- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Karışmam..Bir kez esime bahsettim,esimin arkadaşından amann ne munasebetmis,ne demekmis bu,olmazmis oyle iş,evime soktuğum adam kardesime goz mu koymus vs vs...bir daha asla yorum bile yapmadim...seni ilgilendiren bir durum yok canım, görümce yanıyor belli baya baya aranıyorbulabilirseniz birini bulun, yok ben bu işlere karışmama derseniz de ki benim tavsiyem budur hiç karışmayın ve umursamayın, abiye söylemeyin yok yere olay çıkmasın :)
Ben aslinda sessiz diilim,ben hic bir seye karismiyorum..Ne iyi ne kotu..benim yanimda bir ton muhabbet ceviriyolar yorumda bile bulunmuyorum.Bisi sorduklarinda da ben karismam benlik diil diyip kenara cekiliyorum..Bu benim gelistirdigim bir savunma aslinda,ben mesafeli olmayi sectim onlara..Basim agrimiyor,yok o onu dedi,yok gel git vs..Ama buna rağmen cekinmemesi beni şaşırttı.Sessizsin sen anladigim kadariyla o da buna guveniyo olabilir bi sesini cikar kocana soyle o da gorsn senin sessiz olmadigini
Kuzenim yapsa en azindan bir samimiyetim var direkt soyleyebilirim belki."oglum,kizim yapma şöyle şeyler vs"diye ama gorumcem eşimin kiz kardesi yapinca ne yapacagim bilemedim..Bir tarafta eşim diger tarafta kiz kardeşi..Bir de samimiyetim yok kizla.Gecip karsisina yapma hoslanmiyorum desem belki kiz bozulcak yada çekemiyor beni diye dusunucek..Anlamadim gitti iki ucu...
Kafaya takmış artık, ne deseniz boş diye düşünüyorum. Bir dahakine gider listenizden daha az görüştüğünüz birini seçer, haberiniz olmadan pişirir işi
Belki de haklısınız..Ama hep böyle olmamış mıdır..Birileri tartisir arayi yaparsiniz sizden kotusu olmaz..Simdi ben gidip desem ortaligi karistirdi derler.Yuz göz olurum onlarla..Aradaki mesafeyi korumak adına bu defa da sessiz kalicam ama bir daha yasanirsa direkt gorumcemle bu konuyu etraflica konusucam..Gidip esime desem adamin bi ton sikintisina sikinti katmaktan oteye gitmez biliyorum..Gorumceme soylesem belki de gider abisine mesaj atar yine..Zaten abisi soyleme arkadasina gelip bi de bana yine mesaj falan atar ugrasmak istemem demiş..Facia..abisiyle evlisiniz daha samimiyet derecesi mi var?
fazla çekingensiniz herkesten. eşime söyleyemem kardeşine onu diyemem.
ee nası çözülecek sorunlar? sihirli değnekle mi?
kim ne düşünürse düşünsün usulü böyle. kardeşi ekler konuşurken bile sizin ne düşündüğünüzü umursamamış. bu sizin aman kardeşi yanlış anlamasın tavrı artık nezaketten çıkıp korkaklığa dönüyor.
Belki de haklısınız..Ama hep böyle olmamış mıdır..Birileri tartisir arayi yaparsiniz sizden kotusu olmaz..Simdi ben gidip desem ortaligi karistirdi derler.Yuz göz olurum onlarla..Aradaki mesafeyi korumak adına bu defa da sessiz kalicam ama bir daha yasanirsa direkt gorumcemle bu konuyu etraflica konusucam..Gidip esime desem adamin bi ton sikintisina sikinti katmaktan oteye gitmez biliyorum..Gorumceme soylesem belki de gider abisine mesaj atar yine..Zaten abisi soyleme arkadasina gelip bi de bana yine mesaj falan atar ugrasmak istemem demiş..Facia..
