• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem gerilla olabilir mi (avukat arkadaslar baksınlar)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzenli orduya karşı kentte yada kırsalda savaşan kişiler. Anlamı çok geniş aslında günümüzde pkk lılarada gerilla dendiği için bi yanılgı var pkk gerilla değil teröristtir. Gerilla halk savaşçısı demektir.

içerik neydi azcık bi çıtlatın merak ettim
İlk sayfada ben alıntılamıştım konuyu

Düzenli orduya karşı kentte yaoda kırsalda savaşan kişiler. Anlamı çok geniş aslında günümüzde pkk lılarada gerilla dendiği için bi yanılgı var pkk gerilla değil teröristtir. Gerilla halk savaşçısı demektir.
anladim. tesekkur ederim:KK60:

Burdaki konularin cogunu okumus belli ki. Cunki kadinlarin dertlerini birlestirip konu açiyordu ama komik versiyonda. Erkektir muhtemelen.
Büyük ihtimalle oyle keşke normal trolculer gibi olup türkiyeyle alakali hakarette bulunmasaydi :sinirli:

Yagmurdamlası ne arıyon bu kadar hesap bilgilerinde bulamadın bi türlü?
Konularını, mesajlarını silemezsin geri gelir, Ip adresinden seni zaten bulurlar, görüntüler alındı, şikayetler edildi, EGM profilinde detaylı inceleme yapıp seni ifadeye cagırır muhtemelen, iki özür mesajı neyim at da bari onlar da görünsün profilinde iyi hal durumları falan yani anlarsın ya :KK8:

Yagmurdamlası ne arıyon bu kadar hesap bilgilerinde bulamadın bi türlü?
Konularını, mesajlarını silemezsin geri gelir, Ip numarandan seni zaten bulurlar, görüntüler alındı, şikayetler edildi, EGM profilinde detaylı inceleme yapıp seni ifadeye cagırır muhtemelen, iki özür mesajı neyim at da bari onlar da görünsün profilinde iyi hal durumları falan yani anlarsın ya :KK8:
cocugu gece gece korkutmyin lutfen, yazik gunah))))
şimdi korkudan altina da yapmistir kesin)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back