görümcem ev huzurumu kaçırıyor

Saygıyla ev hanımlığı arasında bağlantı kuramadım. İşini bıraktığında her kadın direkt ev hanımı oluyor zaten ev hanımı olunca saygısızlık etme potansiyeline mi sahip oluyor?

Yüzük konusunda haklısın saygını bozmadan oradan almayı reddedebilirdin, o eşinle senin aranda kimsenin karışmaya hakkı yok.

Çocuk bakımında ise görümcen annesini 15 gün rahat etsin, hasret gidersinler diye istemiştir. Orada da torunları var onları da özlüyordur kayınvaliden. Herkes istemeyebiliyor o yaştan sonra çocuk bakmayı bence bu kadarını sorun etmemelisin.

sorunlu olan sizisiniz, kimse değil.bakamayacağınız çocuğu doğurmasaydınız, öz anneniz bile çocuğunuza bakmıyoken bunu yapan kayınvalidenizi öpüp de başınıza koymak yerine hep daha fazlasını bekliyosunuz bu yüzden de mutsuzsunuz..

kızı annesini görmek için sizden izin mi alıcaktı? biraz paylaşmayı öğrenin, elinizdekiyle mutlu olun ve anlayış gösterin..

bakamiyacagin cocugu niye doguruyorsun madem calismak istiyorsun bul bir bakici baksin kayinvaliden cocuguna bakiyor diye kizini gormeye gidemezmi ???
ne kadar sacma

merhabalar iki yıllık evliyim. 1 çocuğum var.görümcem başka bi şehirde oturuyor.bana kaçşı acayip halleri(ben bi tanım bulamıyorum)nişanlılıkta başladı. hep bi kıyamamam var kardeşine karşı.nişan alışverişine onun oturduğu şehre gitmiştik fazla vaktimiz yoktu elbise alıp döncektik annem ve arkadaşım vardı benimle beraber kayınvalidem kuzenler falan kalabalık gittik yani,ve arabadan iner inmez beni eskici bi kuyumcuya soktu ne olduğunu anlayamadan yüzük alın dedi yok dedim biz beraber alcaz inannın ben sıradan bi alyans beğenmek zorunda kaldım aynısından eşime yoktu çizik vardı adam içeriye girdi parlattı filan ama nerdeyse ağlayacaktım yok diyorum istemiyorum diyorum kadın anlamıyo ben o gün anlamıştım bu bize ablalık yapacak diye sözünde istediği gibi o yüzükleri aldık şehre elbise almaya giderken benim moralimin bozuk olduğunu görünce eşim arabayı çarptı o moralle elbise almıştık unutamıyorum inanın.bu hep böle sürdü ben kayınvalideme yakın oturuyorum görümcem başka şehirde ama tatillerde arada gelip kalıyo ben çalışıyorum çocuğuma kayınvalidem bakıyo çokta iyi anlaşıyoruz ama mesafemiz var her zaman.her özel günümde bi sıkıntı çıkarıyor görümcem en son çocuğumun 1. yaş gününde 2 gün önce yapmamı istedi neymiş kayınvalidem onun yanına gidicekmiş kalcakmış neyse dediği gibi yaptık ama ben üzüldüm çok yoruldum istediğim gibi yapamadım hevesimi kaçırdı eşimle tartıştık falan . Kayınvalidem gitti yanına 15 gün göndermedi inanın ben çocuk elimde bi annemde bi yengemde kimi boş buluyosam ona bırakıyordum düzenim alt üst oldu.diyiceğim o ki durmadan kayınvalidemi çağırıyo.bu hafta sonu yine onun yanına gidiyoruz yine anne seni yollamıcam dedi. Bende eşimi aradım ben bi bakıcı bulcam dedim. Eşim de görüyo tabi bazı şeleri ben konşyım dedi sıkıntı yapma dedi.Konuştu kayınvalidem kalmcak ama gittiğimde sığıntı gibi olcam böle olaylar oldukçada beni onlara karşı savunuyo fakat evde soğuk rüzgarlar esiyo soğuyo acayip kelimeler kullanıyo bende saygısızlık yapmıyorum ama çok kırılıyorum ve eşimden uzkalaşıyorum sizce görümcem le bu konuyu açık açık konuşmalımıyım .benden 4 yaş büyük kendisi 2 çocuğu var tipik ev hanımı ama çocuk gibi anne babasına şımarıyo filan ben iş hayatı olan bi insanım saygımı da kaybetmek istemiyorum ama bi şekilde bu hafta sonu konuşmayı düşünüyorum.....inanın o kadar çok şey varki karmakarışık uzattım sanırım ama eşimle aramız yine bozuldu bu duruma tahmül edemiyorum

aynı dertten ben de muzdaribim.benimkiyle aynı şehirden yaşıyoruz üstelik.onun yüzünden evimde huzur kalmadı.ondan nefret ediyorum.kocam olacak adamda tek laf ettirmez kıymetli ablasına.diğer 3 görümcemi ço severim ama bu bahsettiğimi bir kaşık suda boğasım var yeminle o kadar yani..

