Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

Karışmam..Bir kez esime bahsettim,esimin arkadaşından amann ne munasebetmis,ne demekmis bu,olmazmis oyle iş,evime soktuğum adam kardesime goz mu koymus vs vs...bir daha asla yorum bile yapmadim...

Kafaya takmış artık, ne deseniz boş diye düşünüyorum. Bir dahakine gider listenizden daha az görüştüğünüz birini seçer, haberiniz olmadan pişirir işi

Sessizsin sen anladigim kadariyla o da buna guveniyo olabilir bi sesini cikar kocana soyle o da gorsn senin sessiz olmadigini
Ben aslinda sessiz diilim,ben hic bir seye karismiyorum..Ne iyi ne kotu..benim yanimda bir ton muhabbet ceviriyolar yorumda bile bulunmuyorum.Bisi sorduklarinda da ben karismam benlik diil diyip kenara cekiliyorum..Bu benim gelistirdigim bir savunma aslinda,ben mesafeli olmayi sectim onlara..Basim agrimiyor,yok o onu dedi,yok gel git vs..Ama buna rağmen cekinmemesi beni şaşırttı.

abisiyle evlisiniz daha samimiyet derecesi mi var?

fazla çekingensiniz herkesten. eşime söyleyemem kardeşine onu diyemem.

ee nası çözülecek sorunlar? sihirli değnekle mi?

kim ne düşünürse düşünsün usulü böyle. kardeşi ekler konuşurken bile sizin ne düşündüğünüzü umursamamış. bu sizin aman kardeşi yanlış anlamasın tavrı artık nezaketten çıkıp korkaklığa dönüyor.

Belki de haklısınız..Ama hep böyle olmamış mıdır..Birileri tartisir arayi yaparsiniz sizden kotusu olmaz..Simdi ben gidip desem ortaligi karistirdi derler.Yuz göz olurum onlarla..Aradaki mesafeyi korumak adına bu defa da sessiz kalicam ama bir daha yasanirsa direkt gorumcemle bu konuyu etraflica konusucam..Gidip esime desem adamin bi ton sikintisina sikinti katmaktan oteye gitmez biliyorum..Gorumceme soylesem belki de gider abisine mesaj atar yine..Zaten abisi soyleme arkadasina gelip bi de bana yine mesaj falan atar ugrasmak istemem demiş..Facia..

Bence gorumcene söyle ben böyle şeylerden hoslanmiyorum arkadaslarim ve abileri yanlış anlar yakışık almaz birde abin de hayliyle öğrenir bu durumu abinle de yanlış anlaşma olmasin aranızda diye uyar. Esine de söyle yani sapik mıdır tovbe tovbe bir sey dicem kudurmus gibi davraniyor.

bana göre yanlış olur. işler henüz kötü olmadan hafif tepki göstermek daha iyi. işler büyürse hem rezil olunur hem eşiniz neden demedin bana diyebilir. eşlerin birbirinden bişeyleri gizlemesini doğru bulmuyorum. agresif biri mi ki eşiniz görümcenizi döver vs diye mi söylemiyorsunuz bu kadar korkacak ne var?

şimdi siz ayıp olur diye görümcenizi de silmemişsinizdir hesabınızdan.

hiçbir eylemi gerçekleştirmeden ne değişebilir? görümcenizin bir daha birine sarıp sarmama keyfine kalmış bu sorunun gidişatı. ipler elinizde değil.

Bizim toplum olarak en büyük sorunumuz sahiplenme duygumuz galiba ,arkadaşınız görümceniz. Ne gerek var kim nasıl isterse öyle yaşasın kiminle isterse onunla görüşsün.........

bu tarz şeyler gönüllü teklif edilirse daha iyi tabi
yaş itibariyle evlenmem lazım diyip sizin listenizde bakmış
artık devir kötü ve referans siz alıp buradan yürürüm demiş belli
aslında aranız iyi olsa düşünülmeyece şey değil

siz aranız kötü olduğu için ve sevmediğiniz için onların olmadığı bir dünyaya onları almıyorsunuz haklı olarak

yalnız ben arkadaşınızın abisinin tavrına uyuz oldum, yok tipim değil yok bana yazdı
bana göre bu lakayt tavırlar affedersiniz ama benim popom arşa değdi
bak bana arkadaşının görümcesi yazıyor ben beğenmiyorum şeklinde tavırlar
daha karakterli bir erkek bunları mesele bile etmezdi
beğenseydi de yine size yetişcek miydi bu laflar hayır
begenmedıgı için skor hanesine bir sayı daha yazdırmak için duyurmuş

ortalığı karıştırmadan çözüm bulun bence karşınızdaki yalnızlık korkusuna girmiş olabilir

