:))))eltiyle görümcenin kafasında parfüm kır kıvırcıkı bana yolla kocayıda boşa
sanada beyaz önlüklüleri bizzat ben gönderiyorum zaten
valla biz burda tanışıp reel yaşama atlayan bir arkadaşlığa sahibiz. ladyde sorun yok açıkca söyleyebilirim. ama kendisi aşırı uğursuz ve şansssız birisi. hani çölde kutup ayısı değil ayı sürüsü çıkar karşısına o derece şanssız. emin olabilirsin :)Merak ediyorum da, sizin aranizin iyi oldugu biri var mi? Anneniz sorunlu, annenizin eşi sorunlu, e bakicilar zaten sorunlu, elti sorunlu, gorumce sorunlu. Biraz donup kendinize öz eleştiri yapsaniz, acaba ben gecimsiz bir insan mıyım diye?
Gorumceniz kendi anne babasinin evine geliyor neticede. Yanlis anlamadim degil mi? Sizin evinize gelmiyor. Sizden de izin alacak degil herhalde
Bayramdan sonra gitme tabiki ama esine bu konuda baski kurma isterse tek gitsin tabi bir zahmetde koskocaman adam iki lafla doldurusa gelmesin hatta olaki sana bir laf edilirse biraz parlasin bak sonra kimse seni konusmaya cesaret edebiliyormu?aslinda esi ailenin icinde kabul ettiren yine esdir,yani ozellikle ailesinin yaninda sana ne kadar deger gosterir ve sayarsa aileside o kadar benimser,esini dislayan asagilayan ozellikle bunu ailesinin yaninda yapan her adamin esi ailesinin icindede itilip kakilir bu boyledir...esin senin arkanda olursa,sana yapilan her terbiyesizlikte senden once seni savunursa eger ne eltin ne gorumcen sana yanlis bir hareket yapabilir,cunku daha sert bir tepkiyle karsilasacaklarini bilirler cekinirler,bu insanlara bu curreti veren esin uzgunum, sana yapilan terbiyesizliklere ragmen hala esim doldurusa gelicek korkusu yasiyorsan esin onlardan cok daha suclu derim, biraz burnunu surtpeki bayramdan sonra ? sonucta 3 ay burada ? işte arada kv kp olunca iş değişiyor ya o yüzden arada kalıorum arada onlar olmasa yüzne bile bakmam onun ben..
Dorduncu günü onlar gelmeden gidip gelin esin de isterse gitsin ama cocugu da goturmek istiycek nasıl insan bu ya anlamadım yigenin annesine kardeşinin eşine yaptıklarına bak ayıp ya insan ileriyi düşünerek hareket etmeli her zaman anlasamayabilirsin sevmeyebilirsin ama niye cirkeflik yapılır kibayramda bir şekilde gidilecek zaten ama sorun şu ki ben olmadan eşimin oraya gtmesini istemiyorum çünkü eşimi doldurup üzerime salacaklar.. arkamdan konuşacaklar ona bu kozu vermek istemiyorum ama gtsemde bi türlü inanın bilmiyorum yani su an kara kara düşünüyorum.. gtmesem kv kp alınacak aramız acılacak..
evet benm aramın iyi oldu birileri var merakınızı gideriyim..Merak ediyorum da, sizin aranizin iyi oldugu biri var mi? Anneniz sorunlu, annenizin eşi sorunlu, e bakicilar zaten sorunlu, elti sorunlu, gorumce sorunlu. Biraz donup kendinize öz eleştiri yapsaniz, acaba ben gecimsiz bir insan mıyım diye?
Gorumceniz kendi anne babasinin evine geliyor neticede. Yanlis anlamadim degil mi? Sizin evinize gelmiyor. Sizden de izin alacak degil herhalde
söyle söyleyim eşim aslnda ailesine cok ama cok düşkün biridir.. yani yarn onlar geldi vakit oraya tek giderse onlarn tarafa dönder doldurusa gelir bana cepe alır.. eşim çift karakterli bir insan bana heye heye diyip yine ailesinin afedersiniz B'kunu yer.. bu yüzden tek göndermek istemiyorum işte o da bi zahmet ailesine saygısı olmayan ailesinin huzurunu kacıran insann ayana gtmeyiversn anasını babasını göresi geldise cagırsn evine görsün zor birşey miBayramdan sonra gitme tabiki ama esine bu konuda baski kurma isterse tek gitsin tabi bir zahmetde koskocaman adam iki lafla doldurusa gelmesin hatta olaki sana bir laf edilirse biraz parlasin bak sonra kimse seni konusmaya cesaret edebiliyormu?aslinda esi ailenin icinde kabul ettiren yine esdir,yani ozellikle ailesinin yaninda sana ne kadar deger gosterir ve sayarsa aileside o kadar benimser,esini dislayan asagilayan ozellikle bunu ailesinin yaninda yapan her adamin esi ailesinin icindede itilip kakilir bu boyledir...esin senin arkanda olursa,sana yapilan her terbiyesizlikte senden once seni savunursa eger ne eltin ne gorumcen sana yanlis bir hareket yapabilir,cunku daha sert bir tepkiyle karsilasacaklarini bilirler cekinirler,bu insanlara bu curreti veren esin uzgunum, sana yapilan terbiyesizliklere ragmen hala esim doldurusa gelicek korkusu yasiyorsan esin onlardan cok daha suclu derim, biraz burnunu surt
SEVİNSEM Mİ ÜZÜLSEM Mİ BU YORUMA KARAR VEREMİYORUM =)valla biz burda tanışıp reel yaşama atlayan bir arkadaşlığa sahibiz. ladyde sorun yok açıkca söyleyebilirim. ama kendisi aşırı uğursuz ve şansssız birisi. hani çölde kutup ayısı değil ayı sürüsü çıkar karşısına o derece şanssız. emin olabilirsin :)
bende onu anlayamıyorum tamam sevmeyebilirsnde..en azndan saygı duy yok onu bile yapmadı her ikiside..Dorduncu günü onlar gelmeden gidip gelin esin de isterse gitsin ama cocugu da goturmek istiycek nasıl insan bu ya anlamadım yigenin annesine kardeşinin eşine yaptıklarına bak ayıp ya insan ileriyi düşünerek hareket etmeli her zaman anlasamayabilirsin sevmeyebilirsin ama niye cirkeflik yapılır ki
Esin neden dolsin?Doldurmasin kendini koskoca adam baskasinin aklina gore mi size davranacakbende gtmek istemiyorum canm ama eşiminde ben olmadan gtmesini istemiyorum çünkü biliyorum görümcem denen o kişilik eşimi dolduracak kv kp dolduracak herkezle aramı acacak eşim etikilenecek yuvama yansıyacak ben gtmeyip eşimi göndersem birsürü şey söylücek arkamdan.. onu bu kozu veryim mi ?
bende gtmek istemiyorum canm ama eşiminde ben olmadan gtmesini istemiyorum çünkü biliyorum görümcem denen o kişilik eşimi dolduracak kv kp dolduracak herkezle aramı acacak eşim etikilenecek yuvama yansıyacak ben gtmeyip eşimi göndersem birsürü şey söylücek arkamdan.. onu bu kozu veryim mi ?