Görümcem nişanlandi ve bana karşı mesafe koydular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki eşiniz sözünde durup aldı mı sizin istediklerinizi? sizin o zaman beğenmediniz şeyleri değiştirdi mi? Bu olaydaki en masum kişi sizsiniz. Yerinizde olsam bu işi fırsata çevirip bir daha onlarla samimiyet kurmam. İlerde de bu yaşadıklarınızı şükür edersiniz. Güzel bir bahaneniz var işte. Kaynana ile yakınlık tez ayrılık getirir

çok değişken bir konu bence bu. kimisi 1 tl bile vermediği halde her seçimde karışıyor hatta eve yerleştirirken bile yeri belirliyor. kimisi binlerce tl veriyor, gençler kafasına göre yapsın, sorarlarsa fikir veririz diyor.
tamamen insanların görgüleri ile alakalı bence.

Doğrusu o ama dogrusunu yapmiyor herkes. Bu durumda parayi verenin anlayişina kaliyorsun. İster karisir, ister karişmaz. Karisirsa da yapacak birşey olmuyor şu durumda. Hem cepte para yok hem istedigimi yaparim olmuyor.

Evlenecek insanlar evine eşya da alabilmeliler ya...

son cümleye inanılmaz katılıyorum. daha ilk dakikada aileler herşeyi planlıyor sonra evin içinde bütçe nedir bilmeyen 2 kişi oluyor.
halbuki eşyasını vs kendi gidip alsa öğrenecek bütçesini denk getirmeyi.

İstediğinizi kendiniz alsaydınız istemediğiniz, beğenmediğiniz eşyayı evinize sokmasaydınız.
He şuanki konuya dönersek size mesafe koymalarını garipsemeyin.
İki yüzlü insanlar olduklarını anladınız. Hazır böyle mesafe konmuşken buradan yürüyün.
Siz kapı duvar olun, normalleşip yine işinize karışacak hale geri dönmelerine izin vermeyin.
Laf ederlerse hak ettikleri lafı söyleyin geçin.

Bu konudaki en doğru tespiti eşiniz yapmış. Ama bence siz üzülmeyin diye değil de, size karşı bir şey anlatacak yüzleri yok diye düşündüm. Kendi kızına böyle yapıyor bana böyle yaptırmamıştı şeklinde düşüneceğinizi düşünmüşlerdir

Evini avizesinden halısına kadar anasına babasına döşettiren erkekler evlenmesin bence. Evinin eşyasını alma sorumluluğu gosteremeyen erkek evlenme sorumlulugu alıyor ilginç.
Anne baba tabiki yardımcı olur ne bileyim beyaz eşyasını hediye eder, geline takilacak takıya yardımcı olur, düğün masrafına yardım eder falan.
Tüm evi halısına kadar döşemek nedir ben hiç anlamiyorum

Aslında şeytan diyor ki her şeyi burunlarından fitil fitil getirt

Nasıl getirebilirsiniz ki? Size mesafe koymuşlar ..hiçbirşeylerinde bahsetmiyorlar,karıştırmıyorlar sizi ?! Ben karşınızdaki insanlardan hayat hakkında /sınır koymak ve aranızdaki iletişimi düzenlemek için ne öğrenebilirsiniz ..bu öğrendiklerinizi kendi ilişki biçiminize nasıl evriltebilirsiniz ..bu konuda kafa yormanızı tavsiye ederim.

Erkek tarafinin dedikodusunu yapmak istememişler ve telaş

Elinize büyük bir fırsat geçmiş .Ne güzel kendileri sana mesafe koymuş .Sen de bu mesafeyi devam ettir .Gorumcenin evlilik hazırlıkları bitince tekrar yanasirlar sana merak etme ama seni sevdikleri icin değil.Hayatina müdahale edebilmek için.Bu tür jnsanlarin aynı şeyi kendileri yaşayınca aaa ne kadar ayıp etmisi z deyip değişeceğini asla düşünme .Su anki amaçları eşinizin de çok guzel ozetledigi gibi sizin elinize koz vermemek .Sonra istedikleri gibi at kosturamazlar çünkü .Siz bunlari görürsunuz diye .Gerekirse yüzlerine vurun .Bir daha hayatınıza müdahale ederlerse .Söyleyin.Farkinda olduğunuzu bilsinler ..Ve dediğim gibi siz bu mesafeyi olduğu gibi devam ettirin ..Bir şey derlerse siz bana mesafe koydunuz hiçbir şey yokken.Benim eskisi gibi olmami beklemeyin deyin.

