Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum. Turkcem cok iyi degil kusura bakmayin dogma buyume almanyadayim o yuzden. Benim derdim basta goruncem ve kayinbabamla 13 yillik evliyim cok sukur esimle aram cok iyi hic bir sorunumuz yok ama, malesef bi evlat sahibi olamadik hic bir sorun olmadigini soyluyor doktorlar yani ikimizde saglikliyiz ama nasip olmadi.. birsuru tedavi olduk hic kolay yillar gecirmedim birsuru tahliller hormon igneleri derken artik yoruldum ve esimde benim cektiklerimi gordukce birakalim iyi hissedersen devam ederiz dedi bu surecte piskolojik tedavi de gordum suanda cok sukur iyim. Kayinvalidem dunya iyisi benim gozumde cennetlik bana kizi gibi davrandi hep kayinbabamda ayrimcilik yapmadi ama bu cocuk mevzusunda cok kalbimi kirdi. Is arkadaslari torun nezaman geliyor diye soruyorlarmis. Tv de dizi izlerken dizi deki karakter kadin hamile doguma gidiyor ve ic cekiyor torun baskadir heralde diye. Yani okadar bunalima sokuyorki beni sonra durup dururken laf ediyor babanlar niye hic arayip sormuyor bu konuyu hic konusmadik onlarla diye yani sacma sapan seylerle canimi yakiyor. Gorumcem bundan acayip keyif aliyor kendisi esiyle sorunlari var esi aldatmis ve ilgisiz gorunceme karsi ben her turlu kaba davranislarina ve asaglamarina ragmen uzuldum ve derdini dinledim ama, onun niyeti cok kotu kayinvalidemle arami bozmaya calisiyor biz anne kiz gibiyiz cok sukur aramiz cok iyi. Kayinvalidem haftanin 4 gunu calisiyor bende 5 gunu o yuzden haftada 1 kez gidiyoruz ama gunu birlik arar hal hatir sorarim. Gorumcem hic aramaz sormaz annesini ve kendisi calismiyor yani zamani var. Ve kendi kayinvalidesiylr konusmuyor buyuk kavga etmissler oyle dan dun konusur hep kalp kirar asiri kaba bir insan. Benden ne istiyor anlamis degilim ustelik ikimizde bebek mucadelesi veriyoruz onunda olmuyor ama onun sorunu var yani enazindan sorunun nerden kaynaklandigi belli. Benimse doktorlara gore yok yada goremuyorlar bilemiyorum kismet sonucta. Beni aradi ve dediki babam sorununun ne oldugunu bilmek istiyor bende sorun yok dedim laflarima dikkat etmeye calistim kendinde sorun var diye yoksa agzima geleni soylerdim cunku cok sinirlendim. Oda sen enisiyisini yapmissin keske bende sorun yok deseydim dedi ve sonra neyse kapat hadi bye yapti. Neye ugrasigimi sasirdim geri aradim hemen acmadi. Sonra mesaj attim ona. Ben sana bisey ispatlamak zorunda degilimki olsaydi sorun derdim zaten hem bu beni ve abini ilgilendiren bir konu ve bizim ozelimiz dedim. Buda kayinbabama sanane demisim diye soyledi. Ki zaten onlara ne ama yanlis aktariyor. Kayinvalidem bana hep der cocuk olsun olmasin biz seni seviyoruz hem ne maglun belki oglumdan kaynakli belki ikinizdede sorun yok belki var doktorlar anlayamadi farketmez sende benim kizimsin diye ilimli hep hatta tedaviyi birakmamda destek oldu neler cektigimi gordugu icin. Goruncem kayinvidemle arami bozmak icin hakkimda yalan konusuyo surekli ornek beni markette gormus ve ben kafami cevirmisim. Beni gordugunu soyledigi gun ben calisuyordum o gunde hic markete gitmedim. Bunun gibi daha cok sey var arkamdan konustugu ben bunlari esimin kuzeninden ogrendim o beni ona karsi uyardi ve onuna samini olma senin kotu olman onu mutlu eder onunla iyi olma destek verme abla olamazsin ona o senin icin iyi dusunmuyor dedi. Esiyle arasi cok bozuk ve kayinvalidesiylede bu yuzdenmi bilmiyorum ama daha kendisi evlenmeden oncede benimle hep ugrasirdi ama suanda hakkimda yalan konusucak kadar kotulesti. Kusura bakmayin daha neler var ama uzun oldu.. neyapmam lazim bilemiyorum mesafe koydum ama ise yaramiyor benimle ilgili sorunlu ve cok bunaltiyor beni esim se onunla hic bisekilde konusmam gerekmediyini babasiylada konusacagini gerekirse birdaha ugramayayiz yada sen gelmezsin dedi bizim
Hayatimiza kimse karisamaz. Ama ben kayinvidemi cok seviyorum ve onun uzulmesini istemiyorum o yuzden hep susuyorum neyapacagimi bilemiyorum
Hayatimiza kimse karisamaz. Ama ben kayinvidemi cok seviyorum ve onun uzulmesini istemiyorum o yuzden hep susuyorum neyapacagimi bilemiyorum