iyi olmuş Kavga.. o an size karşilik vermiş olabilir savunma psikolojisi ile.. ama emin olun kafasında kurup düşünecek ve illaki size hak verecek.. gerçekten çoook haklısınız.. Ben de sinirlenirdim artık dama derdi son olay.. yani 1 değil 2 değil.. misafirlerim gelecek, eşim sofradan kalkıp hanımefendiyi almaya gidecek 40 dakka gelmicek.. eee ??? yani siz karı koca Bi misafir Bile ağırlayamayacak mısınız ??? en Büyük kabahati eşinizde görüyorum "hayır" demeyi öğrenmesi lazım.. yoksa yuvasında huzur kalmayacak.. sizi çileden çıkaracak..
Benim hatam zaten eşimle sakin konuşamamam. Ama ona da anlamıyorum yani insan eşiyle yalnız kalmak istemz mi? Bunu nasıl düşünemiyor, aklım almıyor. Benimle yalnız birşeyler paylaşmak istememesine de üzülüyorum. Artık kabullenip sesimi çıkarmıycam galiba pes ediyorum.
Keşke bu kadar şeyi söyledikten sonra özür dilemeseydiniz. Özür dilemek bir erdemdir belki ama direnişinizin bir anlamı kalmamış. Eşinizi de ürküttünüz bundan sonra haklı bile olsanız hep karşınızda olacaktır.
Evet şimdi suçlu ben gibi görünüyor. Ama ben ona söylediğim kırıcı şeyler için özür diledim hakeritlerim için.
Şöyle bir taktik uygulayabilirsin,
Ablasının geleceğinden emin olduğun gün akşam üzerine seksi bişeyler giyy,
Kapıyı çaldığında da o şekilde-tabi başkasına görünmeden- aç kapıyı,
Ayy tüh senin geleceğini unutmuştum,eşimle başbaşa romantik bi gece planlamıştım da falan dee,
Ama ustaca yap bunu,numara olduğu anlaşılmasın,
Eğer ki eşinle birlikte geleceklerse,biraz daha toplu ama seksi bi elbise falan giyersin,kapıyı açar açmaz da ayy ben
de kocacığıma sürpriz yapacaktım,seni unuttum falan de yine,
Bunu yapamazsan da,yatak odanıza çekildiğinizde eşinin aklını al,şöyle evimizde güzel şeyler giyinip sana seksi
danslar yaparım,hafta sonu sabah hiç yataktan çıkmayız sen yeterki iste falan de,
Ama işte yalnız kalsak böyle rahatça istediğmiz gibi davranırız ama evliliğimiz üç kişilik sanırım falan diye imalarda bulun,
Sonra ablası içerdeyken siz yalnızken onu tahrik edecek şeyler yap...
Gerisini de sen getirirsin artık tamam mı?
Aklıma gelenler bunlar,ALLAH kolaylık sabır versin,dua da etmeyi unutma....
bence bunu hemen yapmasın
çünkü kavganın üstüne birden böyle bir değişiklik olursa eşi bunun taktik olduğunu anlayabilir
bilmem sizler ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?