• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem yüzünden eşimle aram bozuldu

bence eşinin bu durumdan rahatsız olmasını sağlamalısın
yani kendisi kardeşinden rahatsız olmalı ancak o zaman çözülür.
bunuda böyle belki sağlayabilirsin,
bir süre dene bakalım evde eşinin dikkatini çekmeye çalış
seksi giyin makyajını yap eşini tahrik et onun canı istesin seni
içinden hemen sana sarılıp öpmek istesin ama bir bakacakki yanında kardeşi var ve rahatsız olacak haliyle

sadece bir öneri işte bilemiyorum

Son düzenleme:
bence eşinin bu durumdan rahatsız olmasını sağlamalısın
yani kendisi kardeşinden rahatsız olmalı ancak o zaman çözülür.
bunuda böyle belki sağlayabilirsin,
bir süre dene bakalım evde eşinin dikkatini çekmeye çalış
seksi giyin makyajını yap eşini tahrik et onun canı istesin seni
içinden hemen sana sarılıp öpmek istesin ama bir bakacakki yanında kardeşi var ve rahatsız olacak haliyle

sadece bir öneri işte bilemiyorum

Eşim seksi giyinmemden etkilenmez gibi geliyo bilmiyorum ki :(

canım zaten o görümceler kaynanalardan 1000 kat daha tehlikeli inan.dilleriyle herseyi hallettiriyorlar kardeslerine...
sen sen ol sakın bi 3.kişi için kocanla aranı bozma.kocanın yanında ailesinden birini asla tersleme.(kaynanam kocamın yanında hiç konusmaz o gidince beni didiklemeye baslardı.)
evdeki 3.kişiden her durumda rahatsız olunur.esini asla cinsellikle tehdit etme.aksine daha fazla ilgi göster,senin üzerine daha cok düşsünki o rahatsız olsun bu durumdan.
ve son olarak haksız olsan bile asla özürdileme!!!cünkü erkekler özürü gönül almak olarak değil sucu kabul etme olarak algılıyor.

Canım arkadaşım;

Benim eşimde aynı senin gibi ailesine toz kondurmuyor..O yüzden başka bi silah kullan..
Senin ailen senin annen senin ablan dediğin zaman ters tepiyo..
Ben bunu anladım bu yaşımda..

Valla görümcem isteğine ulaştı heralde. 2 gündür eşimle doğru düzgün konuşmuyoruz bile. Eşimle aram bozuldu. Yakın zamandada düzeleceğini sanmıyorum. Bana çok soğuk davranıyo. Bende ısrar etmiyorum. Ben de o nasıl davranıyosa öyle davranıyorum. Pöfff işte eve 3. bir kişi gelirse huzurun kalmıyor.

canım zaten o görümceler kaynanalardan 1000 kat daha tehlikeli inan.dilleriyle herseyi hallettiriyorlar kardeslerine...
sen sen ol sakın bi 3.kişi için kocanla aranı bozma.kocanın yanında ailesinden birini asla tersleme.(kaynanam kocamın yanında hiç konusmaz o gidince beni didiklemeye baslardı.)
evdeki 3.kişiden her durumda rahatsız olunur.esini asla cinsellikle tehdit etme.aksine daha fazla ilgi göster,senin üzerine daha cok düşsünki o rahatsız olsun bu durumdan.
ve son olarak haksız olsan bile asla özürdileme!!!cünkü erkekler özürü gönül almak olarak değil sucu kabul etme olarak algılıyor.

:18: aynen öyle...

Iyyyyyy, görümce demeyin, midem bulandı :))) .Ben doğum yaptım,6 ay evimden çıkmadı beee.Günde en az 5 kere kapımı çalardı, ne doğru düzgün emzirebilirdim, ne altını alabilirdim, ne uyutabilirdim.Çünkü sürekli kapı açardımSabah kahvaltıya otururduk, kapı çalardı, akşam yemeğe otururduk kapı çalardı. (Yan dairedeydi kendisi) Akşam 11:30 da mesaj atardı,müsaitseniz size gelicem.Ama artık bitti. Hayatımda o kadına yer yok. Çok büyük olaylar oldu :) Boşanma noktasına geldik eşimle. Şimdi asla görüşmem o kadınla ve hiç bi hakkımı da helal etmiyorum ona. Kızları denizden gelirdi , ben hamile halimle kızlarını yııkardım.Kendisi yıkamazdı. Neyse daha anlatılıcak çok şey var ama hiç anlatasım yok. Şeytan kadın. :47:

Iyyyyyy, görümce demeyin, midem bulandı :))) .Ben doğum yaptım,6 ay evimden çıkmadı beee.Günde en az 5 kere kapımı çalardı, ne doğru düzgün emzirebilirdim, ne altını alabilirdim, ne uyutabilirdim.Çünkü sürekli kapı açardımSabah kahvaltıya otururduk, kapı çalardı, akşam yemeğe otururduk kapı çalardı. (Yan dairedeydi kendisi) Akşam 11:30 da mesaj atardı,müsaitseniz size gelicem.Ama artık bitti. Hayatımda o kadına yer yok. Çok büyük olaylar oldu :) Boşanma noktasına geldik eşimle. Şimdi asla görüşmem o kadınla ve hiç bi hakkımı da helal etmiyorum ona. Kızları denizden gelirdi , ben hamile halimle kızlarını yııkardım.Kendisi yıkamazdı. Neyse daha anlatılıcak çok şey var ama hiç anlatasım yok. Şeytan kadın. :47:

:1: desene hepsi aynı

Bu 2 gün içinde gene geldi mi görümcen ? gerçekten eşin çok tuhaf. nasıl rahatsız olmuyor anlamıyorum..

bence siz bir an önce görümcenizi baş göz edin kendi hayatını kursun o da
bu kadar saçmalık olmaz ki

snnki kadar olmasada bnmkide ona benzer bişeydi
neyseki kısa sürdü.
evliliğimizin 8.ayında evlendi:)
çoook uzaklara gitti hemde şehir dışına

Back