Görümcem Geliyor Ne Yapmalı Şimdi..

Merak ediyorum da, sizin aranizin iyi oldugu biri var mi? Anneniz sorunlu, annenizin eşi sorunlu, e bakicilar zaten sorunlu, elti sorunlu, gorumce sorunlu. Biraz donup kendinize öz eleştiri yapsaniz, acaba ben gecimsiz bir insan mıyım diye?
Gorumceniz kendi anne babasinin evine geliyor neticede. Yanlis anlamadim degil mi? Sizin evinize gelmiyor. Sizden de izin alacak degil herhalde

valla biz burda tanışıp reel yaşama atlayan bir arkadaşlığa sahibiz. ladyde sorun yok açıkca söyleyebilirim. ama kendisi aşırı uğursuz ve şansssız birisi. hani çölde kutup ayısı değil ayı sürüsü çıkar karşısına o derece şanssız. emin olabilirsin :)

Siz oraya kayınvalidenize gidiyorsunuz görümcenize değil ki. Ne alakası var ayağımıza< geliyor falan diyecek bayram zamanı sırf onlar oradalar diye ben gitmeyeyim eşimde gitmesin diyemezsiniz ki. Eşiniz madem herşeyi görüyor biliyor hak veriyor niye korkuyorsunuz ki doldurmasından gerekeni söyler. Gidersiniz bayramlarını kutlarsınız kendisiyle muhatap olmaz onun için gelmediğinizi belli edersiniz. Kaynananızla bir sorununuz yok ki. Bayram dışında da eşiniz gider annesini görür ona karışamazsınız. Zaten başka şehirdelermiş idare edilir yani. Bu kadar dolduracak konuyu nereden buluyorlar başka şehirdeyken hem de ben onu da anlamadım sizin hakkınızda ne bilebilirler ki.

peki bayramdan sonra ? sonucta 3 ay burada ? işte arada kv kp olunca iş değişiyor ya o yüzden arada kalıorum arada onlar olmasa yüzne bile bakmam onun ben..
Bayramdan sonra gitme tabiki ama esine bu konuda baski kurma isterse tek gitsin tabi bir zahmetde koskocaman adam iki lafla doldurusa gelmesin hatta olaki sana bir laf edilirse biraz parlasin bak sonra kimse seni konusmaya cesaret edebiliyormu?aslinda esi ailenin icinde kabul ettiren yine esdir,yani ozellikle ailesinin yaninda sana ne kadar deger gosterir ve sayarsa aileside o kadar benimser,esini dislayan asagilayan ozellikle bunu ailesinin yaninda yapan her adamin esi ailesinin icindede itilip kakilir bu boyledir...esin senin arkanda olursa,sana yapilan her terbiyesizlikte senden once seni savunursa eger ne eltin ne gorumcen sana yanlis bir hareket yapabilir,cunku daha sert bir tepkiyle karsilasacaklarini bilirler cekinirler,bu insanlara bu curreti veren esin uzgunum, sana yapilan terbiyesizliklere ragmen hala esim doldurusa gelicek korkusu yasiyorsan esin onlardan cok daha suclu derim, biraz burnunu surt

gorumceniz 3 ay var bir daha yok. Ama kv kp hep var. Birde siz ne yaparsaniz yapin kv kp e gore her zaman kizlari haklidir cunku senede 3 ay geliyor derler. Eee esinizi de tek gondermek istemiyorsunuz. O zaman en guzel kiyafetlerimi giyer. Suslenir puslenir. Esimide koluma takar inadina giderim. Kacmayin inatla savasin. Size laf mi soktu. Sadece gozlerinin icine bos bos bakin ve biyik altı gulun. En guzel kudurtma yontemidir. Net olun. Cunku onunla laf dalasina girince, Kv kp once can sonra canan olayina girerler. Gorumcende bunu kullanir. 3ay sonra evine doner ama kv kp bu olayi hep buyutur dis bilerler. Yeri geldiginde de kv kp e kizinizdan korktuguma yada onunla laf dalasina giremicegime degil. Oglunuzun esiyim. Esim neyse ben oyum. Herkesin bu hayatta bir merdiveni vardir. Kiziniz benim merdivenim de degil. Kesinlikle ciddiye almiyorum diye konusun. (Ayni seyler eltiniz icinde gecerli)..