Sizin bana niye hiçbir şey anlatmıyorlar tavrınızı anlamadım. Her şey herkese anlatılacak diye bir kaide yok. Görümce evleniyorsa ne yapacağı sizi ne ilgilendirir. Anlatsalar ne anlatmasalar ne yani. Burada ortalığı eşiniz karıştırmış. Diyelim öyle olsa bile sizin suratınıza karşı sen yapamadın ya onlar yapıyor diye anlatmıyorlar ne demek. İnsan şu cümleyi söylerken utanır bir eş olarak. E sormazlar mı adama madem öyle yapıyorlardı o sırada sen neredeydin diye. Beyin gelişimini tamamlayamamış ve umarsız bir eşiniz var. İdareci olmak şöyle dursun, bide pişkin

Ogrenmeyin bosverin. Kaynanamlar da bana hicbir şeyi anlatmazlar ben artık sormuyorum, merak da etmiyorum.
Siz de bosverin düğün nikah neyse gidip takinizi takin, bitti gitti

Benim eşim de herşeyi lonk diye söyler. Insan bazen bu tür telaslarda bazı şeyleri sonradan farkediyor ben konu sahibinin eşinin iyi niyetli olduğunu dusundum...

Benim eşim de herşeyi lonk diye söyler. Insan bazen bu tür telaslarda bazı şeyleri sonradan farkediyor ben konu sahibinin eşinin iyi niyetli olduğunu dusundum...

Niyetini bilemem ama pekte umursamadığı kesin

Bakın çok yanlış düşünüyorsunuz . Kaç yıl olmuş ses çıkarmamışsınız . Şimdi derseniz kıskanç olursunuz ki haklılar da . Merak etmeyin çocuk olunca eşyalar zaten eskiyor . Evinizi yenilerken istediğinizi alırsınız .
Yılların defterini açmak çirkin bir davranış . Kabul etmeseydin derler . Çok biliyorsan çalışıp sen alsaydın derler .
Önemli olan sağlık ve huzur . Biz 12 yılda 2 oturma grubu eskittik , seneye taşınırken 3. Ye geçeceğiz .
Hem siz niye dahil olmak istiyorsunuz ki ??? Bence çok tehlikeli bir süreç , ayrıca gergin . Bırakın halletsinler . Siz de keyfinize bakın.
Yarın bir gün lafta kalmazsınız . Sakince oturun evinizde . Taş yerinde ağırdır. Siz kendi evinizden sorumlusunuz .
İlla birinin burnundan fitil fitil getireceğim diyorsan da kendi anneninkinden getir . Çünkü onlar senin elini zayıflatmış.
Kıskanç derler bunu unutma . Haklı demezler .

Senin kiskanacagini düşündükleri için yaptıklarını senden saklamaya başlamışlar. Bence sen de bir miktar Kıskanmışsın. Bence kendini sakın doldurma. Unutma hiçbir yapılan kimsenin yanına kar kalmaz. Onlar haksızlık yapıyorsa bir yerden çıkar. Ben sen yerinde olsam eğer onlar saklıyorsa hiç sorma sormam. Onların yanına gidince de mutlaka abartmadan ama güler yüzle iyi şeyler söyle, kıskanıyor diye düşünüp kendi egolarını şişirmesinler. En sevmediğim insan tipi karşıdaki insan kıskanacak diye tripe giren insanlar. Sen kendine Güvenirsen ve onları takmazsın onların da içinde patlar. Boş ver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…