Yok öyle dövme falan olmaz ama gidip "sen ne yapiyosun ya,hoş bu yaptığın,salak misin vs"diye konusur.Sonra gelin doldurdu uzerine saldi,kardesleri kırdı geçirdi derler.Sonra bana sıçrar ben muhattap olmak zorunda kalırım ki,ozel gunler,bayram vs disinda hic aramam sormam onlari ben sınırlarımın içine girilmesini istemiyorum su an cok iyiyim.Ne iyi ne kotu.Nötr..
Hayir silmedim gorumcemi..Bilemedim açıkçası.

Evet gorumcem zaten kiz arkadasimla bir kac kez ayni ortamda bulundu az biraz tanimistir onu.Abisi biraz havali bir tip,iste boyle konusmalari duyduğumda ben rencide oldum,arkadasim gulerek anlatiyor çünkü kiz isin geyiginde o kotu dusunmez,ben uff yaa rezillik ne yaptin görümce falan dedim içimden.Gorumcemde havalı bir tipti ne oldu ona anlamadim..Burnu yere dusse almaz.

Biri de yorum yapıp şey demiş hadi birini beğenip üstünde gitse neyse. İlk beğendiği için sevgilisi var demiş konu sahibi ayrılmasını mı beklesin kadın seni seçtim pikacu ölene kadar beklicem

Bizim toplum olarak en büyük sorunumuz sahiplenme duygumuz galiba ,arkadaşınız görümceniz. Ne gerek var kim nasıl isterse öyle yaşasın kiminle isterse onunla görüşsün.........
Yok o olmaz ya,ben böyle dalga muhabbetlerine gelemiyorum..Abisi belki de gulmustur,aslinda efendi adam abisi ama bilemem aralarinda ne konusuyorlar. kotu bir durum beni geç esimin acisindan..Esim hic boyle muhabbetlere gelemez fena bozulur.Benimde hosuma gitmiyor baska yerde arasinda kismetini benim cevremde muhabbeti donuyor ister istemez.

ben şuna takıldım maddi durumları iyi olanlara yazıyor diyorsun ınstagramdan ne bilecek durumu iyi kötü. Kaldı ki arkadaşının ağabeyiyle çıkınca da ne olacak ki yani beğenir yazar bir de kız arkadaşları var diye yalan söylemişsiniz. Ayrıca çocukla görümcenizle konuşurken kız kardeşine bu kim diye niye sormuş ne bilmiş kardeşinin tanıdığını. hem belki hoşlanacaktı yok boyu uzun değil falan gönül bu yani.Arkandan iş çevirmemiş açıkça söylemiş sana ama sen ona da engel olmuşsun yalan demişsin. nedir yani çıksalar ne olacak arkadaşınıb ağabeyi senin etrafından birü olmuyor ki yaa valla anlamadım arkadaşının ağabeyi sende niye ekli zaten

Listeni kapasan da görmese

Biri de yorum yapıp şey demiş hadi birini beğenip üstünde gitse neyse. İlk beğendiği için sevgilisi var demiş konu sahibi ayrılmasını mı beklesin kadın seni seçtim pikacu ölene kadar beklicem
Ben 2 muhabbette de yalan soyledim kabul ediyorum sevgilisi var düşünme gibilerinden ama pusuya yatmis 1 ay beklemis gecen gun yazmış..Valla şoktayım ya.O kiz boyle seyler yapmazdi.

Yahu eklediyse ekledi.
Konuştuysa konuştu.
Sanki tapulu arazinizden pay yürüttü kız.
Ne var bekar biri sonuçta.
Art niyetli bakmasanız keşke
Benlik bir durum diil bu..Baska yerde kismetini aramalı.Birsey olsa 11 yillik dostum dedigim insandan kopmak istemem..Sonucta dost kolay bulunmuyor.

Yahu siz benim konusmalarimi okumuyorsunuz sanirim..Ben esime soylemicem bu konuyu diyorum.Soylersem durum buyur diyorum ve hatta kendisiylr bile konusmicam durumu diyorum daha ne yapiyim??
Okuyorum.

Ben de diyorum ki kendisyle konuşmak demek onu rencide etmek demek değildir.diyorsun ki bir daha olursa eşime derim diyorsun.

Bende insanlara karşı açık ol eğer bu durumdan rahatsizsan ki öylesin öylesin bunu gorumcene söyle.yani sevgilisi var vs demek yerine net ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…