Peki eşiniz sözünde durup aldı mı sizin istediklerinizi? sizin o zaman beğenmediniz şeyleri değiştirdi mi? Bu olaydaki en masum kişi sizsiniz. Yerinizde olsam bu işi fırsata çevirip bir daha onlarla samimiyet kurmam. İlerde de bu yaşadıklarınızı şükür edersiniz. Güzel bir bahaneniz var işte. Kaynana ile yakınlık tez ayrılık getirirÇünkü biz nişanlı iken annesi babası parasını biz veriyoruz bizim dediğimiz olacak diyorlardı eşim karşılık verince de çok büyük tartışmalar yaşıyorlardi eşimde bian önce evlenelim de kendi istediğimizi kendimiz yapalım diyordu bana bende onu zor duruma düşürmek istemezdim tabi ki. Şuanda görümceme yapılması sorun değilde bi anda sanki ben kötülük yapmışım gibi benden uzaklastiklarina şaşırıyorum nası davranıcam Bilemiyorum
Hanımlar aileler yardım ediyorsa karışır demek doğru mu sizce?
Aileler yardım eder bir yere kadar. Bana göre doğaldır bu.
Ama karışma da şu şekilde olmaz mı? Atıyorum bu avize alınacak demek yerine bütçem avize için 200 lira, fazlasını veremem demek daha doğru değil mi?
Parayı veriyor diye ev eşyalarını kafasına göre dizmemeli bence. En fazla bütçesini söyler veya ona göre bir mağazaya götürür.
Hanımlar aileler yardım ediyorsa karışır demek doğru mu sizce?
Aileler yardım eder bir yere kadar. Bana göre doğaldır bu.
Ama karışma da şu şekilde olmaz mı? Atıyorum bu avize alınacak demek yerine bütçem avize için 200 lira, fazlasını veremem demek daha doğru değil mi?
Parayı veriyor diye ev eşyalarını kafasına göre dizmemeli bence. En fazla bütçesini söyler veya ona göre bir mağazaya götürür.
Doğrusu o ama dogrusunu yapmiyor herkes. Bu durumda parayi verenin anlayişina kaliyorsun. İster karisir, ister karişmaz. Karisirsa da yapacak birşey olmuyor şu durumda. Hem cepte para yok hem istedigimi yaparim olmuyor.
Evlenecek insanlar evine eşya da alabilmeliler ya...
Bu konudaki en doğru tespiti eşiniz yapmış. Ama bence siz üzülmeyin diye değil de, size karşı bir şey anlatacak yüzleri yok diye düşündüm. Kendi kızına böyle yapıyor bana böyle yaptırmamıştı şeklinde düşüneceğinizi düşünmüşlerdirKizlar merhabalar hemen konuya geçiyorum ben 3 yıllık evliyim benim nisalandigim zamanlar kayınvalidem tamam her şeyimi yaptı ama hep kendi beğenmek istedi her şeyi kendine göre yapmak istedi mesela elbise alırken şu daha iyi olur falan diye öneride bulunurdu eşya konusunda da o şekilde hatta hali avize gibi şeyler direk kendileri aldı bana hiç sormadan bile tamam öneride bulunmasını sorun etmedim hiç bir zaman ama kafasına göre almasına canım çok sıkılırdı ailem pek önemsemezdi boşver alsın sen kendi yuvamda mutlu ol napican eşyayı falan der geçerlerdi bende bu yüzden hiç üstünde durmamaya çalıştım ve her alışverişe ailecek gitmiştik şimdi görümcem nişanlandi ve her şeye damatla kendisi gidiyor ve hiç kayınvalidesi karışmıyor hiç bir laf bile etmiyor her şeyi istediği gibi seçiyor olması gereken bu zaten sorun bizimkindeydi ama şuanda bana hiç görümcem ve kayınvalidem bi şey anlatmaz oldular yani aramız o kadar iyiyken bi anda bana mesafe koydular erkek tarafının bunlara yaptığı şeyleri anlatmaz oldular hiç söylemez oldular bi şey yani bi anda aramız soğudu eşime dedim noldu bi anda her şeyi paylaşirlarken mesafe koydular bana diye oda diyor ki senin zamanında her şeyi kendileri yapmaya çalıştı sen bu kadar rahat değildin gönlüne göre beğenip alamadin böyle olmadın ya şimdi canın sıkılır üzülürsün diye söylemiyorlar dedi buna daha çok canım sıkıldı yani her şeyin farkındalar bana yaptıklarının falan evet içimde kalan çok şey oldu da ne yapayım onların cahillikleri dedim geçtim şuanda yuvamda ki huzuru bozmak istemem basit şeyler için nasıl davranıcam kayınvalidem ve görümceme karşı bana mesafelerle
