Görümcem Geliyor Ne Yapmalı Şimdi..

Gİdeceğiniz ev kayınvalidenlerin evi dimi görümcenin kendi evi değil. bayramda gidin diğer günler gitmezsiniz eşiniz de giderse gider sizin hakkınız da bir şey söylerlerse cevabını verip susturur.
işte zatn onu yapacaklarda eşimde illaki etkilenecek gitmedim için bana tavır alacak.. kv kp gtmedim için alınacaklar buz gibi olacaklar bu seferde böle bir sorun cıkıyor ortaya ki zaten eşim biz olmadan gtmez gtmek istemez.. istesede acıkcası ben olmadan göndermek istemiorum onlara meydanı bırakmak istemiyorum ya

yani eşinzle giderdnz her durumda anladm teşekkür ederm inşallah bende bir karar verebilirim bu konuda

işte bende bunu anlatmaya calışorum yorum yapanlara.. gtmesem illaki bu eve yansıyacak eşiminde yalnız gtmesini istemiorum hepsi bi anda dolduracaklar gtmedm için.. arkamdan ne oynlar dönecek bilemiyeceğim..
kp kv alınacak..
ama işte ben yapmacık olamıyorum ölede birşey var..
şimdi gtsem onlaren yptı saygıslzıgı kabul edeceğim onlar öle algılayacak
birde gidersem duruş sergileyebilecekmym bilmiyorum ben cok duygusalm aslnda hemen yıkılıveriyorum birşey oldu zaman

evet bende onu diorum eger kardeşini sevse karsına bunları yapmazdı. saygı duyardı en azndan sevmese bile beni ama yook ne gezer onlar kardeşini düşünmediler.. eşim neden düşünsün demi ? yiğgenini göremcek mesela.. kardeşile konuşamıyor eline ne gecti cok merak ediyorm ?
ha bu arada kv kp hiç birşey yapmadı... sessz kaldılar kimseyee birşey demediler benm haklı oldumu bile bile.. sahi ben nie düşünüyorum ki onları küserlerse küssünler kendileri bilirler o kızıysa buda oglu bende geliniyim.. öle dğeil mi ? hep mmi kızlarnı düşünecekler birazda ogullarını düşünsünler
bazıları git.. diolar kocann koluna gir muhattap olma mutlu halinle gt koz verme ama yok ya işkence gibi geliyor..
kocan gitsn diolar yok.. ya hayatta olmaz.. düşünün ben yokken neler dönecek orda kocama neler diyecekler meydanı onlara bırakacam en güzel bayramda gidip birdaha gidene kadar adım atmamak

İçine atıcaksın gerekirse canım eğer gitmezsen herşeyi kabul etmiş olucaksın al kocanı bebeğini güzelce duruş sergile ortaya at lafı alsınlar üzerlerine aynısını sen yap önemli olan eşin ve kaynananla aranın bozulmaması diğerleri değersiz dalla gitsin

asıl gidersem yaptıklarını kabul etmiş olmazmıyım hem yapacaklar hemde onlarn ayagına gideceğim? bilemiyorum kafam allah bullak biran evvel karar verip eşimle konuşmam gerrekli

eşin senin arkandaymış zaten, olanları görmüş niye dolduruşa gelsin. mantıklı bi adam belli. en fazla canı sıkılır. ama huzurunuzu etkilemez bence. kp ve kvde eşin gibi mantıklı ve adil insanlarsa küsmemeleri lazım, onlarla bi sorunun olmadığını biliyolar sonuçta.yada git konuş, görümce burda olduğu sürece benim buraya gelmemi beklemeyin de , yada eşin söylesin. bayramda gider ellerini öpersin, şeytan suratlı görümcenin suratına bile bakmazsın. eşinde gitmesin abla olmayı haketmemiş kadının ayağına. diğer günlerde senin dediğin gibi kv kp çok istiyosa size gelirler.

bende öle düşünüyorum eğer kardeşini sevseydi ailesinide severdi en azndan bize saygıl ıdavranırdı ama o naptı... saygı duymadı bize yapacanı yptı demekki kardeşini düşünmüyor eşim neden düşündün.. kv kp mantıklı insan dğeiller işte gitmiorm die alınırlar.. buz gibi olurlar.. zaten eşim bensiz giderse
1. canını sıkarlar..
2. doldururlar
3. fitnelerler.. arkamdan söylenenleri bilemem kv kp kızıla bir olur eşimde bana patlar işte buna izin vermem..
bende onu diorum ogulları var torunları var onlar gelsinler cok mu zor ?

asıl gidersem yaptıklarını kabul etmiş olmazmıyım hem yapacaklar hemde onlarn ayagına gideceğim? bilemiyorum kafam allah bullak biran evvel karar verip eşimle konuşmam gerrekli
Hiç öyle olmaz sen oraya gidip boy gösterirsen asıl onlara yesirmiş olursun heryaptıklarını gitmezsen derlerki ohh biz bunu bunu yaptık nasılda pıstı gelememişte derler.

Ben olucam alırım kocamı giyinirim böbürlenirim laf atarım

bilemiyorum sizin dediğnizde mantklı geliyor ama diğer yandanda durumlar böle cıkamıyorum ben işin içinden

bilemiyorum sizin dediğnizde mantklı geliyor ama diğer yandanda durumlar böle cıkamıyorum ben işin içinden
İçindne ne geliyorsa onu yap ama benden tavsiye girtmezsen asıl o zaman pasif kalırsın gün gelir dek gelirsiniz bak bak gelemedi korktu olur

eşinle konuş düşüncelerini söyle birlikte karar verin. seni ezdirmiyo sonuçta vardır onunda düşündüğü bişeyler belki

eşinle konuş düşüncelerini söyle birlikte karar verin. seni ezdirmiyo sonuçta vardır onunda düşündüğü bişeyler belki
aman o ne diyecek yüz yüze bakıoruz vırt zırt annemn babamın ne sucu var diyecek zırvalayacak işte baska napacak ailesi söz konu oda döner..

gitmezdim.boyle birinin oldugu yere kardeside olsa esimin gitmesini istemem benim.kardesim hic sucu yokken esime bunlari yapsa gorusmem demekki benim mutsuz olmami istiyor diye dusunurdum

gitmezdim.boyle birinin oldugu yere kardeside olsa esimin gitmesini istemem benim.kardesim hic sucu yokken esime bunlari yapsa gorusmem demekki benim mutsuz olmami istiyor diye dusunurdum
peki eşiniz bunlara ragmen size yapılanlara ragmen gideceğim die tuturursa anemmi babamıdamı görmeyim orası onlarn evi geldiyse geldi ne yapabilirim deseydi.
tepkiniz ne olurdu ?

hiç yok kaynanamı kaynatamı dolduracak diye düşünme onlar zaten dolu sana çünkü sen gelinsin .aynen bırak arkandan ne derlerse desinler zaten diyorlar ..evlatlarının arasını yapmaya baksınlar bozmaya değil .kocanda senden yanaysa ağızlarının payını verir boşver

peki eşiniz bunlara ragmen size yapılanlara ragmen gideceğim die tuturursa anemmi babamıdamı görmeyim orası onlarn evi geldiyse geldi ne yapabilirim deseydi.
tepkiniz ne olurdu ?

Ben bana böyle söylemesine zemin hazirlamazdim. Eşinizi böyle zor durumda bırakmayın derim.

eltiyle görümcenin kafasında parfüm kır kıvırcıkı bana yolla kocayıda boşa
sanada beyaz önlüklüleri bizzat ben gönderiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…