Ben anlamadim. Gorumce size mi geliyor siz oraya mi gideceksiniz? 3 ay sizde mi kaliyolar 4 gun mu gelecekler esiniz mi oraya gidecek tek basina. Cok uzun ve karisik olmus...

Dorduncu günü onlar gelmeden gidip gelin esin de isterse gitsin ama cocugu da goturmek istiycek nasıl insan bu ya anlamadım yigenin annesine kardeşinin eşine yaptıklarına bak ayıp ya insan ileriyi düşünerek hareket etmeli her zaman anlasamayabilirsin sevmeyebilirsin ama niye cirkeflik yapılır ki

Kelin merhemi olsa...
Ayni durumdayiz ama benim durum daha beter cunku gorumce bosanip temelli geldi bas belasi

Git ve güleryüzlü ol.Bu demektir ki benim sizinle bir derdim yok sizin benimle var. Canimli konus sinir olurlar.

Bence dediğin gibi esin arkanda değil he he deyip susturuyor seni gibime geldi.Arkansa olsa dolacağı bi durum olmaz sen de tek gitmesinden korkmazsin.Kardeşine de ağzının payını verirdi çoktan bi daha sesi çıkmazdı.Sorun esinde

evet benm aramın iyi oldu birileri var merakınızı gideriyim..
görümce ve elti konusunda ben suclu olsam yahut benim bir hatam olsa gözden kacan
ailesine cok düşkün olan onların diplernden ayrılmayan eşim kalkıpda bana sen haklsın deyipde onlara tavır almazdı emin olun.. o bile gördü bu düşkünlükle..
evet bendede var sorun ne bilyormsn ?
herkezi kendim gibi saniıp iyi niyetli davranmam...
diş gösteremem kalp kırmak istemeyip sessiz kalmam
iyi niyetim hep su istismar edildi işte benm hatam bu.. böle olmucaktı..
Haa.. anneme gelince annem eşinden dolayı böyle.. eşi dirlik vermiyor bize yansıyor ... oda dogal olarak ikili oynuor arada.. bir ona bir bize.. arada olan bize oluyor..
eşimle amanda aman elle tutulur bir sorunum yok herkezn yaşadı şeyler..
Bakıcıya bebegim alışmadısa bu benm sucum değil sorunum değil elimde olan bir durumda yok.
Gecimsiz bir insanda değilimdir..

söyle söyleyim eşim aslnda ailesine cok ama cok düşkün biridir.. yani yarn onlar geldi vakit oraya tek giderse onlarn tarafa dönder doldurusa gelir bana cepe alır.. eşim çift karakterli bir insan bana heye heye diyip yine ailesinin afedersiniz B'kunu yer.. bu yüzden tek göndermek istemiyorum işte o da bi zahmet ailesine saygısı olmayan ailesinin huzurunu kacıran insann ayana gtmeyiversn anasını babasını göresi geldise cagırsn evine görsün zor birşey mi
yahut ben bunca yplandan sonra cok mu zor birşey istiyorum eşim güya benm arkamda..
arkamda olsa acardı telefon agızlarnn payını veriridi yapmadı haa naptı sadece tavır aldı güya 1 senedirde konuşmasmı< o ona en güzel icevapmş bıla bıla

SEVİNSEM Mİ ÜZÜLSEM Mİ BU YORUMA KARAR VEREMİYORUM =)

bende onu anlayamıyorum tamam sevmeyebilirsnde..en azndan saygı duy yok onu bile yapmadı her ikiside..
eşimde faso fisola arkamda emin oln yarn onlar gelsin 360 derece dönecek

Esin neden dolsin?Doldurmasin kendini koskoca adam baskasinin aklina gore mi size davranacak

sakın eşini yalnız bırakma ve sensizgitmesin , vıç vıç ollmaycagına göre git görevini yerine getir geri gel ,
kimsenın arkandan sana laf etmesine müsade etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…