Görümcem nişanlandi ve bana karşı mesafe koydular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin zamanında her şeyi kendileri yapmaya çalıştı sen bu kadar rahat değildin gönlüne göre beğenip alamadin böyle olmadın ya şimdi canın sıkılır üzülürsün diye söylemiyorlar

Burası %100 yalan.
Senin gazını almak için.

Farkında oldukları tek bir şey olabilir, o da zamanında ezdik şimdi huzursuzluk çıkarmasın. Ama muhtemelen o kısım da yok. Sadece eşin senin gazını alıyor.

oh ne ala,ne güzel..
hiç bozma onların koyduğu mesafeyi. öyle devam et..
birçok gelinin arayıpta bulamadığı bir durum.

Allah aşkına derdiniz nedir? O onu yapmıs
Bu bunu yapmıs.

Siz anladığım kadarıyla dedikodu istiyorsunuz, ama size söylemiyorlar. Ee zaten normali de bu
Anne kiz kendi sorununu size anlatır mi? Heleki kötü olayları.

Ne güzel işte kendi kendine mesafeyi koymuş, siz de bu durumdan istifade edip yüz vermeyin ki bu düzen otursun boyle .

Ve hatta yeri gelınce kayınvalıdeye laf sokun anlasın ve hic yanaşmasın size.

Siz şimdi bunları yaşadınız
Gorumcenızde yaşasın istiyorsunuz, yaşadığını duysanız cok sevineceksiniz ama size kimse bisi anlatmıyor :)

Neden eşya bakarken çiftler ailelerinde gelmesini kabul ediyor anlamıyorum 7 yıl önce evlendik eşyalarımızı kendimiz aldık kimseyi istemedık yanımızda eger tamam biz alırız ama annelerimizde yanımızda olsun deseydik o iş öyle olmazdı mutsuz mutsuz dönerdik evimize. senin yerinde olsaydım mesela halıyı avizeyı senden habersiz mi almışlar kullanmazdım. Halısız kalsın ev der yine kullanmazdım. Bir daha onlarda yok yere masraf yapmayalım der birşeye karışmazlar daha dogrusu bulaşmak istemezler
Ama yok sen böyle yapmamıssın aradan kac yıl gecmiş görümcen akıllıca davranmış şimdi ortaya cıkıpta ben neden aklımı kullanmadım da sen kullandın diyemezsin
Onlarda şuanda sen birşey deme diye seni uzak tutuyorlar daha iyi bunu fırsat bil bundan sonra sende hayatına karıştırma

Ayni sekilde davranaciksin.
Kv'en sunu yapmis bak.ilk olarak senin zevkine guvenmemis,ona gore yeteri kadar zevk sahibi degilsin.Bu nedenle sorma geregi bile hissetmemis direkt olarak almis avizeyi.Yani sen ne dersen de ben bildigimi yaparim diyerek dizginlerin elinde oldugunu hissettirmek istemis.Simdi kizi nisanlaninca a diyemiyor degil mi.? AaAa diyemiyor.Cunku senin ona saygizlik yapamayacagini biliyor.Zaten sirf goz dagi vermek icin yapmis oldugu sacma hareketin ardindan suanki sergilemis oldugu tavri da tezatlik gosterdigi icin ,yani sana karsi yuzu olmadigi icin soguk yapiyor.Ayip bence..Cok ayip yani.

Nasıl yani? Onlar sana soğuk davranıyorsa sen de o şekilde davranacaksın oldu bitti. Zaten sana yapılan bir haksızlık, çifte standart söz konusu. onlar size soğuk davranmasa bile sizin onlara (onların bu davranışlarından dolayı) mesafe koymanız gerekir.

O kadar doğru söyledin ki şuan ben ne yapsam ne etsem kalıp hazır zaten kıskanç!

bence mutlu olmalısın , eşin i takdir ettim .gerçekleri görebiliyor. ayrıca mesafe koymak içinde bahenen oldu. mesafe iyidir. başka bi sebebte erkeke tarafının yaptığı bazı şeyler karizmasını çizmiş olabilir. bunları adam yerine koymamaış olabilirler

Eşinizin dediği gibi ise iyi yapmışlar o zaman şimdi sana gelip görümce şunu aldım bnu aldım bak bnu beğendim dese nispet gibi algılayacaktınız sonra ben seçemedim sen seçmişsin durumu olacaktı. Siz de ona göre davranın ne güzel işte kendiliğinden oluşmuş her şey zamanında unutup mutlu olmuşsunuz bnu da unutun mutlu olun . Her şey bittikten sonra yakınlaşmaya çalışırlar ise siz bozmayın uzak kalmaya devam edin baktınız laf oluyor uzak durmanız konusunda konusu açıldı o zaman ağızlarının payını verirsiniz ne olacak , baktınız konusu olmadı aynen böyle devam edersiniz kafanız her daim rahat olur . İlk zamanlar sesiniz çıksaydı keşke yani ben eşimle gittim alışverişe neyi beğendi isem onu aldım..

