Görümcem in Bebeği...

Öncelikle Allah sabır versin. Çok kötü oldum yazınıza. Kendi çocuğum olsa daha fazla üzülmezdim dedin ya, emin ol daha fazla üzülürdün. Aynılarını yaşadım ve bunu yazıya dahi dçkmeye dilim varmıyo böyle ayrıntılı. Kızımın o minik bedeninin morg soğukluğu. Bu cümleyi yıllardır ilk defa kuruyorum çok ısıtmaya çalışmıştım çünkü.
Bi daha öyle söylemeyin çünkü insan yavrusunu ve sanki bedenine ait bi organını kaybediyo sanki elini ayağını nereye koyacağını bilemiyosun acının yanında.
Allah sabır versin güç versin inşallah..

Aynisini yasadim yavrum gitti prensesim gercekten buz gibiydi hep aglar diye bekledim ama aglamadi okadar icten yazmissinki kuvez doneminden tut yikanmasindan defnedilmesinden hersey tekrar gözümün önüne geldi hala icim yaniyor kessinlikle unutulmaz omurboyu gözümüzde kalacak prensesler 34 haftalik ti melegim birakti beni gitti 4 gun yasadi sezeryan oldum 3,ay da hamile kaldim baska türlü kendime gelemezdim doktorum onayladi ve suan 6 ay oldu kızım gideli ve 15 haftalik,hamileyim hicbir sıkıntım yok dikisler gayet iyi rabbim sabir versin acınızı hafifletsin ben hala düşünüyorum melegimi acaba geri gelir mi annesine

Amin canim insallah nekadar gereksiz hareketler ama yasayanbilir evlat acısını tarifsiz çünkü anlatamazsin ben kotuyum bile demek hafif kalir rabbim sana tez zamanda dogal yoldan gebelik nasip etsin insallah saglikli sihhatli yavrularin olsun canim

Allah nice bebekler nasip etsin ona acısı azalsın tez zamanda inşallah ... cennette meleği var ne mutlu ona 5 ay karnında taşıdı onu ...

Amin canimm insaAllahh..

Amin canimm insaAllahh..
Rabbim hepinize sabır versin. Ben okurken kötü oluyorum sizi düşünemiyorum

agladim okurken..
allah kimseye evlat acisi gostermesin.
gosterdigine de kat kat sabrini versin cok zor.anlatitken bile cok zor yasarken kimbilir ne zordur

Doğru ama resmen o acıyı içimde hissettim ,daha önce hiçbirşeye yada birisinin ölümüne bu kadar üzülüp etkenmemistim ,Allah im herkesin evladını korusun, yavrularını kaybedenlere de peygamber sabrı versin , sizinde başınız saolsun çok uzuldum okuyunca :-(

Gelmez ... Kim geldiki melekler tekrar gelsin ... Allah hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin benim oglumda 37. Haftayı doldurduğu gun doğdu ,tansiyonlarim 15-20 ydi o yüzden erkenden sezeryana alindim. O zamanda 1 hafta 10 gün kuvezde kaldık o serumlar kuvezdeki o işinin altında vücudunda oluşan kızarıklıklar hiç gitmiyor gozumun önünden ,sizin acinizi tahmin bile edemiyorum . siz neden kaybettiniz bebeginizi

Böyle şeyler okuyunca öyle seviniyorum ki ablamda tam tedaviye başlayacakları sırada doktor ultrason geçte sorun var mi bakalım diye bakınca gormustu bebegimizi ,nasıl sevinmisti bitanem pasta yaptırmıştı yazısını hala saklarim nasıl sevinmiş, aglamistik ,5 ay sonrada kahrimizdan mahvolduk, 4 ay geçti sayılır 8 ay sonra inşallah ablamda bebegine kavuşur oda anneniz gibi düşünüyor o yüzden beklemek istemiyor ,Allah im kimseyi evladiyla sinamasin...

Amin arkadaşım Allah razı olsun .

Allah nice bebekler nasip etsin ona acısı azalsın tez zamanda inşallah ... cennette meleği var ne mutlu ona 5 ay karnında taşıdı onu ...

Amin inşallah,dokunamadan ölüsünü aldı kucağına ,hiç isyan etmedi ,çok gucludur benim ablam ,çok güzel hayırlı bebekleri olacak insallah

Allah cezalarını versin diyorum sadece ,banlanmaktan korkmasam çok şey yazarimda Allah goruyor ama ,sen orda acini yasayamamisken utanmadan nasıl sevebildiler nasıl dilleri vardı sevmeye ,insan düşmanı olsa yıne yapmaz ki onlarında canı kaniydi yavruların ,evlerinde sevemiyorlar miydi acaba ,nasıl aglattilar seni canım benim kendi fesatliklarinda bogulsunlar inşallah

Evet o çok doğru işte. Babamı kaybettiğimde çok ağlamıştım ama şimdi napıcaz, bu kadar çocuk hem okucak hem nasıl geçinecwk bi maaşla ve babamı bidaha göremicez vs... diye ağladık. Sonra yıllar geçti 3 yaşındaki kızımı kaybettim.
Ağlıcak sadece kızımı kaybettim kısmı var. Anneliğimden dolayı bi acım var sadece. Ne arkada bıraktığı bakıma muhtaç biri, ne günahını düşünme ahiret kaygısı. Sadece özlem hasret.iliklerine kadar hasret sadece..
O yüzden bebeklerde sadece deriinn bir acı oluyo galiba, çünkü orda çook üst bir mertepede ve bizi bekliyo.
Başını okşayan kimsryi unutmaz yanına istermiş..İnşallah o cennet kuşlarına layık oluruz..

Of ben doğumdan sonra kaybettiniz sanmıştım. Rabbim sabır versin

Allah razı olsun. Allah düşmanımın başına vermesin. Heleki ani ölümü. Sadece kabul etmek 1 senemi aldı. Sonraki 1 senede acısını yaşadım. Kabullenmek en zoru maalesef..
Evlat Peygamber ağlatmış bir imtihanmış arkadaşım. Biz kimiz ki Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…