Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

sen acıyorsun . aramızda bi konuşma vs geçmedi diyorsun da onun yaptığı ve seni soktuğu durumları düşünürsen kendin acınacak hale düşme.
bak sana ara diyor direk. sor var mı arkadaşı diye.
ya da yazıyor yazma dediğin halde.
en azından senin üzerinden yapmasın bu şeyleri. varsa arkadaşları onlara yazsın .

en baştan düzgünce söylemeliydiniz buna olumlu bakmadığınızı.

ona rağmen yapsa siz haklı olurdunuz ama yalan söylediğinizi anlamış kendi girişmiş mevzuya.
Evet doğru,ben direkt hayır diyemiyorum benim sorunum o..Ben bozulmasın,kabalık olmasın diye gülerek sana olmaz yaa,bilmem ne dedim..2.kez sorduğunda da açık açık "ben arkadasimla akraba olamam"dedim ama ifademi yumusatmak adina gulucuk koydum.Tersledim zannetmesin diye...Ben nerden biliyim 1 ay beklemiş gitmiş mesaj atmış.Ben konu kapandı bir daha boyle birsey sormaz bana diye düşünüyordum..

açıkçası burada saçma davranan sizsiniz bence. arkadaşımla akraba olmak istemem ne demek anlayamadım ben, olsanız nolur ki, tanışsalar birbirlerini sevip evlenseler size ne zararı olur bunun??

o adam da size görümcen bana mesaj attı bilmem ne diyor ne saçma. görümcen olunca noluyor ayıp mı günah mı? sanki kadın evli de ona buna mesaj atıyor.

birileriyle tanışıp görüşmek için niyetlenmiş kız, arkadaşın arkadaşa refaransı diye bi şey var görürsün beğenirsin sorarsın falan bence gayet normal niyet kötü olmadıktan sonra

işte fırsat . yaz mesaj görümcene
bak arkadaşımın abisine de yazmışsın .
aradı kardeşi . rezil oldum . niye yaptın diyebilirsin

Sen görümcenin abisiyle nasıl tanışmıştın canım?

en baştan düzgünce söylemeliydiniz buna olumlu bakmadığınızı.

ona rağmen yapsa siz haklı olurdunuz ama yalan söylediğinizi anlamış kendi girişmiş mevzuya.
Evet ve bence ilk muhabbette yalan söylediğimi,ona da mesaj atip öğrenmiş olmalı..Yoksa neden ben olmaz sevgilisi var dememe rağmen gidip mesaj atsin ki..Diğer kızla da samimi olmadigim icin belki de bilmediği için benim kulagima gelmedi.

Böyle meselelerde iyisi değil kötüsü düşünülür. Yani tamam evlenip mutlu olurlarsa sorun olmaz belki,kaldı ki konu sahibi akraba olmak istemiyorum diyo, ama ya sorun yaşarlarsa, ya evlenip boşanırlarsa? Ya da küçük bi olumsuzlukta görümcesi kendi görümcesi olan konu sahibinin arkadaşı hakkında atıp tutarsa ne olacak? Görümceler küserse ne olacak konu sahibinin tutumu?
Valla bence çook haklısınız. Bi de bir defa değil ili defa sizin çevrenizden birileriyle ilgilenmesi hoş değil. Ama bence eşinize de söylemeyin. Zaten arkadaşınızın abisi incelik edip silmiş. Bundan sonra bi hareketi daha olursa eşinize de söylersiniz bence.

Demekki bu gorumcenin cekindigi biri yada bisey yok.. abisine soyle yani esine. Bildirsin haddini. Gorumcene de sunu ilet AVA GIDEN AVLANIR!!!

Aynen oyle,benim aklima ilk bunlar geldi..Cunku bu kiz arkadasim aybi zamanda benim kiz kardesimle de cok samimi yani biz 3 samimi arkadaşız ve uzun yillara dayanıyor.Cok severiz onu.Evlilik aynı zamanda akraba olmak..Esimde kiz arkadasimla samimi o da cok seviyor onu..Bir sorun olsa kiz arkadasimin abisi bisi yapsa esim olaya mudahil olsa,o ona bu buna...Ortalik karisir..Kaldi ki esim kendi arkadas çevresinden biri onerisine bile hos bakmiyor,yorum da dahi bulundurmuyorken,bu olmaz.Ben cok sevdiğim arkadaşımla aram acilsin istemiyorum sonucta 10 tane dost olmaz..Arkadasim gelse bana anlatsa bisi vs duymak istemiyorum böyle seyleri..

Gorumceninde yaşı gelmiş artik :) bazen kismetini kendin yaratirsin.gorumcenin kismetide senin etrafindaki insanlardan biridir belkide . Boşver haberin yokmustan gel. 27 yaşında koca kız medeni medeni konusmayi biliyordur heralde

Bir kulup toplantısında gorduk birbirimizi,ikimizin de üye olduğu.Sonrasinda internetten bulup ekleyip muhabbet etmeye basladik sonra bulusmalar vs

Ayy bende hiç hoşlanmam böle şeylerden. resmen sizi küçük düşürüyor. Senin arkadaş listene girip zengin avcılığı yapıyor. Arkadaş listenden çıkar ve engelle. . Eşine söyleme ama bence tesadüfen öğrenmesini sağla.. aslında ben söylerim eşime ama senin eşim sen daha iyi bilirsin.

Aynen haberim yokmus gibi davranıcam.Belli etmicem bu defa.Insallah bir daha boyle birseyle gelmez cunku ne zaman bana boyle birsey dese diyecek birsey bulamiyorum.

aynısını erkek kuzenim arkadaşlarıma yapmıştı listemden kız beğeniyordu ben direkt söyledim bu sefer benden habersiz irtibata geçmeye başlayınca önce arkadaş listemi gizledim sonra sildim.

geçenlerde evlendi düğününe bile çağırmadı ailelerin arası bozuktu biz çocuklar iyidik sadece çok da tın dedim yani.

görümceyi silin durumu da eşinize çıtlatın doğrusu bu

Ben soylemem çünkü acayip hassas kiz kardesi konusunda..Bana belli etmez de arkadan ne der ona bilmiyorum.Acikcasi esim sıkıntıya girsin istemiyorum,o takar boyle seyleri kafaya.

seni ilgilendiren bir durum yok canım, görümce yanıyor belli baya baya aranıyor bulabilirseniz birini bulun, yok ben bu işlere karışmama derseniz de ki benim tavsiyem budur hiç karışmayın ve umursamayın, abiye söylemeyin yok yere olay çıkmasın :)

Kuzenim yapsa en azindan bir samimiyetim var direkt soyleyebilirim belki."oglum,kizim yapma şöyle şeyler vs"diye ama gorumcem eşimin kiz kardesi yapinca ne yapacagim bilemedim..Bir tarafta eşim diger tarafta kiz kardeşi..Bir de samimiyetim yok kizla.Gecip karsisina yapma hoslanmiyorum desem belki kiz bozulcak yada çekemiyor beni diye dusunucek..Anlamadim gitti iki ucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…