- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Şartlar tamamsa tahminleri alalım?En sevdigim
Bence yazmaya meraklı, hayal gücü gereksiz gelişmiş bir ergenimizŞartlar tamamsa tahminleri alalım?
Yaş, cinsiyet, eğitim durumu ve sosyal yaşam konularında ?
Lise 2 de falandır ya da tam gelişememiş bir üni 1.Bence yazmaya meraklı, hayal gücü gereksiz gelişmiş bir ergenimiz
Şu mesajını da ekleyelim ihbar görüntüleri arasınaTc erkekleri... İKİ PARALIK TC ERKEKLERİ....
Sivilcelerini sıkarken falan yazmıstır buraya degil miLise 2 de falandır ya da tam gelişememiş bir üni 1.
Okulda konuştuğu 2 arkadaşı olan, asosyal denebilecek kıvamda bilgisayar çocuğu.
Anne poyis geycek dediley kapıya. Siydim anne hey seyi ama buyuyolaymış.. İp diye biyşey vaymış. Babama söyleme oluy mu??sevgiler...sevgiyle kalın
Ben konu açıldığında bunu yaptım hatta eş zamanlı hesap bilgilerini de almıştım, şikayette bulundum bakalım ne olacakBu mesajını hemen ekran görüntüsü alıp EGM nin sitesine atalım ihbar kabul edilir IP adresinden de sana ulaşılır canım
Süper, bizde yapalım ne kadar cok şikayet okadar hızlı geri dönüşBen konu açıldığında bunu yaptım hatta eş zamanlı hesap bilgilerini de almıştım, şikayette bulundum bakalım ne olacak
Düzenli ordu olmadan savaşan demek. Sokak çatışması en sevdikleri şeydir gerillaların. Ansızın gelip saldırır sonra saklanırlargerillanin anlamı ne?)))
Düzenli orduya karşı kentte yada kırsalda savaşan kişiler. Anlamı çok geniş aslında günümüzde pkk lılarada gerilla dendiği için bi yanılgı var pkk gerilla değil teröristtir. Gerilla halk savaşçısı demektir.gerillanin anlamı ne?)))
aaa, ben de başta goril ( maymun) filan anladim. Sonra yorumlarda ulkeyle alakali bir sey oldugunu gordum ama googleden aramaya uşendim. Tesekkur ederim cevap icinDüzenli ordu olmadan savaşan demek. Sokak çatışması en sevdikleri şeydir gerillaların. Ansızın gelip saldırır sonra saklanırlar
Düzenli orduya karşı kentte yada kırsalda savaşan kişiler. Anlamı çok geniş aslında günümüzde pkk lılarada gerilla dendiği için bi yanılgı var pkk gerilla değil teröristtir. Gerilla halk savaşçısı demektir.gerillanin anlamı ne?)))
içerik neydi azcık bi çıtlatın merak ettimSüper, bizde yapalım ne kadar cok şikayet okadar hızlı geri dönüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?