Yok öyle dövme falan olmaz ama gidip "sen ne yapiyosun ya,hoş bu yaptığın,salak misin vs"diye konusur.Sonra gelin doldurdu uzerine saldi,kardesleri kırdı geçirdi derler.Sonra bana sıçrar ben muhattap olmak zorunda kalırım ki,ozel gunler,bayram vs disinda hic aramam sormam onlari ben sınırlarımın içine girilmesini istemiyorum su an cok iyiyim.Ne iyi ne kotu.Nötr..bana göre yanlış olur. işler henüz kötü olmadan hafif tepki göstermek daha iyi. işler büyürse hem rezil olunur hem eşiniz neden demedin bana diyebilir. eşlerin birbirinden bişeyleri gizlemesini doğru bulmuyorum. agresif biri mi ki eşiniz görümcenizi döver vs diye mi söylemiyorsunuz bu kadar korkacak ne var?
şimdi siz ayıp olur diye görümcenizi de silmemişsinizdir hesabınızdan.
hiçbir eylemi gerçekleştirmeden ne değişebilir? görümcenizin bir daha birine sarıp sarmama keyfine kalmış bu sorunun gidişatı. ipler elinizde değil.
Evet gorumcem zaten kiz arkadasimla bir kac kez ayni ortamda bulundu az biraz tanimistir onu.Abisi biraz havali bir tip,iste boyle konusmalari duyduğumda ben rencide oldum,arkadasim gulerek anlatiyor çünkü kiz isin geyiginde o kotu dusunmez,ben uff yaa rezillik ne yaptin görümce falan dedim içimden.Gorumcemde havalı bir tipti ne oldu ona anlamadim..Burnu yere dusse almaz.bu tarz şeyler gönüllü teklif edilirse daha iyi tabi
yaş itibariyle evlenmem lazım diyip sizin listenizde bakmış
artık devir kötü ve referans siz alıp buradan yürürüm demiş belli
aslında aranız iyi olsa düşünülmeyece şey değil
siz aranız kötü olduğu için ve sevmediğiniz için onların olmadığı bir dünyaya onları almıyorsunuz haklı olarak
yalnız ben arkadaşınızın abisinin tavrına uyuz oldum, yok tipim değil yok bana yazdı
bana göre bu lakayt tavırlar affedersiniz ama benim popom arşa değdi
bak bana arkadaşının görümcesi yazıyor ben beğenmiyorum şeklinde tavırlar
daha karakterli bir erkek bunları mesele bile etmezdi
beğenseydi de yine size yetişcek miydi bu laflar hayır
begenmedıgı için skor hanesine bir sayı daha yazdırmak için duyurmuş
ortalığı karıştırmadan çözüm bulun bence karşınızdaki yalnızlık korkusuna girmiş olabilir
Biri de yorum yapıp şey demiş hadi birini beğenip üstünde gitse neyse. İlk beğendiği için sevgilisi var demiş konu sahibi ayrılmasını mı beklesin kadınYok sizin anladığınız gibi.
2 tane çocuğu beğenmiş diye ahlaksız ilan edilenlerin ülkesi.
Kendine güveni var ve ilk adımı attı diye ahlaksız/zengin koca avcısı/uygunsuz ilan edilen, katledilen, ezilen kadınların ülkesi.
Çok ekmek yiyeceksiniz siz daha.
Yok o olmaz ya,ben böyle dalga muhabbetlerine gelemiyorum..Abisi belki de gulmustur,aslinda efendi adam abisi ama bilemem aralarinda ne konusuyorlar. kotu bir durum beni geç esimin acisindan..Esim hic boyle muhabbetlere gelemez fena bozulur.Benimde hosuma gitmiyor baska yerde arasinda kismetini benim cevremde muhabbeti donuyor ister istemez.Bizim toplum olarak en büyük sorunumuz sahiplenme duygumuz galiba ,arkadaşınız görümceniz. Ne gerek var kim nasıl isterse öyle yaşasın kiminle isterse onunla görüşsün.........
