• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem yüzünden eşimle aram bozuldu

Cansu_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
114
4
66
Ankara
Daha önceden de yazmıştım okuyanlar bilir. Ben yeni evliyim. Görümcem 1.5 aydır bizden çıkmıyor. Hafta sonuda dahil olmak üzere planlar yapıp duruyor. Ben eşime rahatsızlığımı söyleyemeiştim. Bir önceki gün iş arkadaşlarımız bize geldiler yemek hazırlamıştım. Tam yemeğe oturduk bizimkisi aradı gel beni işten al diye. Eşim gitti sarımı 45 dk gelmedi. Biz yemeğimizi yedik filan. Ben bu olaydan sonra iyce sinirlendim. Ve bizim yeni evli olduğumuzu ablasının bukadar gelmesinin doğru olmadığını ve en azından hafat sonu birlikte plan yapmak istediğimi söyledim. Tabi kavga da ettik o arada. Sen benim ailemi istemiyosun dedi, hr erkeğin yaptığı gibi. Ben o arada baya kırıcı şeyenr söyledim ona. Şimdi küsüz, söylediklerim için özür diledim ama. Ben çok sıkıldım kızlar. O da ablama söyleyemm onun için ya heptir ya hiç bir daha bize gelmez dedi. Bilmiyorum ben bu duruma daha ne kadar katlanırım. Geçen gün de eşime beni istemiyor galiba demiş. Oda olurmu öyle şey demiş. Kimseyi de kırmak istemiyorm. Ama eşiminde canını sıkıtm iyce. Sonuçta ablası. Ama ben de bunaldım. Üç kişilik bir evlilik yaşıyorum. Sinirler tepemde. Görümcemi uzaklaştıramayacağım onu anladım da eşimi de kendimden uzaklaştırıyorum o sinirle. Ne yapmalıyım.:((

canım böyle bir durum yaşamadım ama bilemiyorum yani anlattıklarına bakınca ne diyeceğimi şaşırdım
kayınvalideniz nasıl iyi birimi onunla paylaşabilirmisiniz bunu
paylaşın demiyorum bakın sadece iyi anlayışlı halden anlar biriyse diye söylüyorum
ama bence koyun tavrınızı bu ne böyle
kusura bakmayın ama benim eşim böyle yapsa eve geldiğimde ne temizlik ne yemek bişey yapmam
benden kadınlık bekliyorsa önce kadınına evine sahip çıksın ailesinden vazgeçemeyecekse evlenmesin bi zahmet
off çok sinirlendim yaaa

bizim dağ evimiz var bazen hafta sonları gideriz,eşimin kardeşleri kuzenleri felan bazen birlikte gideriz,bazende tek
biz hafta sonu gidiyoruz deriz kuzen veya kerdeşlerden biride der aa bizde gelelim diye
benden önce eşim der yok vallahi ben eşimle tek gidecem romantik takılacağız der
yani ben senin eşine anlam vermedim
ne diyeceğimi bilemiyorum

Zaten ben de ona kızıyorum. Babaları yok. Sanırım baba yerine koydu eşimi. O da maşallah ailesine söz söyletmiyor. Ben azetn ablasını seviyorum gelesini de isterim hiç gelmesin demiyorum. Ama yani bir sınırı olmalı. Eşimi kıskanıyo anladığım kadıryla. Yada canı çok sıkılıyo bizimle vakit geçirmek istiyo. Eşime söyledim yani biz üç kişi evliyiz dedim filan ağzıma geleni söyledim.:((

Herkezin özeli var ama yani...

Tamam ablasıdır,gelir,gider,kalır da....

Bıkkınlık verdircek kadar olmamalı...

Ne kadar anlayışsız insanmış görümcen hayret doğrusu;

eşinle sakin sakin konuşsaydın keşke,

bu durumda eşin yanında olmadan çözmen zor olacak....

Şimdi söz konusu ablası olunca senin baktığın yerden bakamıyor olabilir...

Eşine güzellikle sakin sakin anlatmanı tavsiye edicem,üstüne basarak ablanı istememek değil;
seninle başbaşa kalmak diye belirtirsen niyetinin kötü olmadığına zamanla inanabilir belki...