Muhtamelen gorumcenizin eş adayi kendi ödeme yapiyor o yuzden kv karismiyordur benim dugunumu benim ailemle esim yapti hos kv yine karismisti esim cok kizmisti ona o zamanlar sizin esiniz degil kv mi masraf yapti bu kadar soz sahibi oldu

ögrenıp ne yapacaksınız allah askına

o zamanlar sızde keske bız nısanlımla cıkarız alısverıse sız kendınız begendıgınız sey olursa sızın zevkınız ona karısamam saygı duyarım ama kendı evıme esyamı kendı gıyecegımı kendı zevkıme gore secmek ısterım deseydınız bu sozle agzınızın tadı kacacaksa olmamalıydı zaten o ıs... annenız hata etmıs aslında

Ee kuzu her şeyi kayınvalide yaparsa düdüğü çalar. Görümcenin eşi belli ki kemdi parasıyla alıyor ki karıştırmıyor. Eğer öyle ise iki durum benim için farklıdır. Kayınvalide kendi kızının evini dizmiyor ki erkek tarafı gibi aldıkları belli yani kel alaka karşı taraf karışmamış. Burada kayınvalideden bütün paralar çıkmış karışmış ee kendi birikimin olmadan evlenirsen böyle olucağını bilirsin kim harcadığı şeylere karışmaz

haaa herseyı erkegın aılesı mı yapmıs
e o zaman ınsan susup oturur tabı haklısın parayı veren onlar sonucta bırını evlendırmek kolay degıl
ınsan kendısının yapamadıgını baskası kendısı ıcın yapıyorsa yanı karsısındakının ınsafına kaldıysa beklentısı olmamalı aslında
ıyı en azından kendı begenılerıne gore de olsa almıslar tutup en uyduruk seyler de alabılırlerdı eksık bırakıp evlendıkten sonra kendınız alırsınız da dıyebılırlerdı durumumuz bu kadar bı cocugumuz daha var evlendırecek dıye

Herşeyi kayınvalidenin üzerine yıkarsanız kadının da herşeyde bir söz hakkı olur.madem herşeyi ben alıyorum kendi zevkime göre alırım ozaman der yani. Bence siz kayınvalidenizin düştüğü duruma üzülün.sizin aileniz var,siz varsınız,oğlu var......ama sömürülen kayınvalide suçlu çıkarılan kayınvalide.ailenizde pek genişmiş ya boşver alsın sen evindeki huzura bak’ın anlamı: boşver herşeyi o alsın zevkine göre yeterki biz masraf yapmayalım.
(Erkek tarafının bunlara yaptığı şeyleri anlatmaz oldular) görümceniz müstakbel eşinin ailesiyle yaşadığı olumlu yada olumsuz durumları niye size anlarsın? Kayınvalideniz dünürleriyle arasındaki meseleleri neden size anlatsın? İnsanlar özellerini sizle paylaşmak zorunda mı?
Bu kadar meraklı olmayın ya,ha oluyorsanızda faydalı birşeylere merakınızı yönlendirin kendinizi geliştirin.
Görümceden kayınvalideden dedikodu alamıyorsunuz diye konu açmışsınız resmen ya.
Son olarak kimse sizinle samimi olmak zorunda da diil.dün samimi olup bugün ve bundan sonra olmak istememeleri normal bir durum

Son düzenleme:
Kocan nişanlıyken herşeyi ailesinin üstüne yıktığının kendi kurması gereken yuvayı koskoca adamken ailesine kurdurduğunun,kendi ailesi herşeyi yüklenmişken senin ailenin hiçbir katkıda bulunmadığının da bilincindemi?
Görümcenle kendini kıyaslaman çok tuhaf.hadi eşin kıyaslasa bi nebze yani.
İnsanlar kızları için birşeyler yapıyor,karşı taraf birşeyler yapıyor. Belki yeni dünürleri ve sizin ailenizin farkı gözlerine çarpmıştır,ne duruma düşmüşüz demişlerdir.....belki sizin görümcenize hasetlendiğinizi hissedip mesafe koymuşlardır....
Nasıl davranacaksınız olduğunuz yerde duracaksınız,eşinizi haksız yere doldurmayacaksınız,insanların mesafesine saygı duyup rahatsız etmeyeceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…