neden gitmedinizki görümcem rahmetli annmin cenazesinde 30 dakia mesafede gelmedi gelmeyecek hiçbir tartışmamız olmamıştı halbuki.demek onun sıkıntısı vamış..edi kocası rahmetli old mevlie geçicktim diye azarlamıştıbeniBen olsam gıtmem ama sız neler yasadınız bılemem ama anladıgım kadarıyla hos seyler yasanmamıs aranızda ben normalde bırbırlerını yıyen ınsanlarıb voyle durumlrda bırbırlerıne kosmasını sahte bulurum ıyı gunde olmayan kotu gunde seyırlık olur bence benın gorumcemın cocugu öldü ama gtmedım boyle bı durumdada gıtmezdm.
intihar etmek acizlik değil bir çare arama biçimidir. nerden biliyoruz belkide bu arkadaşımızı seviyor ancak sevmediğini sanmasını istiyor. karmaşalarla dolu bir sürü insan gördüm ben.. abisi annesi yanında tamam ama düşün kötü davrandığın bi insan geliyor seni görüyor belkide bu kız arkadaşımız hastaneye gittikden sonra araları baya düzelecek??? bilemeeyiizz...Hiç kimse yok durumu yok ki .
Insan böyle durumlarda sevdiklerini yanında ister, sevmediği insanların gelip acizliğini görmesini değil.
Abisi annesi yanında
evet bu kadar zalim olmamak gerek ayrıca intiharı gerçek bir intihar..gerçek bir intiharı sağlıklı kişi etmez..bu kıza iyilikle destek olmak tedavi ettirmek gerek..dediğine saygı duyuyorum ancak düşün intihar ettin yanında hiççççççççççç bir kimse yok üzülmez misin?
chees felç diyor ya...bence gitme, eşin iki defa gelme demiş, bunu olumsuz bir durum yaşayabilme ihtimaline karşı söylemiş olabilir
ama ağızlarına laf vermeyeyim diyorsan git, kimse kusura bakmasında böyleleri yıllarca psikolojik problemlerim var diye ailesini parmağında oynatıyor
haksız mıyım diye bir konu açmış,bugün 16 .08 de kayınvalidesiyle görümcesinin yurtdışına gittiğini yazmışHangi konusu,ben bulamadım.
Evet baktım yurtdışına gitti diye yazmış kardeşi annesiyle beraber.haksız mıyım diye bir konu açmış,bugün 16 .08 de kayınvalidesiyle görümcesinin yurtdışına gittiğini yazmış
dediğine saygı duyuyorum ancak düşün intihar ettin yanında hiççççççççççç bir kimse yok üzülmez misin?
intihar sebebleri çok başka olabilir kafanda annen baban varken onlara sevgi duyuyorken bile intihar edebilirsin biz onun intihar sebebini bilmiyoruz, tabii sende haklısın.zaten herkesten vazgeçmiş kendinden bile. intihar ettiğine göre.
bence yanına kimseyi istemez.
Ben olsam gıtmem ama sız neler yasadınız bılemem ama anladıgım kadarıyla hos seyler yasanmamıs aranızda ben normalde bırbırlerını yıyen ınsanlarıb voyle durumlrda bırbırlerıne kosmasını sahte bulurum ıyı gunde olmayan kotu gunde seyırlık olur bence benın gorumcemın cocugu öldü ama gtmedım boyle bı durumdada gıtmezdm.
NIye gıdeyım ben hamılyken bebgmede banada bddua etmıstı ama kendıne dondu ben oraya gtseydım kendını kotu hıssederdı bence ha ben onun ıcın mı gtmedım tabıkı degıl bana her turlu kotukugu yapan bırının ne ıyı gununde ne de kotu gununde bulunmak ıstemedıgımden gıtmedımneden gitmedinizki görümcem rahmetli annmin cenazesinde 30 dakia mesafede gelmedi gelmeyecek hiçbir tartışmamız olmamıştı halbuki.demek onun sıkıntısı vamış..edi kocası rahmetli old mevlie geçicktim diye azarlamıştıbeni
kötü günde gidilmeli ama garip oluyor gidilmeyince..NIye gıdeyım ben hamılyken bebgmede banada bddua etmıstı ama kendıne dondu ben oraya gtseydım kendını kotu hıssederdı bence ha ben onun ıcın mı gtmedım tabıkı degıl bana her turlu kotukugu yapan bırının ne ıyı gununde ne de kotu gununde bulunmak ıstemedıgımden gıtmedım
Hayır asla zaten teklıf bıle edemedı kı cunku gıtmycegımı bılıyodu kendı bıle bı yabancı gıbı sadece mezarlıga gıdıp dondu o kadarEşiniz olay çıkardı mı bu yüzden peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?