Ben 2 sene aynı evde yaşadım evlendim sadece 10 gün yanlız kaldık sonra eşimin yeğeni bize eklendi çokk kavgalarımız oldu kimseyle bişey paylaşamıyodum bide eşim laz benim düşün artık:)beni boşamakla bile tehdit etti ama Allah çok büyük gece gündüz dua ettim kocam sonunda bana hak vermeye başladı nasıl başardın diyosan aslında hiç bişey yapamadım kendiliğinden oldu herşey

iyi olmuş Kavga.. o an size karşilik vermiş olabilir savunma psikolojisi ile.. ama emin olun kafasında kurup düşünecek ve illaki size hak verecek.. gerçekten çoook haklısınız.. Ben de sinirlenirdim artık dama derdi son olay.. yani 1 değil 2 değil.. misafirlerim gelecek, eşim sofradan kalkıp hanımefendiyi almaya gidecek 40 dakka gelmicek.. eee ??? yani siz karı koca Bi misafir Bile ağırlayamayacak mısınız ??? en Büyük kabahati eşinizde görüyorum "hayır" demeyi öğrenmesi lazım.. yoksa yuvasında huzur kalmayacak.. sizi çileden çıkaracak..

Benim hatam zaten eşimle sakin konuşamamam. Ama ona da anlamıyorum yani insan eşiyle yalnız kalmak istemz mi? Bunu nasıl düşünemiyor, aklım almıyor. Benimle yalnız birşeyler paylaşmak istememesine de üzülüyorum. Artık kabullenip sesimi çıkarmıycam galiba pes ediyorum.

iyi olmuş Kavga.. o an size karşilik vermiş olabilir savunma psikolojisi ile.. ama emin olun kafasında kurup düşünecek ve illaki size hak verecek.. gerçekten çoook haklısınız.. Ben de sinirlenirdim artık dama derdi son olay.. yani 1 değil 2 değil.. misafirlerim gelecek, eşim sofradan kalkıp hanımefendiyi almaya gidecek 40 dakka gelmicek.. eee ??? yani siz karı koca Bi misafir Bile ağırlayamayacak mısınız ??? en Büyük kabahati eşinizde görüyorum "hayır" demeyi öğrenmesi lazım.. yoksa yuvasında huzur kalmayacak.. sizi çileden çıkaracak..

İşte ağırlayamıyoruz. Okadar düşüncesiz ki. Misafirler orada oturdu eşim yok. Yani 35 yaşındaki bir kıza bunu anlatamazsın anlamaz seni. Eşim de onun yanın da hep. Bencede ben de onu çok suçluyorum. İlerde anlar umarım. Huzurumuz iyce bozulunca. İki hatfadır onun yüzünden kavga ediyoruz.

Benim hatam zaten eşimle sakin konuşamamam. Ama ona da anlamıyorum yani insan eşiyle yalnız kalmak istemz mi? Bunu nasıl düşünemiyor, aklım almıyor. Benimle yalnız birşeyler paylaşmak istememesine de üzülüyorum. Artık kabullenip sesimi çıkarmıycam galiba pes ediyorum.

Siz kendinizi düşünmezseniz başkası hiç düşünmez.

Kesinlikle kabullenmeyin haklısınız. Kabullenirseniz olaylar daha da zıvanadan çıkar siz daha da üzülürsünüz.

Böyle evlilik olmaz bunu eşinize mutlaka anlatın sakince.

Eşinizin ablasına da uygun dille söylemeyi deneyin ama sakın sessizce olacakları beklemeyn

Keşke bu kadar şeyi söyledikten sonra özür dilemeseydiniz. Özür dilemek bir erdemdir belki ama direnişinizin bir anlamı kalmamış. Eşinizi de ürküttünüz bundan sonra haklı bile olsanız hep karşınızda olacaktır.

Keşke bu kadar şeyi söyledikten sonra özür dilemeseydiniz. Özür dilemek bir erdemdir belki ama direnişinizin bir anlamı kalmamış. Eşinizi de ürküttünüz bundan sonra haklı bile olsanız hep karşınızda olacaktır.

Evet şimdi suçlu ben gibi görünüyor. Ama ben ona söylediğim kırıcı şeyler için özür diledim hakeritlerim için.

Evet şimdi suçlu ben gibi görünüyor. Ama ben ona söylediğim kırıcı şeyler için özür diledim hakeritlerim için.

