görümcem rahat vermiyor

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Allah herkese huzur ve sağlık versin a.s.

evet canım bu arkadaşa bende katılıyorum bende eltiler den yana olsun görümçeler den yana olsun yaptıklarına tammül edemiyordum
hırsımdan dolayı sinirlenip kaynanama anlatıyordum oda gidip onlara anlatıyormuş dahada birşeylikler yapıyorlardı ve ben
bunu anladım bu sefer hiç oralıklı olmadım eşimede hiç anlatmasdım çünki huzur kaçmasın diye ve şimdi çatlayanlar onlar kaynanayada bir şeyler anlatmıyorum banada onlar hakkında birşey diyemiyor ve çatır çatır çatlıyorlar
sen keyfine bak çanım sakın kendini
görümcen için yiyip bitirme bırak kendi kendini bitirsin yakında benimkiler gibi susar:roflol:

ya arkadaşım susuyorsun ama baksana karşı taraf susmuyor neden bukadar kendini ezdiriyorsun lütfen enazından seviyesine gelme tabiki ama görümcene '' seninle görüşmek istemiyorum ''de...eşinede bişekilde anlat derdini, eşin varken o kişiye ne düüşer yaaaa...
benim görümcem iyiydir hakkını yemiyim ama çok kıskanır beni buda sinirimi bozuyo ve bundan dolayı artık aramıyorum kendisini oda arayınca çok meşkulum diyorum zamanı gelince...
ve birgün yine aradı yenge abim neden annemi aramıyor diye bende hiç konuşmadım bekle abine veriyorum seni dedim.. eşime sordu eşimde sinirli bir şekilde sanane dedi.. oh oldu.. ve bana dönüp abim neden böyle yaptı diyo bide ne bilim dedim...sen karışma dedim...sende evlisin seni ilgilendirmiyor dedimm.. bidahada bu konularaa girmedi....
ve benim senden istediğpim arkadaşım sen suskun kaldıkça üstüne gelcek çünkü ablamda senin gibi susuyor görümcesine karşı seviye farkı olsun diyo..ama görümceside kaynanasıda yılmıyor ..ezdirmeyin kendinizi bukadar susmayın susulacak yer var susulmayacak yer var...
canım görümcen evlimi senin ?

artık görümcemin yaptığı her şey bana değil kardeşine diye düşünüyorum. kardeşine duyduğu saygı demekki bu kadarmıi yapabildiği kadar yapsın bakalım kime ne olacak. ben susacağım ama kardeşi er yada geç patlayacak biliyorum. onun yüzünden eşimle kötü olmayı düşünmüyorum. evet hanımefendi evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…