Daha önceden de yazmıştım okuyanlar bilir. Ben yeni evliyim. Görümcem 1.5 aydır bizden çıkmıyor. Hafta sonuda dahil olmak üzere planlar yapıp duruyor. Ben eşime rahatsızlığımı söyleyemeiştim. Bir önceki gün iş arkadaşlarımız bize geldiler yemek hazırlamıştım. Tam yemeğe oturduk bizimkisi aradı gel beni işten al diye. Eşim gitti sarımı 45 dk gelmedi. Biz yemeğimizi yedik filan. Ben bu olaydan sonra iyce sinirlendim. Ve bizim yeni evli olduğumuzu ablasının bukadar gelmesinin doğru olmadığını ve en azından hafat sonu birlikte plan yapmak istediğimi söyledim. Tabi kavga da ettik o arada. Sen benim ailemi istemiyosun dedi, hr erkeğin yaptığı gibi. Ben o arada baya kırıcı şeyenr söyledim ona. Şimdi küsüz, söylediklerim için özür diledim ama. Ben çok sıkıldım kızlar. O da ablama söyleyemm onun için ya heptir ya hiç bir daha bize gelmez dedi. Bilmiyorum ben bu duruma daha ne kadar katlanırım. Geçen gün de eşime beni istemiyor galiba demiş. Oda olurmu öyle şey demiş. Kimseyi de kırmak istemiyorm. Ama eşiminde canını sıkıtm iyce. Sonuçta ablası. Ama ben de bunaldım. Üç kişilik bir evlilik yaşıyorum. Sinirler tepemde. Görümcemi uzaklaştıramayacağım onu anladım da eşimi de kendimden uzaklaştırıyorum o sinirle. Ne yapmalıyım.(