görümceme teşekkür ediyorum:)

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
0
Yer
Diğer
öncelikle merhaba

direk konuya girmek istiyorum biz evlendiğimizde görümcem bekardı ve bizden 1.5 yıl sonra evlendi yaşı benden ve eşimden büyüktü görümcemin o evlenir evlenmez çocuk istedikleri için korunmadı ve ikinci ayında hamile kaldı biz 4 yıla yakın korunduk çünkü kendimizi hazır hissetmiyorduk görümcemle aramızda anlaşmıştık o ikinci çocuğu istediğinde bende ilk çocuk için kendimi hazır hissettiğimde birbirimize haber vericektik ve yakın zamanlarda hamile kalıp bebeklerimizi birlikte büyütecektik:e mir_bebek:

biz 4 yıl korunduktan sonra karar aldık ve korunmayı bıraktık ama ne olur ne olmaz diyede korunmayı bıraktığımızı kimseye söylemedik

görümceme sana haber veririm demiştim çünkü biz birinci çocuk için karar aldığımızda oda ikinci çocuğu yapacaktı öyle anlaşmıştık ama onada haber vermedim çünkü onun bebeği küçüktü ben söylesemde o ikinci çocuk için erken olduğunu düşündüğünü bildiğimden söylemedim bişey

bir ay oldu iki ay oldu 3-4-5.............derken 1.5 yıl geçti aradan ama bebek yok tabi biz herkese korunduğumuzu söylüyoruz çünkü baskı olmasın diye 1.5 yılın sonunda dr. a gittik ve hiçbir problem olmadığını söyledi gerekli testler vs. yapıldı eşimede banada doğal yoldan hamile kalmamı engelleyecek hiçbir sebaep yoktu

o sıralarda görümcem ikinci çocuğu düşündüğünü ama tamda karar veremediğini söyledi bende dedim bizde düşünüyoruz bu aralar anlaştık ve ikimizde birbirimizden haber bekliyoruz müjdeli haber

görümcem bu kararı birlikte aldığımızı biliyordu yani ona söylemeden önceki her ay hüsranla ve gözyaşıyla geçen bir buçuk yıldan haberi yoktu neyse ben hep içimden düşünürdüm hamile kalırsam görümceme nasıl söylerim diye sonrada yok en iyisi söylememek o da hamile kalana kadar saklarım ki üzülmesin diye aklımdan geçerdi biz bu kararı aldıktan sonra aradan 6 ay kadar zaman geçti ve haftasonu görümcem ve eşimin tarafından başka misafirlerim geldi ve bana görümcemin üç aydır hamile olduğunu ama bana söyleyemediğini söylediler benim üzülmemem etkilenmemem için saklamış benden hamileyim haberini duyana kadarda saklamayı düşünüyormuş

hemen içeri gidip görümcemi öptüm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün dedim şaırdı kim söledi falan diye sonra ama sen üzülme bizim ikinci diye ben çabuk hamile kaldım yoksa daha erken ben doğurana kadar bakmışsın sende hamilesin vs. konuştuk yani benim kırılmamam üzülmemem için hamileliğine sevinemedi bile hatta büyük görümcem sen hamile olsan kardeşimden daha çok sevinirdim dedi ve benim yanımda olmaları beni çok mutlu etti bende hamile kalsaydım ondan önce bende ondan saklardım karnım büyüyene dek saklıycaktım böyle yanımda olacaklarını destek olacaklarını bilseydim 2 yıldır bebek düşündüğümüzüde söylerdim en başından neyse uzun lafın kısası görümcelerimi seviyorum ve büyük görümceme yanımda olduğu için küçük görümcemede benim kırılmamam üzülmem için elinden geleni yaptığı için çoooook teşekkür ederim iyiki varsınız

bu arada hamile kalırsam bebeğimin tüm odasını hediye olarak görümcem yani halası alacakmış

umarım yazdıklarımdan abisi ve yengesinin arasını bozmak için elinden geleni yapan kötü görümcelerde bişeyler çıkarır

şimdi baktımda bayağı uzun olmuşokuyanlara şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
allah muhabbetinizi artırsın inş:)))
senin adına sevindim..
bebeğininde enkısa zamanda müjdesini alırsın umarım

allah muhabbetinizi artırsın inş:)))
senin adına sevindim..
bebeğininde enkısa zamanda müjdesini alırsın umarım

İnşallah Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseye evladının acısını göstermesin
tüm hamilelerede sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler, kolay doğumlar ve bebeklerini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin

maşallah Allah daim etsin muhabbetinizi bende ik yıldır evliyim kaynanama her gidişimde bekar bir görümcem var onun cocuk var mı sorusuna maruz kalıyorum bak hadi artık yeter yapın artık diye beni sinir ederrr bende çok istiyorum ama olmuyor ne yapayım offff ne güzel sen görümcenin kıymetini bil benim görümcem offff

ne mutlu sana çok güzel şeyler bunlar. allah bozmasın. allahım sana hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin. allah gönlüne göre verir inşallah canım.

inşallah Allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder anne olmayı

ne mutlu sana çok güzel şeyler bunlar. allah bozmasın. allahım sana hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin. allah gönlüne göre verir inşallah canım.

amin iyi dileklerin için çok teşekkürler Allah anne olmayı herkese nasip etsin inşallahiçlerinde banada

Muhabbetiniz daim olsun.. İnşallah Allah sağlıklı akıllı bi evlatla ödüllendirir seni ve eşini.. :) Daha gençsiniz rahat olun stres iyi gelmez..

umarım sende tez zamanda alırsın müjdeli haberi mutluluğunuz daim olsun

umarım sende en kısa zamanda beklediğin mutlu haberi alırsın rabbim sağlıkla mutluluğu sizden esirgemesin inş.

maşallah aranızda ne kadar güzel bir muhabbet, sevgi var. çok özendim size... inşallah en kısa zamanda sizde güzel haberler alırsınız!

maşallah aranızdaki muhabbete canım inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın

Umarım hep böyle güzel anlaşırsınız ve inşallah sende en kısa zamanda anneliği tadarsın canım. Keşke herkesin görümcesi senin gibi olsa ve en baştada benimki.

Mevlam hayırlı evlatlar versin ikinize de inşAllah

Allah muhabbetinizi arttırsın.Bir bebekle de taçlandırsın.ben de görümcelerimi çok severim.Özellikle en küçük görümcem benimle az doktorlara koşturmadı.her zaman iyi olun iyi kalın.

Allah en hayırlı zamanda en hayırlı yavrucağı kollarına versin
muhabbetnz daim olsun

böyle güzel ince düşünceli insanların olduğunu görmek ne güzel

bende 5 yıllık özlem sonucu tüpüme hamile kaldım
benim görümcem 11 yıllık evli ve çocuğu olmuyor evlendiğmden beri 2 defa gördüm yurtdışında yaşıyo ve eşi dr a gitmiyorda göndermiyorda

uzun lafınn kısası Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
görümcen gibi insanlarsan çok az kaldı bunları duymak çok güzel

Cevap veren herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…