Aslında şeytan diyor ki her şeyi burunlarından fitil fitil getirtBu konudaki en doğru tespiti eşiniz yapmış. Ama bence siz üzülmeyin diye değil de, size karşı bir şey anlatacak yüzleri yok diye düşündüm. Kendi kızına böyle yapıyor bana böyle yaptırmamıştı şeklinde düşüneceğinizi düşünmüşlerdir
Nasıl getirebilirsiniz ki? Size mesafe koymuşlar ..hiçbirşeylerinde bahsetmiyorlar,karıştırmıyorlar sizi ?! Ben karşınızdaki insanlardan hayat hakkında /sınır koymak ve aranızdaki iletişimi düzenlemek için ne öğrenebilirsiniz ..bu öğrendiklerinizi kendi ilişki biçiminize nasıl evriltebilirsiniz ..bu konuda kafa yormanızı tavsiye ederim.Aslında şeytan diyor ki her şeyi burunlarından fitil fitil getirt
Erkek tarafinin dedikodusunu yapmak istememişler ve telaşKizlar merhabalar hemen konuya geçiyorum ben 3 yıllık evliyim benim nisalandigim zamanlar kayınvalidem tamam her şeyimi yaptı ama hep kendi beğenmek istedi her şeyi kendine göre yapmak istedi mesela elbise alırken şu daha iyi olur falan diye öneride bulunurdu eşya konusunda da o şekilde hatta hali avize gibi şeyler direk kendileri aldı bana hiç sormadan bile tamam öneride bulunmasını sorun etmedim hiç bir zaman ama kafasına göre almasına canım çok sıkılırdı ailem pek önemsemezdi boşver alsın sen kendi yuvamda mutlu ol napican eşyayı falan der geçerlerdi bende bu yüzden hiç üstünde durmamaya çalıştım ve her alışverişe ailecek gitmiştik şimdi görümcem nişanlandi ve her şeye damatla kendisi gidiyor ve hiç kayınvalidesi karışmıyor hiç bir laf bile etmiyor her şeyi istediği gibi seçiyor olması gereken bu zaten sorun bizimkindeydi ama şuanda bana hiç görümcem ve kayınvalidem bi şey anlatmaz oldular yani aramız o kadar iyiyken bi anda bana mesafe koydular erkek tarafının bunlara yaptığı şeyleri anlatmaz oldular hiç söylemez oldular bi şey yani bi anda aramız soğudu eşime dedim noldu bi anda her şeyi paylaşirlarken mesafe koydular bana diye oda diyor ki senin zamanında her şeyi kendileri yapmaya çalıştı sen bu kadar rahat değildin gönlüne göre beğenip alamadin böyle olmadın ya şimdi canın sıkılır üzülürsün diye söylemiyorlar dedi buna daha çok canım sıkıldı yani her şeyin farkındalar bana yaptıklarının falan evet içimde kalan çok şey oldu da ne yapayım onların cahillikleri dedim geçtim şuanda yuvamda ki huzuru bozmak istemem basit şeyler için nasıl davranıcam kayınvalidem ve görümceme karşı bana mesafelerle
Onlar aramadikca aramayın.Sen nasıl davrandın böyle durumda ben nasıl davranıcam Bilemedim
Ogrenmeyin bosverin. Kaynanamlar da bana hicbir şeyi anlatmazlar ben artık sormuyorum, merak da etmiyorum.Evet eşim ilk evlenene çocuğu bende aynı sizin dediğiniz gibi Bi heves ve heyecan olarak gördüm hep canım sıkılsa da öyle büyük bi sorun haline getirmedim hiç. Şuan sadece aramız bu kadar yakınken bi anda bana mesafe koyup hiç Bi şeyden bahsetmemeleri bana garip geliyor
Benim eşim de herşeyi lonk diye söyler. Insan bazen bu tür telaslarda bazı şeyleri sonradan farkediyor ben konu sahibinin eşinin iyi niyetli olduğunu dusundum...Sizin bana niye hiçbir şey anlatmıyorlar tavrınızı anlamadım. Her şey herkese anlatılacak diye bir kaide yok. Görümce evleniyorsa ne yapacağı sizi ne ilgilendirir. Anlatsalar ne anlatmasalar ne yani. Burada ortalığı eşiniz karıştırmış. Diyelim öyle olsa bile sizin suratınıza karşı sen yapamadın ya onlar yapıyor diye anlatmıyorlar ne demek. İnsan şu cümleyi söylerken utanır bir eş olarak. E sormazlar mı adama madem öyle yapıyorlardı o sırada sen neredeydin diye. Beyin gelişimini tamamlayamamış ve umarsız bir eşiniz var. İdareci olmak şöyle dursun, bide pişkin
Benim eşim de herşeyi lonk diye söyler. Insan bazen bu tür telaslarda bazı şeyleri sonradan farkediyor ben konu sahibinin eşinin iyi niyetli olduğunu dusundum...
