Görümcem İntihara Teşebbüs Etti - ACİL YARDIM -

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Selam kızlar,

Görümcemle önceden yaşadığım olayları okuyanlar biliyor. Kısacası; Ömrümde en kötü günlerimi yaşatan insandır.

Gel gelelimki:
Binlerce inteharından sonra yine intehara teşebbüs etmiş, bu sefer felç kalma ihtimali var. O benim hastanede kalmama rağmen bir kere geçmiş olsun demeyen insan! Ben herdefasında küs veya değil hep hastaneye gittiğinde ağlayan insan! Bu sefer bu olay olmadan önce eşime demiştim oda hastanede yatarsa geçmiş olsun bile demem demiştim. Olay bugun oluyor.. Ben yine merhametime yenik düştüm felç ihtimailini duyduğumda geliyimmi yanınıza dedim eşim yok şimdilik ben sana haber veririm dedi tamam dedim. Hemen ekleme yaptı. Ona birşey olursa hepimiz vicdan azabından ölürüz vs gibi sözler (görümcem eşim dahil ailesine çok çektiren bir insan, annesini üzüyor bana saygısızlık yapıyor diye eşimde gereğinden fazla konuşmuyordu onla) annesi türkiyeye uçtu bugun ve onun ardından intehar etmiş. Babası alzheimer hastası.. Ya ne biliyim ne kadar bahtsızım bu salak yüzünden neler yaşadım yaşıyorum!!! Bi kısmınız bana kıza bilir ama bana bjnları çektiren yüzünden gözlerim bile doldu. Onda olmayan merhamet işte.. Kaldı ki kendisi benim en zor günlermde (altın meselesinde) kendisi fink atıyordu şehir şehir.. Kaldı ki o gün günahımı almıştı.

Şimdi gel gelelimki eşim bu konu yüzünden kardeşine göstermediği ilgiyi
gösteririmi bundan sonra? Benim nasıl davranmam lazım diyelimki öyle oldu? Şuan hastaneye iki kere sorup yok gelme dediklerin rağmen büyüklük bende mi kalsın?

Kızlar yardım acilll!!!

Ne olursa olsun bence gidin. Ki buyukluk dediginiz gibi sizde kalsin. Yarin obur gun esinizi doldurusa getirir hastaneye bile gelmedi bilmem ne diye. O zaman gitmediginiz icin (ne kadar haklida olsaniz) kendinizi savunamazsiniz. Hem vicdanende iciniz rahat etmis olur.

Daha once de tesebbus etmis , demek ki psikolojisi bozuk, neden tedaviye gitmedi ? Esiniz abisi sanirsam, neden kardesiyle ilgilenmedi , hic mi yardim edecek kimsesi yok?

Sizinle de bu yuzden ugrasiyordur belki, kendine gelince, kolundan tutup tedaviye goturun bu kizi.

Bu kadar olumsuz düşünceyle gitmeyin, ne gereği var?
Daha dikkatli davranırsınız onun hakkında konuşurken olur biter,
Ziyaretine gidip ondan sonra onun hakkında olumsuz konuşmayı sürdürdükçe zaten sorun çıkmaya devam edecek.
Ki konu intihar, eşinizin kardeşine bu saaten sonra ona daha özenli davranacak olması ve başkalarından da bunu bekleyecek olması doğal. Bu olay benim eski düşmanlığımı silmeme neden olurdu, gitsem de gitmesem de o ayrı. Büyüklüğü öyle sağlardım, dışarıdan bilip bilmemeleri önemli değil.

Ben olsam gıtmem ama sız neler yasadınız bılemem ama anladıgım kadarıyla hos seyler yasanmamıs aranızda ben normalde bırbırlerını yıyen ınsanlarıb voyle durumlrda bırbırlerıne kosmasını sahte bulurum ıyı gunde olmayan kotu gunde seyırlık olur bence benın gorumcemın cocugu öldü ama gtmedım boyle bı durumdada gıtmezdm.

Back