- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
-
- Konu Sahibi audrey2016
Amin canım cümlemizin inşallah. Allah bizi isyan edenlerden etmesin inşallah..Evlat Peygamber ağlatmış bir imtihanmış arkadaşım. Biz kimiz kiAllah yardımcın olsun.
Bana bassagligina gelmisler guya,oturdular karsima gorumcemde 1 yasindaki bebegiyle gelmisti,kv ve onun eltisi cocugu nasil seviyolar gecmisler karsima diyoki kadin,ayy ne zmndir gormuyorum cok ozlemidim diyo aliyo kucagina kv dede yanina oturuyo eltisinin bebegi seviyolar girumcemde onlara bakiyir,annemle goz goze geldik bosver kizim dedi,mutvaga attim kendimi agladim esim geldi ne oldu dedi dedim gecmisler karsima bebek seviyolar utanmadan dedim annesine demiski esim 2 gun once kiz evlatlarini kaybetti siz karsisina gecmis cocuk seviyosunuz bagira cagira demis 2 karis suratla dolandi tum gun evde oglu kizdi diye.Allah cezalarını versin diyorum sadece ,banlanmaktan korkmasam çok şey yazarimda Allah goruyor ama ,sen orda acini yasayamamisken utanmadan nasıl sevebildiler nasıl dilleri vardı sevmeye ,insan düşmanı olsa yıne yapmaz ki onlarında canı kaniydi yavruların ,evlerinde sevemiyorlar miydi acaba ,nasıl aglattilar seni canım benim kendi fesatliklarinda bogulsunlar inşallah
Bana bassagligina gelmisler guya,oturdular karsima gorumcemde 1 yasindaki bebegiyle gelmisti,kv ve onun eltisi cocugu nasil seviyolar gecmisler karsima diyoki kadin,ayy ne zmndir gormuyorum cok ozlemidim diyo aliyo kucagina kv dede yanina oturuyo eltisinin bebegi seviyolar girumcemde onlara bakiyir,annemle goz goze geldik bosver kizim dedi,mutvaga attim kendimi agladim esim geldi ne oldu dedi dedim gecmisler karsima bebek seviyolar utanmadan dedim annesine demiski esim 2 gun once kiz evlatlarini kaybetti siz karsisina gecmis cocuk seviyosunuz bagira cagira demis 2 karis suratla dolandi tum gun evde oglu kizdi diye.
Çok üzüldüm ya Allah sabırlar versin size. Rabbim inşallah evlat nasip eder yine
of çok kötü oldum ben ya,Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet o çok doğru işte. Babamı kaybettiğimde çok ağlamıştım ama şimdi napıcaz, bu kadar çocuk hem okucak hem nasıl geçinecwk bi maaşla ve babamı bidaha göremicez vs... diye ağladık. Sonra yıllar geçti 3 yaşındaki kızımı kaybettim.
Ağlıcak sadece kızımı kaybettim kısmı var. Anneliğimden dolayı bi acım var sadece. Ne arkada bıraktığı bakıma muhtaç biri, ne günahını düşünme ahiret kaygısı. Sadece özlem hasret.iliklerine kadar hasret sadece..
O yüzden bebeklerde sadece deriinn bir acı oluyo galiba, çünkü orda çook üst bir mertepede ve bizi bekliyo.
Başını okşayan kimsryi unutmaz yanına istermiş..İnşallah o cennet kuşlarına layık oluruz..
Offf... terastan düştü.. kucağımda hastaneye götürdüm ama yetişemedim. O şok aletinin sesi hala çınlıyo kulaklarımda... ilk bakış ilk gülüş ilk diş ilk adım ve en önemlisi ilk gözağrım. Allahım yaşatmasın bidha hiç birimize...Ay nasıl uzuldum ,ablam dokunamadigi sadece 10 gün görebildiği kızına nasıl yandı ,kaldı ki senin kuzun daha 3 yasindaymis nelerine nelerine şahit oldun ilk emeklemesi,yürümesi konusmasi o daha zor ya Allah im yardimcin olsun ,ozur dilerim neden kaybettiniz bebeginizi
Acinin kelimelere dökülüsü.. Yine kahroldum, o kadar icten yazmissin ki aglayarak okudum. Yüce Rabbim sabirlar versin. En kisa zamanda bir evlat nasip etsin gorumcenize. Acisi biraz olsun hafiflesin.
Allah sabir versin canim kalp krizi dedi doktor birden kalbi durmus dondurememisler inanamadim gercekten cok zor rabbim kimseye yasatmasin InsallahGelmez ... Kim geldiki melekler tekrar gelsin ... Allah hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin benim oglumda 37. Haftayı doldurduğu gun doğdu ,tansiyonlarim 15-20 ydi o yüzden erkenden sezeryana alindim. O zamanda 1 hafta 10 gün kuvezde kaldık o serumlar kuvezdeki o işinin altında vücudunda oluşan kızarıklıklar hiç gitmiyor gozumun önünden ,sizin acinizi tahmin bile edemiyorum . siz neden kaybettiniz bebeginizi
Ayy canim benim ya rabbim birdaha yasatmasin bende cok korkuyordum hep cocuklarima bisey olacak diye babamlarda bile birakamzdim kalsinlar ki bu ayrilik oyle i ayrılık degil cok iyi,anliyorum seni rabbim yerini doldursun melegin cennette annesi benimkide orda oynuyolardir onlar orda mutlu bizler üzülüyoruz anne yuregi iste rabbim sabir versin tum yavrusunu kaybeden annelereOfff... terastan düştü.. kucağımda hastaneye götürdüm ama yetişemedim. O şok aletinin sesi hala çınlıyo kulaklarımda... ilk bakış ilk gülüş ilk diş ilk adım ve en önemlisi ilk gözağrım. Allahım yaşatmasın bidha hiç birimize...
Amin cümlesinin.. yerini doldurdu hemde aynı ona benziyo:) yaşı bahtı benzemesin inşallahAyy canim benim ya rabbim birdaha yasatmasin bende cok korkuyordum hep cocuklarima bisey olacak diye babamlarda bile birakamzdim kalsinlar ki bu ayrilik oyle i ayrılık degil cok iyi,anliyorum seni rabbim yerini doldursun melegin cennette annesi benimkide orda oynuyolardir onlar orda mutlu bizler üzülüyoruz anne yuregi iste rabbim sabir versin tum yavrusunu kaybeden annelere
Amin canim,insallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavruna ve yavrularimiza insallahAmin cümlesinin.. yerini doldurdu hemde aynı ona benziyo:) yaşı bahtı benzemesin inşallah