görümcem gerilla olabilir mi (avukat arkadaslar baksınlar)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet zorluyorsun ama olmuyor komik fake potansiyeli yok sende.
Sitede bir sürü örnek fake var araştır ilham al öyle yaz.
Neyse işte öyle, sevgiler.

Bak sana bir vurur ayakkabının topuğuynan görürsün

Kulakları çınlasın, burada Miray kızımız vardı bi, kaslı bacılarımızın fotoğraflarını avatarı olarak kullanmayı pek sever ve sutyen takmazdı. İyi hoş troll filan ses etmedik de, en son şaka yapmaması gereken bir konuya girmişti; sayfalarca ihbar yedi. Sonra geldi paşa paşa özrünü diledi. O geldi aklıma... Yazık kııız.

Tc erkekleri yazdığı mı?
Ondan bişey olmaz bence yurdum erkeğine genel hakaret var orada.
Sürekli gerilla , terör ve fetoden bahsediyor olmasi ve bu tarzda hakarette bulunması en azından bir arastirilmayi gerektiriyor diye düşünüyorum.

Tc erkekleri yazdığı mı?
Ondan bişey olmaz bence yurdum erkeğine genel hakaret var orada.
Ben genel olarak konusmalarını begenmedim.
Gerilla, terörist, eylem, proveke, terör örgütü, fetö bunlar mide bulandırıyor birde kanıtları varmış göstersin bakalım onları polislere

Komik olmaya çalışan salağın tekiydi ya araştırmadan falan bir şey çıkacağını sanmıyorum. Cezasını alır oturur
Bilmiyorum artik ama çok gereksiz yazılar yazdı ne mantıkla anlamadım .

ben hala oyle bir mesaj bulamadim.Sanki az once bu konudaki yorumlarda gormustum ama hatirlamiyorum
Burada konuşuluyor suan tam olarak kesin bir hakareti yok ancak genel olarak konuşma tarzı terör ağırlıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…