• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem gerilla olabilir mi (avukat arkadaslar baksınlar)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben genel olarak konusmalarını begenmedim.
Gerilla, terörist, eylem, proveke, terör örgütü, fetö bunlar mide bulandırıyor birde kanıtları varmış göstersin bakalım onları polislere
Gündemden etkilenmiş. Çok düşünmeden herşeyle dalga geçmeye çalışınca böyle oluyor. Mesela burada ilk trollüğe başladığında ifşa olmayacağından yüzde 100 emin olarak başlamıştır, o nedenle herşeyle ilgili konuşurum sandı. Amaan ergen saflığı, herşeyi bilirim, herşeyi yaparım, ben herkesten akıllıyım sanrıları işte

Türklüğü, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama Suçu”, 5237 sayılı TCK’nın 301. maddesinde; “(1) Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni alenen aşağı- layan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Trol olacak kadar bile zekaya sahip olmayıp trolluk yapmaya çalışmanın hazin sonu.

Gündemden etkilenmiş. Çok düşünmeden herşeyle dalga geçmeye çalışınca böyle oluyor. Mesela burada ilk trollüğe başladığında ifşa olmayacağından yüzde 100 emin olarak başlamıştır, o nedenle herşeyle ilgili konuşurum sandı. Amaan ergen saflığı, herşeyi bilirim, herşeyi yaparım, ben herkesten akıllıyım sanrıları işte
Yeni konusunda hakaret ediyor gene, kocasizlik basınıza mı vurdu diyor :KK53:

Terör maalesef ülkenin bir gerçeği. Terör hakkında konuşmak suç değil ki
Evet suç değil .
Başkasını terörist olarak suclayip delilleri olduğunu ifade ediyor .
Herneyse bişey çıkacağını sanmıyorum yeni konu açmış zaten iyi geceler .

Ya şöyle cibiliyetsizlerin ağzına iki kürek vuramadık ya kk olarak ona yanıyorum.
Beyninin susam tanesi kadar olmasının dışında daha çok problemin var senin. Önce gerilla ne demek onu öğren sonra ayaklarını kıcına vura vura kaç:KK55::KK53:
Seni burda harcarlar hatçeeeee:deli::KK70:

Evet suç değil .
Başkasını terörist olarak suclayip delilleri olduğunu ifade ediyor .
Herneyse bişey çıkacağını sanmıyorum yeni konu açmış zaten iyi geceler .
Bahsedilen o değil yaptığı bu yorum
0868A552-3C98-485D-BDA4-8EFE562147C8.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back