görümcem gerilla olabilir mi (avukat arkadaslar baksınlar)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E oldu mu balısı? Ne dedim ben, tatliş tatliş yaz okuruz dedim de, fötö gerilla filan ne karıştırıyorsun?
Troll el kitapçığı 5. madde a fıkrasında yazar bu; "Suç unsuru oluşturmayın" diye.
Bazı konuların şakası olur, tamam eğleniriz katılırız az önceki gibi hoş da olur da, bu olmamış.
Napak şimdi? İhbar edek mi?

Bu ne böyle ya burada okuduğum en enteresan başlık. İçeriği bilenler bi özet geçebilir mi zahmet olmazsa merak ettim trol ne saçmalamış

Bu arada, boşuna profil bilgilerinle, mail adresini değiştirmekle neyim uğraşma; cihaz ve ip nodan buluyorlar.
Ha bunu da nereden mi biliyorum, çünkü daha önce buradan birini ihbar ettim ve ifadeye aldılar. Oradan biliyom yani.
Bence güzel bi açıklama, özür mözür başla döşemeye.

Düzenli ordu olmadan savaşan demek. Sokak çatışması en sevdikleri şeydir gerillaların. Ansızın gelip saldırır sonra saklanırlar
aaa, ben de başta goril ( maymun) filan anladim. Sonra yorumlarda ulkeyle alakali bir sey oldugunu gordum ama googleden aramaya uşendim. Tesekkur ederim cevap icin

gerillanin anlamı ne?)))
Düzenli orduya karşı kentte yada kırsalda savaşan kişiler. Anlamı çok geniş aslında günümüzde pkk lılarada gerilla dendiği için bi yanılgı var pkk gerilla değil teröristtir. Gerilla halk savaşçısı demektir.
Süper, bizde yapalım ne kadar cok şikayet okadar hızlı geri dönüş
içerik neydi azcık bi çıtlatın merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…