Listeni kapasan da görmeseKızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.Eşimin kız kardeşi ile çok samimi bir iliskim yok,ailesine olduğu gibi kendisine de mesafeliyim zira kendisi de en baştan beri küçük dağları ben yarattım edasında bir profil çiziyordu.Bir gün kendi ailem ve kv,görümcem bende yemekteydiler..Konu etrafta doğru düzgün evlenecek erkeklerin olmamasından açıldı vs.Ben koltukta yanyana görümcemle oturuyordum instagrama bakarken bana"bir dk geri gelsene,bu kim"diye sordu.Ben de arkadaşımın abisi dedim"hmm"dedi.Sonrasında ben sakayla karışık yaa senin tipin diil ki nesini merak ettin sen uzun boylu seviyorsun bu cocuk 1.65 dedim güldüm.Kobu orada kapandi.Neyse bunlar evlerine gittiler bir kac gun sonra yaa görümcem"ya arkadasinin abisine fotoğrafımı atar misin"dedi, sasirdim.Ben de canım sevgilisi vardir zaten bi samimiyetim yok atamam olmaz oyle sey dedim.Bunun uzerine israr etti bende tamam kiz arkadasimi ariyim soruyim dedim ama tabii ki ayak yaptim aramadim sonra aramis gibi canim dedigim gibi ciddi düşündüğü kiz arkadasi varmis dedim.o da ya oyle mi peki dedi..Konu orada kapandi.
Ve yine bundan 1 ay önce görümcem yine mesaj atti bana"canim bisi sorucam,benim keşfetim de cikiyor x kim dedi"Ben bu defa inanilmaz sinirlendim ama belli etmeden"benim ve kiz kardesimin en yakin arkadasi,dostumuzun abisi,hayirdir ne oldu" dedim.O da "hiç,begendim" diyip gulucuk ekledi.Cevap vermedim yine mesaj atti"acaba sevgilisi var mi"dedi.Ben de canim bildigim kadariyla var uzun suredir..Olmasa bile sizin isiniz yine olmaz,ben arkadasimla akraba olamam diyip güldüm savuşturdum.O da "hı evet hatirladim arkadasini,dpgru diyosun olmaz"dedi...Bugun aldığım haberde şok oldum resmen.Arkadaşım aradı"abime yemin ettim ama soyliycem sen en yakin arkadasimsin bunu saklayamam icimde dedi."ne oldu"dedim.Görümcem instagramdan arkadasimin abisine yazmış.Bir kac cumle konuşmuşlar sonrasinda arkadasimin abisi fotograflarinda beni gorunce kiz arkadasima sormus bu kiz kim diye.Arkadasim da bizim x'in Görümcesi aaa sok oldum demis.Abisi de yakışık almaz demis silmis engellemis...
Şimdi ben ne yapmalıyım?Eşime söylemeyi düşünmüyorum,söylersem belki rencide olur yada gider kız kardeşine bisi soyler bu büyür..Belki gider arkadasimin abisine yazar neden soyledin diye vs vs..Ama bildiğimi de belli etmek istiyorum.Açıkçası bu durum hiç hoşuma gitmedi.Resmen listemdeki insanları arayıp tarayıp bir sekilde ulaşıyor yada bana soruyor...Ne yapmalıyım?
Uzattım kusura bakmayın..
Not:Bu arada seçtiği insanlar hep maddi durumu iyi insanlar.Listemde o kadar arkadasimin arasında onları seçiyor sanırım.27 yaşında.
Ben 2 muhabbette de yalan soyledim kabul ediyorum sevgilisi var düşünme gibilerinden ama pusuya yatmis 1 ay beklemis gecen gun yazmış..Valla şoktayım ya.O kiz boyle seyler yapmazdi.Biri de yorum yapıp şey demiş hadi birini beğenip üstünde gitse neyse. İlk beğendiği için sevgilisi var demiş konu sahibi ayrılmasını mı beklesin kadınseni seçtim pikacu ölene kadar beklicem
Benlik bir durum diil bu..Baska yerde kismetini aramalı.Birsey olsa 11 yillik dostum dedigim insandan kopmak istemem..Sonucta dost kolay bulunmuyor.Yahu eklediyse ekledi.
Konuştuysa konuştu.
Sanki tapulu arazinizden pay yürüttü kız.
Ne var bekar biri sonuçta.
Art niyetli bakmasanız keşke
Okuyorum.Yahu siz benim konusmalarimi okumuyorsunuz sanirim..Ben esime soylemicem bu konuyu diyorum.Soylersem durum buyur diyorum ve hatta kendisiylr bile konusmicam durumu diyorum daha ne yapiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?