- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
Terör maalesef ülkenin bir gerçeği. Terör hakkında konuşmak suç değil kiBurada konuşuluyor suan tam olarak kesin bir hakareti yok ancak genel olarak konuşma tarzı terör ağırlıklı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terör maalesef ülkenin bir gerçeği. Terör hakkında konuşmak suç değil kiBurada konuşuluyor suan tam olarak kesin bir hakareti yok ancak genel olarak konuşma tarzı terör ağırlıklı.
Bulmayana yaziklar olsun sizin gibi pacozlar mi bana is koyacak ben burdaym Aslanlar gibi siz nerxesini?Hesap silme işlerine bakıyorsunuz suan ancak şikayetler edildi IP kayıtlı
Telefonu komple çöpe atsanız gene bulurlar
Gündemden etkilenmiş. Çok düşünmeden herşeyle dalga geçmeye çalışınca böyle oluyor. Mesela burada ilk trollüğe başladığında ifşa olmayacağından yüzde 100 emin olarak başlamıştır, o nedenle herşeyle ilgili konuşurum sandı. Amaan ergen saflığı, herşeyi bilirim, herşeyi yaparım, ben herkesten akıllıyım sanrıları işteBen genel olarak konusmalarını begenmedim.
Gerilla, terörist, eylem, proveke, terör örgütü, fetö bunlar mide bulandırıyor birde kanıtları varmış göstersin bakalım onları polislere
haaa , anladim simdi. yeni konu acmis, gomuyor bizi)))Burada konuşuluyor suan tam olarak kesin bir hakareti yok ancak genel olarak konuşma tarzı terör ağırlıklı.
Yeni konusunda hakaret ediyor gene, kocasizlik basınıza mı vurdu diyorGündemden etkilenmiş. Çok düşünmeden herşeyle dalga geçmeye çalışınca böyle oluyor. Mesela burada ilk trollüğe başladığında ifşa olmayacağından yüzde 100 emin olarak başlamıştır, o nedenle herşeyle ilgili konuşurum sandı. Amaan ergen saflığı, herşeyi bilirim, herşeyi yaparım, ben herkesten akıllıyım sanrıları işte
Evet suç değil .Terör maalesef ülkenin bir gerçeği. Terör hakkında konuşmak suç değil ki
Yazacak cok sey varda dilimi zor tutuyorum kes ceneni yat uyuBulmayana yaziklar olsun sizin gibi pacozlar mi bana is koyacak ben burdaym Aslanlar gibi siz nerxesini?
Arkadaslar. Tavuk kanadi kadar kuvvetiniz var. Sacma sapan seylerle ugrasmayin gulun gecinYazacak cok sey varda dilimi zor tutuyorum kes ceneni yat uyu
Keşke seninde tavuk pisligini kadar beynin olsaydı.Arkadaslar. Tavuk kanadi kadar kuvvetiniz var. Sacma sapan seylerle ugrasmayin gulun gecin
Simdi bu aptalca basligi acti diye yazan kisiyi mi döveyim? Ne gerek var gulun gecin..
BOS YAPMA BOS YAPMA KESSKeşke seninde tavuk pisligini kadar beynin olsaydı.
Bahsedilen o değil yaptığı bu yorumEvet suç değil .
Başkasını terörist olarak suclayip delilleri olduğunu ifade ediyor .
Herneyse bişey çıkacağını sanmıyorum yeni konu açmış zaten iyi geceler .
Haberim var TeşekkürlerBahsedilen o değil yaptığı bu yorum
Eki Görüntüle 2548959
Harika fikirBu mesajını hemen ekran görüntüsü alıp EGM nin sitesine atalım ihbar kabul edilir IP adresinden de sana ulaşılır canım
Ahaaa bumuymus o daTopukluayakkabi58 sevgiler
Yeni konu açtı, o mesajı yazan görümcesiymişegm ihbar ettim sevgiler
Evet o obur konuda baskasinin izinsiz fotografini kullanmak suctur yazdim korkup değiştirmişAhaaa bumuymus o da