- 25 Haziran 2016
- 242
- 170
- 53
- 32
- Konu Sahibi ozledigimkendim
-
Ben eşime hiç kızmıyorum diyemem ancak öyle bir dramatize ediyor ki eşim ailenin en küçük çocuğu çok merhametli biridir bu kadar sene neden annemi gezdirin edin dememiş de ben tura gideceğim diye tutuşturuyor buna kızıyorum ben tatlı dil onun en büyük silahı eşimden de kalkıp sanane demesini bekleyemiyorum onun o yaklaşımına karşınİyi de suçlu görümceniz değil ki eşiniz?
Görümceniz ne derse desin , eşiniz ona uymak zorunda mı ?
Bence yanlış kişiye kızıyorsunuz.
Kendisi iki cocuklu yetiştiremiyorum Vs diyor Ha yardım ettiğini söyledi kaynanam bilemiyorum ama derdim o neden yapmıyor biz yapalım değil ki isteyen yapar isteyen yapmaz ben içimden gelerek zaten yapıyorum tek sorun onun karışmasıPardon esinizin annesi gorumcenizin neyi oluyor ? Ben mi yanlis biliyorum ? Ayrica kendiside calisiyor kendi versin harcligini millete akil verene kadar, ben anneme de babama da elimden geldigince veririm, hatta birinde babam abimden borc istemis o da soylenmis ben de kizdim babama ne diye istiyorsun sundan ben veririm sana, bunlarin agzina laf verme diye
Ama mesela sizin borcunuzun bittiğini nasıl biliyor?Ben eşime hiç kızmıyorum diyemem ancak öyle bir dramatize ediyor ki eşim ailenin en küçük çocuğu çok merhametli biridir bu kadar sene neden annemi gezdirin edin dememiş de ben tura gideceğim diye tutuşturuyor buna kızıyorum ben tatlı dil onun en büyük silahı eşimden de kalkıp sanane demesini bekleyemiyorum onun o yaklaşımına karşın
Kaynanam çok saf bir insan küçükken havale geçirmiş asla böyle söylemez üstelik dedikodu huyu yok görümcem herkesi yönetmek istiyor yalnız bizi değil ama bu ara hedefinde biz varızAcaba kaynananiz kizina boyle konuşurken dert yanıyor gibi olabilir mi? Hani iste mesela, onlar tura gidicek bende evde olcam,hic gezdiren de yok. Soyle bir gidip istanbulu gezmeyi çok isterdim ah ah vs gibi.. gorumcede bunu direk kocaniza diyordur. Ayrica kendi ve bekar 2 kardesi daha var neden size boyle davranıyor acabaa. Evli olunca kafalari kadini buldu,ana baciyi unutmasın kafasiyla yaklasiyolar heralde..
Saf insan olmasıyla havale geçirmesinin bağı nedir? Bir kusur mu kalmış meraktan soruyorum.Kaynanam çok saf bir insan küçükken havale geçirmiş asla böyle söylemez üstelik dedikodu huyu yok görümcem herkesi yönetmek istiyor yalnız bizi değil ama bu ara hedefinde biz varız
Kocana de ki görümcen çok düşünüyorsa o dediklerini kendi yapsın.Merhaba..
Yeni evli sayılırım senemiz olmasına birkaç ay var. Nişanlılık dönemi ve evlilik süreçlerinde görümcemin iyiliğini de gördüm sinsiliğini de. Lafa gelince öyle güzel davranır ki herkes aramızdaki bağı kıskanır ama öyle değil sırf benle alakalıda değil mesela teyze kızlarını da sevmez hep söyler ama yanyanayken afedersiniz şeylerini yer. Kocası ile mutsuzsa herkesin mutluluğuna laf sokar ama sorunu yoksa kimse umrunda değil özetle böyle biri. Sıkıntım ise şu; görümcem kocasına söz geçiremediğinden eşime geçirmeye çalışıyor. Hemen bir örnek ile açıklayayım kaynanamla evimizin arası 1,5 saat. Bir buçuk aylık evliydik eşimle yanyana iki ayrı firmada çalışıyor aynı saatlerde işten çıkıp eve geliyorduk birgün tutturdu neymiş eşim işten çıkıp annesini görüp dönsünmüş eve. Birde öyle bir dil döküyor annem seni özlüyo ağlıyo bilmem ne sanki benim annem beni özlemiyor ağlamıyor. 6da çıkıyoruz işten oraya gidip anne merhaba deyip çıksa bile eve gelmesi 9-9buçuk. Arabası yok trafik olsa belki 10. Bu gibi birsürü konu. Bayramda ise eşime demişki annemin harçlığı yok aydan aya para ver anneme buda kalkmış diyorki her ay anneme 200 lira vereceğim ( ki annesine ne zaman gitsek ben market alışverişi yapar giderim üstelik temel mutfak ihtiyaçları Vs) borcumuz yeni bitti öğrendi ya bunu durmaz daha. Yahu ben asgari alıyorum eşim 2400 kira zaten 1350 ben hiç mi gezip görmeyeceğim zaten nişanlılık dönemi ilk evlendiğmiz zaman herşeyi karıkoca yaptık ailelerin durumu yok diye borçları ödeyene kadar kışın doğalgaz açmadık battaniye ile yattık ne yedik ne içtik doğru dürüst eşime annene gerektiğinde yardım elbette yaparız maaşa bağlanmaya lüzum yok dedim hayır bir de iki tane bekar abi de var evde eve de bakıyorlar günahlarına giremem neyse esas konu ise şu. Eşimin telinde okudum bakın kaynanamı severim ve asla gözüme gelmiyor kurban bayramında tura gideceğiz görümcem de köye gidecekmiş yazmış ki
Siz tura gidip gezeceksiniz annemi gezdir gitmeden heryeri görsün Üsküdar'a götür bilmem ne yap direktif verir gibi buda tamam demiş tabiki gezdirelim annemiz o bizim hatta eşim ikimizin annesi ile gidelim dedi bende ona tabiki gidelim güzel olur ama biz bunu akıl edebiliriz ablanın sürekli hayatımızı yönetmesine gerek yok dedim aman ne bileyim boşver dedi oda eşime çok kızamıyorum annesi zayıf noktası sonuçta ama bu kadın beni çıldırtacak. Onu almayın bunu yapın annemi ara abimi gör sanane sanane diye bağırmak istiyorum suratına bi de yanımda yapmıyor sinsirella ay ne yapacağım ben bu kadınla?