merhabalar iki yıllık evliyim. 1 çocuğum var.görümcem başka bi şehirde oturuyor.bana kaçşı acayip halleri(ben bi tanım bulamıyorum)nişanlılıkta başladı. hep bi kıyamamam var kardeşine karşı.nişan alışverişine onun oturduğu şehre gitmiştik fazla vaktimiz yoktu elbise alıp döncektik annem ve arkadaşım vardı benimle beraber kayınvalidem kuzenler falan kalabalık gittik yani,ve arabadan iner inmez beni eskici bi kuyumcuya soktu ne olduğunu anlayamadan yüzük alın dedi yok dedim biz beraber alcaz inannın ben sıradan bi alyans beğenmek zorunda kaldım aynısından eşime yoktu çizik vardı adam içeriye girdi parlattı filan ama nerdeyse ağlayacaktım yok diyorum istemiyorum diyorum kadın anlamıyo ben o gün anlamıştım bu bize ablalık yapacak diye sözünde istediği gibi o yüzükleri aldık şehre elbise almaya giderken benim moralimin bozuk olduğunu görünce eşim arabayı çarptı o moralle elbise almıştık unutamıyorum inanın.bu hep böle sürdü ben kayınvalideme yakın oturuyorum görümcem başka şehirde ama tatillerde arada gelip kalıyo ben çalışıyorum çocuğuma kayınvalidem bakıyo çokta iyi anlaşıyoruz ama mesafemiz var her zaman.her özel günümde bi sıkıntı çıkarıyor görümcem en son çocuğumun 1. yaş gününde 2 gün önce yapmamı istedi neymiş kayınvalidem onun yanına gidicekmiş kalcakmış neyse dediği gibi yaptık ama ben üzüldüm çok yoruldum istediğim gibi yapamadım hevesimi kaçırdı eşimle tartıştık falan . Kayınvalidem gitti yanına 15 gün göndermedi inanın ben çocuk elimde bi annemde bi yengemde kimi boş buluyosam ona bırakıyordum düzenim alt üst oldu.diyiceğim o ki durmadan kayınvalidemi çağırıyo.bu hafta sonu yine onun yanına gidiyoruz yine anne seni yollamıcam dedi. Bende eşimi aradım ben bi bakıcı bulcam dedim. Eşim de görüyo tabi bazı şeleri ben konşyım dedi sıkıntı yapma dedi.Konuştu kayınvalidem kalmcak ama gittiğimde sığıntı gibi olcam böle olaylar oldukçada beni onlara karşı savunuyo fakat evde soğuk rüzgarlar esiyo soğuyo acayip kelimeler kullanıyo bende saygısızlık yapmıyorum ama çok kırılıyorum ve eşimden uzkalaşıyorum sizce görümcem le bu konuyu açık açık konuşmalımıyım .benden 4 yaş büyük kendisi 2 çocuğu var tipik ev hanımı ama çocuk gibi anne babasına şımarıyo filan ben iş hayatı olan bi insanım saygımı da kaybetmek istemiyorum ama bi şekilde bu hafta sonu konuşmayı düşünüyorum.....inanın o kadar çok şey varki karmakarışık uzattım sanırım ama eşimle aramız yine bozuldu bu duruma tahmül edemiyorum
seni cok iyi anlıyorum bende de bi cadı görümce varki görme benimki benden 20yas büyük annem yasında ama benle bir oluyor beni gectim küçük yeğenlerini bile kııskanıyor üstelik benimki bosanmıs gelmiş kaynanamlarla oturuyor ve herkesi o yönetiyor ensonunda patlak verdi bizimki daha bi haftalık dogum yapmısken kavga ettik kaynanamla görümcemle esimle(görümcemin esimi doldurması yüzünden)ve ben suan babamlardayım küsüp geldim bi haftalık lohusayken geleli 10gün oldu ne bi ses ne seda benimkiler cok cirkef insanlar sana diyecegim seninkide öyleyse hiç bulasma bile beni haklıyken haksız duruma bile düşürdüler :S üstelik senin esin seni atmıyor benimki beni atıp onları tutuyordu su lohusa halimle cok zor günler geciriyorum sana tavsiyem o görümceye inat hiç dediklerini kulak asmam birinden girsin digerinden cıksın esinle onun yüzünden sorun yasama onun daha hosuna gider sen esinle sıkı fıkı ol bak gör nasıl catlıyor

Galiba bu yüzük mevzusundan dolayı görümcenizden soğumuşsunuz ve şimdi her yaptığı her söylediği sizi rahatsız ediyor. Affedip unutmaya çalışırsanız kendinizide bu kadar hırpalamamış olursunuz. Bir de kayınvalideniz belki çocuğa bakmak istemiyordur bi yaştan sonra kolay değil zaten. Size söyleyemeyip kızına anlatmışsa oda annesini dinlendirmek için yanına çağırıyor olabilir

Back