Bakın çok yanlış düşünüyorsunuz . Kaç yıl olmuş ses çıkarmamışsınız . Şimdi derseniz kıskanç olursunuz ki haklılar da . Merak etmeyin çocuk olunca eşyalar zaten eskiyor . Evinizi yenilerken istediğinizi alırsınız .Aslında şeytan diyor ki her şeyi burunlarından fitil fitil getirt
Senin kiskanacagini düşündükleri için yaptıklarını senden saklamaya başlamışlar. Bence sen de bir miktar Kıskanmışsın. Bence kendini sakın doldurma. Unutma hiçbir yapılan kimsenin yanına kar kalmaz. Onlar haksızlık yapıyorsa bir yerden çıkar. Ben sen yerinde olsam eğer onlar saklıyorsa hiç sorma sormam. Onların yanına gidince de mutlaka abartmadan ama güler yüzle iyi şeyler söyle, kıskanıyor diye düşünüp kendi egolarını şişirmesinler. En sevmediğim insan tipi karşıdaki insan kıskanacak diye tripe giren insanlar. Sen kendine Güvenirsen ve onları takmazsın onların da içinde patlar. Boş verKizlar merhabalar hemen konuya geçiyorum ben 3 yıllık evliyim benim nisalandigim zamanlar kayınvalidem tamam her şeyimi yaptı ama hep kendi beğenmek istedi her şeyi kendine göre yapmak istedi mesela elbise alırken şu daha iyi olur falan diye öneride bulunurdu eşya konusunda da o şekilde hatta hali avize gibi şeyler direk kendileri aldı bana hiç sormadan bile tamam öneride bulunmasını sorun etmedim hiç bir zaman ama kafasına göre almasına canım çok sıkılırdı ailem pek önemsemezdi boşver alsın sen kendi yuvamda mutlu ol napican eşyayı falan der geçerlerdi bende bu yüzden hiç üstünde durmamaya çalıştım ve her alışverişe ailecek gitmiştik şimdi görümcem nişanlandi ve her şeye damatla kendisi gidiyor ve hiç kayınvalidesi karışmıyor hiç bir laf bile etmiyor her şeyi istediği gibi seçiyor olması gereken bu zaten sorun bizimkindeydi ama şuanda bana hiç görümcem ve kayınvalidem bi şey anlatmaz oldular yani aramız o kadar iyiyken bi anda bana mesafe koydular erkek tarafının bunlara yaptığı şeyleri anlatmaz oldular hiç söylemez oldular bi şey yani bi anda aramız soğudu eşime dedim noldu bi anda her şeyi paylaşirlarken mesafe koydular bana diye oda diyor ki senin zamanında her şeyi kendileri yapmaya çalıştı sen bu kadar rahat değildin gönlüne göre beğenip alamadin böyle olmadın ya şimdi canın sıkılır üzülürsün diye söylemiyorlar dedi buna daha çok canım sıkıldı yani her şeyin farkındalar bana yaptıklarının falan evet içimde kalan çok şey oldu da ne yapayım onların cahillikleri dedim geçtim şuanda yuvamda ki huzuru bozmak istemem basit şeyler için nasıl davranıcam kayınvalidem ve görümceme karşı bana mesafelerle
Yani en azından durust davranmis canim anam, bacim moduna girmemisNiyetini bilemem ama pekte umursamadığı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?