Ben eşime hiç kızmıyorum diyemem ancak öyle bir dramatize ediyor ki eşim ailenin en küçük çocuğu çok merhametli biridir bu kadar sene neden annemi gezdirin edin dememiş de ben tura gideceğim diye tutuşturuyor buna kızıyorum ben tatlı dil onun en büyük silahı eşimden de kalkıp sanane demesini bekleyemiyorum onun o yaklaşımına karşın
Benimki de Böyle allahtan uzağızMerhaba..
Yeni evli sayılırım senemiz olmasına birkaç ay var. Nişanlılık dönemi ve evlilik süreçlerinde görümcemin iyiliğini de gördüm sinsiliğini de. Lafa gelince öyle güzel davranır ki herkes aramızdaki bağı kıskanır ama öyle değil sırf benle alakalıda değil mesela teyze kızlarını da sevmez hep söyler ama yanyanayken afedersiniz şeylerini yer. Kocası ile mutsuzsa herkesin mutluluğuna laf sokar ama sorunu yoksa kimse umrunda değil özetle böyle biri. Sıkıntım ise şu; görümcem kocasına söz geçiremediğinden eşime geçirmeye çalışıyor. Hemen bir örnek ile açıklayayım kaynanamla evimizin arası 1,5 saat. Bir buçuk aylık evliydik eşimle yanyana iki ayrı firmada çalışıyor aynı saatlerde işten çıkıp eve geliyorduk birgün tutturdu neymiş eşim işten çıkıp annesini görüp dönsünmüş eve. Birde öyle bir dil döküyor annem seni özlüyo ağlıyo bilmem ne sanki benim annem beni özlemiyor ağlamıyor. 6da çıkıyoruz işten oraya gidip anne merhaba deyip çıksa bile eve gelmesi 9-9buçuk. Arabası yok trafik olsa belki 10. Bu gibi birsürü konu. Bayramda ise eşime demişki annemin harçlığı yok aydan aya para ver anneme buda kalkmış diyorki her ay anneme 200 lira vereceğim ( ki annesine ne zaman gitsek ben market alışverişi yapar giderim üstelik temel mutfak ihtiyaçları Vs) borcumuz yeni bitti öğrendi ya bunu durmaz daha. Yahu ben asgari alıyorum eşim 2400 kira zaten 1350 ben hiç mi gezip görmeyeceğim zaten nişanlılık dönemi ilk evlendiğmiz zaman herşeyi karıkoca yaptık ailelerin durumu yok diye borçları ödeyene kadar kışın doğalgaz açmadık battaniye ile yattık ne yedik ne içtik doğru dürüst eşime annene gerektiğinde yardım elbette yaparız maaşa bağlanmaya lüzum yok dedim hayır bir de iki tane bekar abi de var evde eve de bakıyorlar günahlarına giremem neyse esas konu ise şu. Eşimin telinde okudum bakın kaynanamı severim ve asla gözüme gelmiyor kurban bayramında tura gideceğiz görümcem de köye gidecekmiş yazmış ki
Siz tura gidip gezeceksiniz annemi gezdir gitmeden heryeri görsün Üsküdar'a götür bilmem ne yap direktif verir gibi buda tamam demiş tabiki gezdirelim annemiz o bizim hatta eşim ikimizin annesi ile gidelim dedi bende ona tabiki gidelim güzel olur ama biz bunu akıl edebiliriz ablanın sürekli hayatımızı yönetmesine gerek yok dedim aman ne bileyim boşver dedi oda eşime çok kızamıyorum annesi zayıf noktası sonuçta ama bu kadın beni çıldırtacak. Onu almayın bunu yapın annemi ara abimi gör sanane sanane diye bağırmak istiyorum suratına bi de yanımda yapmıyor sinsirella ay ne yapacağım ben bu kadınla?
Ben de onu diyorum kendin yap neden karisiyorsun, en fazla dersin ki abi soyle birsey alacagm param yetmedi yardim edersen beraber alalimKendisi iki cocuklu yetiştiremiyorum Vs diyor Ha yardım ettiğini söyledi kaynanam bilemiyorum ama derdim o neden yapmıyor biz yapalım değil ki isteyen yapar isteyen yapmaz ben içimden gelerek zaten yapıyorum tek sorun onun karışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?