Gorumcem ve kayinbabam

Madem öyle kv ye söyleyin o kocasının çenesini kapatsın. Adam salak mıdır nedir babanız arayıp bunların neden çocuğu olmuyor mu diyecekmiş.

Görümcenin de olmuyormuş eşinin de sen niye aşağılanmış hissediyorsun kp bir şey derse sen de üzülmekte haklısın iki çocuğunun da çocuğu olmuyor deyiver

Haklisin aslinda umursamamam lazim ama zoruma gidiyor daha yazamadigim bircok sey var doldum biraz sanirim
Bacim takma kafana bak diyosunya piskologik tedavide gordum kafana takarsan daha kotu olursun takma bs ver esin seninle iyi gerisi hic bise senin sagligindan hic kimse daha onemki deil

Kusura bakma canım ama kayınbaban tam bir su katılmamış öküz yani.Sanane be sorun neymiş de bilmemneymiş kadın gibi insan biraz ağır olur,utanır böyle birşey sormaya bile terbiyesiz

Kayınvaliden gorumcenin seninle uğraştığını fark etmiştir gibime geliyor..

Kusura bakma canım ama kayınbaban tam bir su katılmamış öküz yani.Sanane be sorun neymiş de bilmemneymiş kadın gibi insan biraz ağır olur,utanır böyle birşey sormaya bile terbiyesiz
Malesef bende anlam veremiyorum cevap da veremiyorum ben utaniyorum ama o utanmiyor malesef. Kayinvalidem eminim konusuyordur onunla ama. Lafini bilmeyen biri malesef..

Madem öyle kv ye söyleyin o kocasının çenesini kapatsın. Adam salak mıdır nedir babanız arayıp bunların neden çocuğu olmuyor mu diyecekmiş.
Kahinvalidem eminim soyluyordur ona ama o oyle biri utanmasi yok malesef.. her konuda boyle pat diye soyler lafi nereye gittigini bilmez

Görümcenin de olmuyormuş eşinin de sen niye aşağılanmış hissediyorsun kp bir şey derse sen de üzülmekte haklısın iki çocuğunun da çocuğu olmuyor deyiver
Benim sorunum cevap veremiyorum keske verebilsem ama ben utaniyorum o utanmiyor malesef. oyle susup uzuluyorum sadece o da uzuldugumu anlayinca konuyu kapatiyor baska biseyden konu aciyor.. hep duyorumki tamam simdi daha yapmaz anladi uzuldugumu ama surekli tekrarliyor malesef lafini bilmeyen biri

Soyluyordur ona suphem yok ama onu deyistiremessin her konuda oyle lafini tartmafan olcmeden konusan biri malesef o yuzdende pek sevilmez

Benim takıldığım tek nokta: aileler bu kadar ayrıntıyı neden biliyor? Çocuk olur olmaz. On yıl da geçse yirmi yıl da geçse onları ilgilendiren bir şey yok. Sizin hayatınız ve tamamen eşinizle sizin kararınız. Belki istemiyorsunuz.

Neden oluyordu olmuyordu diye yüz göz oluyorsunuz ki? Ben böylesine özel, insanı çok üzebilecek ve ülkemizde maalesef herkesin söz söyleme hakkı olduğunu zannettiği bir konuyu kimseyle paylaşmam. Eşime de rica ederim. Bizim özelimiz, paylaşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…