- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
- 83
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
turk erkeklerine 2 kurusluk yazmis onu gordum ama digerlerini gormedim. bi bakayimBir başka konuda etmiş mesajlarina bakabilirsiniz yani en azından benim gözümde hakaret ..
Korkutmak değil bazı şeyler kırmızı çizgidir bilişim suçları onu bulur anlatır zatencocugu gece gece korkutmyin lutfen, yazik gunah))))
şimdi korkudan altina da yapmistir kesin)))
Tc erkekleri yazdığı mı?Bir başka konuda etmiş mesajlarina bakabilirsiniz yani en azından benim gözümde hakaret ..
Korksun. Cezasını da ceksin ki birdaha böyle hakaretlere cesaret edemesincocugu gece gece korkutmyin lutfen, yazik gunah))))
şimdi korkudan altina da yapmistir kesin)))
Bak sana bir vurur ayakkabının topuğuynan görürsünYagmurdamlası ne arıyon bu kadar hesap bilgilerinde bulamadın bi türlü?
Konularını, mesajlarını silemezsin geri gelir, Ip adresinden seni zaten bulurlar, görüntüler alındı, şikayetler edildi, EGM profilinde detaylı inceleme yapıp seni ifadeye cagırır muhtemelen, iki özür mesajı neyim at da bari onlar da görünsün profilinde iyi hal durumları falan yani anlarsın ya
Sürekli gerilla , terör ve fetoden bahsediyor olmasi ve bu tarzda hakarette bulunması en azından bir arastirilmayi gerektiriyor diye düşünüyorum.Tc erkekleri yazdığı mı?
Ondan bişey olmaz bence yurdum erkeğine genel hakaret var orada.
Ondan şikayet edildi zaten. Ülke bu kadar karışıkken boş geçmezler burda yazılanları bir gider ifade vermeyeSürekli gerilla , terör ve fetoden bahsediyor olmasi ve bu tarzda hakarette bulunması en azından bir arastirilmayi gerektiriyor diye düşünüyorum.
Komik olmaya çalışan salağın tekiydi ya araştırmadan falan bir şey çıkacağını sanmıyorum. Cezasını alır otururSürekli gerilla , terör ve fetoden bahsediyor olmasi ve bu tarzda hakarette bulunması en azından bir arastirilmayi gerektiriyor diye düşünüyorum.
Ben genel olarak konusmalarını begenmedim.Tc erkekleri yazdığı mı?
Ondan bişey olmaz bence yurdum erkeğine genel hakaret var orada.
biliyorum zaten. korkudan ödü kopmustur diyorum ben de.Korkutmak değil bazı şeyler kırmızı çizgidir bilişim suçları onu bulur anlatır zaten
Evet biliyorum :)Ondan şikayet edildi zaten. Ülke bu kadar karışıkken boş geçmezler burda yazılanları bir gider ifade vermeye
ben hala oyle bir mesaj bulamadim.Sanki az once bu konudaki yorumlarda gormustum ama hatirlamiyorumBir başka konuda etmiş mesajlarina bakabilirsiniz yani en azından benim gözümde hakaret ..
Bilmiyorum artik ama çok gereksiz yazılar yazdı ne mantıkla anlamadım .Komik olmaya çalışan salağın tekiydi ya araştırmadan falan bir şey çıkacağını sanmıyorum. Cezasını alır oturur
Kafamda küçük bir magma deliği açar falan Allah muhafazaBak sana bir vurur ayakkabının topuğuynan görürsün
o korku bu gece onu öldurmese iyidir)))Korksun. Cezasını da ceksin ki birdaha böyle hakaretlere cesaret edemesin ☺
Burada konuşuluyor suan tam olarak kesin bir hakareti yok ancak genel olarak konuşma tarzı terör ağırlıklı.ben hala oyle bir mesaj bulamadim.Sanki az once bu konudaki yorumlarda gormustum ama hatirlamiyorum
Eeeee yediği hurmalar tırmalıyor şimdio korku bu gece onu öldurmese iyidir)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?