• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem herşeye karışıyor

Alonealone123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
185
239
103
Kızlar merhaba, Kv ile bi dönem sorun yaşamıştım, şükür atlattım ama bu defa da küçük görümcem rahat durmuyor. Eşiyle arası bozuk 1 aydır kv yanında kalıyor, herşeyime karışıyor bilmiş bilmiş, eşimin yanında yapmıyor ama. Eşime söyledim ama sen herşeyi yanlış anlıyorsun ona destek olman lazım zor durumda diyor. Hamileyim yediğim yemeğe, giydiğim kıyafete kadar laf sokuyor. Bazen sinirden gidip gizlice ağlıyorum. Kvnin de hoşuna gidiyor tabi, sanki onun sözcüsü gibi. Ben de kız kardeşimi çağırdım yanıma ondan biraz destek aldım ama o da gitmek zorunda olduğu için fazla kalamadı. Belki umursama diyeceksiniz ama umursuyorum maalesef. Haftanın en az iki günü bu işkenceye maruz kalmak zorundayım, sizinle paylaşıp biraz rahatlamak istedim.

Kızlar merhaba, Kv ile bi dönem sorun yaşamıştım, şükür atlattım ama bu defa da küçük görümcem rahat durmuyor. Eşiyle arası bozuk 1 aydır kv yanında kalıyor, herşeyime karışıyor bilmiş bilmiş, eşimin yanında yapmıyor ama. Eşime söyledim ama sen herşeyi yanlış anlıyorsun ona destek olman lazım zor durumda diyor. Hamileyim yediğim yemeğe, giydiğim kıyafete kadar laf sokuyor. Bazen sinirden gidip gizlice ağlıyorum. Kvnin de hoşuna gidiyor tabi, sanki onun sözcüsü gibi. Ben de kız kardeşimi çağırdım yanıma ondan biraz destek aldım ama o da gitmek zorunda olduğu için fazla kalamadı. Belki umursama diyeceksiniz ama umursuyorum maalesef. Haftanın en az iki günü bu işkenceye maruz kalmak zorundayım, sizinle paylaşıp biraz rahatlamak istedim.

haddini bil ben senin abinin eşiyim..diyemedikten hatta uste çıkıp sinir krizleri gecirip ciddi ciddi gozlerine sokarak aglamadiktan daha da ileri gidip bebegime birsey olursa sizi gebertirim diyemedikten sonra üzgünüm ama daha bi 8 ay cekersiniz..

haddini bil ben senin abinin eşiyim..diyemedikten hatta uste çıkıp sinir krizleri gecirip ciddi ciddi gozlerine sokarak aglamadiktan daha da ileri gidip bebegime birsey olursa sizi gebertirim diyemedikten sonra üzgünüm ama daha bi 8 ay cekersiniz..
Haklısınız, Biraz daha sabret diyorum kendi kendime, belki kocasıyla barışır. benim de adım geçimsiz gelin olmasın istiyorum, ama nereye kadar

Niye haftada iki gün bunu çekiyorsunuz? Huzursuz olduğunuz yere gitmeyin. Ağzınızı açıp iki çift laf da siz edin. Yoksa daha çok ağlarsınız.

boyle konularda bir seyi cok merak ediyorum. o laf sokarken siz ne yapiyorsunuz? cevabinizi yapistirirsaniz sonradan aglamaniza gerek kalmaz.
Bazen cvp veriyorum bazen boşver değmez çenemi yormaya diyorum, bazen sinirden o an bişey diyemiyorum sonradan keşke şöyle deseydim diyorum. Tek korkum eşimle aram iyiyken kötü olması

Tamam bir dahakine senin dedigin gibi yapayim deyin ama yapmayin 😏😏😉
Haklısınız, Biraz daha sabret diyorum kendi kendime, belki kocasıyla barışır. benim de adım geçimsiz gelin olmasın istiyorum, ama nereye kadar
Bosanmaya kadar gider
Beraber değil ama çok yakın evi yürüme mesafesinde
Allah yardimcin olsun

cok sacma..
gecimsiz olun ki kimse evinize, size karisamasin.
insanlarla aranizda mesafe olsun..kv anneniz degil görümce kardesiniz degil..
neye sabrediyorsunuz..onlara meydan vermek bu..
size 1 diyorsa siz alayci kucumseyici tavirla 3 diyeceksiniz..
size karisiyorlarsa haddini bil hesap vereceksem kocama veririm deyin..
yani inanin sessizlik pasiflik ile kendimizi yiyip bitiriyoruz karşı taraf ıslah olmuyor aksine yüz buluyor.

huzurunuz kaçacağını gizli gizli ağlayıp kendinize aziyet edeceğinize adınız geçimsiz geline çıksın gelmez gitmezler kafanız rahat eder.

Bende de öyle bir dengesiz var ilk başlarda toydum hakkindan gelemiyodum eşimin de desteğiyle şimdi ne dese cat cevap veriyorum susup koca totosunun üstüne oturuyor bence sende öyle yap kimsenin altında kalma sen cevap vermedikçe o daha çok uste çıkıp seni kendini bisey sanar geçen görumcem gene bisey söyledi eşimde vardı esim ona dönüp ya ne değişik bir insansın bu kadar cahil olunmaz ay ne rahatladm ki sorma 😂 ha bu arada kv kp diger görümcelerimi çok severim

Back
X