- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
İlk sayfada ben alıntılamıştım konuyuDüzenli orduya karşı kentte yada kırsalda savaşan kişiler. Anlamı çok geniş aslında günümüzde pkk lılarada gerilla dendiği için bi yanılgı var pkk gerilla değil teröristtir. Gerilla halk savaşçısı demektir.
içerik neydi azcık bi çıtlatın merak ettim
Teşekkürler dikkat etmemişim bakacağım şimdiİlk sayfada ben alıntılamıştım konuyu
anladim. tesekkur ederimDüzenli orduya karşı kentte yaoda kırsalda savaşan kişiler. Anlamı çok geniş aslında günümüzde pkk lılarada gerilla dendiği için bi yanılgı var pkk gerilla değil teröristtir. Gerilla halk savaşçısı demektir.
Bir terör eylemi olarak çeyiz parçalamakHahhhahahahh hayatimda hic bohca getiren gerilla gormediydim
Yeni uye alimlarinda zeka testi talep ediyorum sevgili mudurum Munecigimden
Sanirim yaşı küçük korkusunu tahmin edebiliyorumTrollun bile ödünü koparan kk kadinlari, sizi ayakta alkişliyorum
Burdaki konularin cogunu okumus belli ki. Cunki kadinlarin dertlerini birlestirip konu açiyordu ama komik versiyonda. Erkektir muhtemelen.Sanirim yaşı küçük korkusunu tahmin edebiliyorumüzüldüm açıkçası
Büyük ihtimalle oyle keşke normal trolculer gibi olup türkiyeyle alakali hakarette bulunmasaydiBurdaki konularin cogunu okumus belli ki. Cunki kadinlarin dertlerini birlestirip konu açiyordu ama komik versiyonda. Erkektir muhtemelen.
Kızlar iddiaya bekleriz..Sanirim yaşı küçük korkusunu tahmin edebiliyorumüzüldüm açıkçası
Siz devam edin canım ben hiç girmiyim iddaa falanKızlar iddiaya bekleriz..
Kaç para ya 1 kg profiterol?
Turkiyeyle ilgili hakaret mi etmis? ne yazmis? bir tek gorumcesine gerille dediyini biliyorum.Büyük ihtimalle oyle keşke normal trolculer gibi olup türkiyeyle alakali hakarette bulunmasaydi
Bir başka konuda etmiş mesajlarina bakabilirsiniz yani en azından benim gözümde hakaret ..Turkiyeyle ilgili hakaret mi etmis? ne yazmis? bir tek gorumcesine gerille dediyini biliyorum.
cocugu gece gece korkutmyin lutfen, yazik gunah))))Yagmurdamlası ne arıyon bu kadar hesap bilgilerinde bulamadın bi türlü?
Konularını, mesajlarını silemezsin geri gelir, Ip numarandan seni zaten bulurlar, görüntüler alındı, şikayetler edildi, EGM profilinde detaylı inceleme yapıp seni ifadeye cagırır muhtemelen, iki özür mesajı neyim at da bari onlar da görünsün profilinde iyi hal durumları falan yani anlarsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?