Erkekler bu durumu göremiyor tatlım maalesef. Sen şimdi özür diledin ya, o diyor ki; "suçunu kaul etti, ablamın benim evime kafasına göre gelip gitmesinde bir sorun yok" :( Acı ama gerçek bu.

ne yaparsan yap, ailesi yüzünden eşinle tartışma. bu aranızı bozmaktan başka bi şeye yaramaz. onlara daha çok yakınlaşır senden uzaklaşır.

canım kusura bakma bişey soracam peki eşinin sana karşı davranışları nasıl
yani ne bileyim benim kocam hiç beklenmedik bir anda gelir öpüverir sarılır vs
yani eşin bu konuda evde nasıl eğer öyleyse sende sürekli ona psikolojik baskı yapabilirsin
mesela yanına geldiğinde aay ayıp ablan duyar felan desen
oda belki bu durumdan sıkılır bunalır

ne bileyim işte seni düşündüm şimdi aklıma bişeyler geldikçe paylaşmaya çalışıyorum
ay ben bu evli çiftlerin başkaları yüzünden tartışmasına hiç tahammül edemiyorum yaa

Şöyle bir taktik uygulayabilirsin,

Ablasının geleceğinden emin olduğun gün akşam üzerine seksi bişeyler giyy,

Kapıyı çaldığında da o şekilde-tabi başkasına görünmeden- aç kapıyı,

Ayy tüh senin geleceğini unutmuştum,eşimle başbaşa romantik bi gece planlamıştım da falan dee,

Ama ustaca yap bunu,numara olduğu anlaşılmasın,

Eğer ki eşinle birlikte geleceklerse,biraz daha toplu ama seksi bi elbise falan giyersin,kapıyı açar açmaz da ayy ben

de kocacığıma sürpriz yapacaktım,seni unuttum falan de yine,

Bunu yapamazsan da,yatak odanıza çekildiğinizde eşinin aklını al,şöyle evimizde güzel şeyler giyinip sana seksi

danslar yaparım,hafta sonu sabah hiç yataktan çıkmayız sen yeterki iste falan de,

Ama işte yalnız kalsak böyle rahatça istediğmiz gibi davranırız ama evliliğimiz üç kişilik sanırım falan diye imalarda bulun,

Sonra ablası içerdeyken siz yalnızken onu tahrik edecek şeyler yap...

Gerisini de sen getirirsin artık tamam mı?:34:

Aklıma gelenler bunlar,ALLAH kolaylık sabır versin,dua da etmeyi unutma....

Şöyle bir taktik uygulayabilirsin,

Ablasının geleceğinden emin olduğun gün akşam üzerine seksi bişeyler giyy,

Kapıyı çaldığında da o şekilde-tabi başkasına görünmeden- aç kapıyı,

Ayy tüh senin geleceğini unutmuştum,eşimle başbaşa romantik bi gece planlamıştım da falan dee,

Ama ustaca yap bunu,numara olduğu anlaşılmasın,

Eğer ki eşinle birlikte geleceklerse,biraz daha toplu ama seksi bi elbise falan giyersin,kapıyı açar açmaz da ayy ben

de kocacığıma sürpriz yapacaktım,seni unuttum falan de yine,

Bunu yapamazsan da,yatak odanıza çekildiğinizde eşinin aklını al,şöyle evimizde güzel şeyler giyinip sana seksi

danslar yaparım,hafta sonu sabah hiç yataktan çıkmayız sen yeterki iste falan de,

Ama işte yalnız kalsak böyle rahatça istediğmiz gibi davranırız ama evliliğimiz üç kişilik sanırım falan diye imalarda bulun,

Sonra ablası içerdeyken siz yalnızken onu tahrik edecek şeyler yap...

Gerisini de sen getirirsin artık tamam mı?:34:

Aklıma gelenler bunlar,ALLAH kolaylık sabır versin,dua da etmeyi unutma....

bence bunu hemen yapmasın
çünkü kavganın üstüne birden böyle bir değişiklik olursa eşi bunun taktik olduğunu anlayabilir
bilmem sizler ne dersiniz.

Doğru diyosunzu . Ben daha hiç öyle sesksi şeyler giyip ortaıkta dolaşmadım. Belkide eşim bunu bekliyodur benden. Gidip kendime seksi bişeyler mi alsam ki?

Back