- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
sen acıyorsun . aramızda bi konuşma vs geçmedi diyorsun da onun yaptığı ve seni soktuğu durumları düşünürsen kendin acınacak hale düşme.Ya ben öyle bir konusma yapamam,heyecanlanirimCunku daha once hic sevgilin var mi diye basit bir konusma bile gecmedi aramizda..Gunluk muhabbetler hariç.Bunu soylersem belki fena olur o zaman da acırım.Ben bekliycem bir daha yaparsa konusucam kimseye duyurmadan..Yuz yuze konusmam da mesaj atarim
Evet doğru,ben direkt hayır diyemiyorum benim sorunum o..Ben bozulmasın,kabalık olmasın diye gülerek sana olmaz yaa,bilmem ne dedim..2.kez sorduğunda da açık açık "ben arkadasimla akraba olamam"dedim ama ifademi yumusatmak adina gulucuk koydum.Tersledim zannetmesin diye...Ben nerden biliyim 1 ay beklemiş gitmiş mesaj atmış.Ben konu kapandı bir daha boyle birsey sormaz bana diye düşünüyordum..en baştan düzgünce söylemeliydiniz buna olumlu bakmadığınızı.
ona rağmen yapsa siz haklı olurdunuz ama yalan söylediğinizi anlamış kendi girişmiş mevzuya.
işte fırsat . yaz mesaj görümceneEvet yaa ben de buna bozuluyorum..Arkadasim arayip boyle boyle olmus sakin abime anlattigimi soyleme dediginde basimdan aşağı kaynar sular boşaldı..Defalarca emin misin diye sordum.O yazmistir dedim hayir gorumcen yazmis hemde direkt muhabbete girmis deyince inanmak istemedim.
Evet ve bence ilk muhabbette yalan söylediğimi,ona da mesaj atip öğrenmiş olmalı..Yoksa neden ben olmaz sevgilisi var dememe rağmen gidip mesaj atsin ki..Diğer kızla da samimi olmadigim icin belki de bilmediği için benim kulagima gelmedi.en baştan düzgünce söylemeliydiniz buna olumlu bakmadığınızı.
ona rağmen yapsa siz haklı olurdunuz ama yalan söylediğinizi anlamış kendi girişmiş mevzuya.
Bir kulup toplantısında gorduk birbirimizi,ikimizin de üye olduğu.Sonrasinda internetten bulup ekleyip muhabbet etmeye basladik sonra bulusmalar vsSen görümcenin abisiyle nasıl tanışmıştın canım?
Aynen oyle,benim aklima ilk bunlar geldi..Cunku bu kiz arkadasim aybi zamanda benim kiz kardesimle de cok samimi yani biz 3 samimi arkadaşız ve uzun yillara dayanıyor.Cok severiz onu.Evlilik aynı zamanda akraba olmak..Esimde kiz arkadasimla samimi o da cok seviyor onu..Bir sorun olsa kiz arkadasimin abisi bisi yapsa esim olaya mudahil olsa,o ona bu buna...Ortalik karisir..Kaldi ki esim kendi arkadas çevresinden biri onerisine bile hos bakmiyor,yorum da dahi bulundurmuyorken,bu olmaz.Ben cok sevdiğim arkadaşımla aram acilsin istemiyorum sonucta 10 tane dost olmaz..Arkadasim gelse bana anlatsa bisi vs duymak istemiyorum böyle seyleri..Böyle meselelerde iyisi değil kötüsü düşünülür. Yani tamam evlenip mutlu olurlarsa sorun olmaz belki,kaldı ki konu sahibi akraba olmak istemiyorum diyo, ama ya sorun yaşarlarsa, ya evlenip boşanırlarsa? Ya da küçük bi olumsuzlukta görümcesi kendi görümcesi olan konu sahibinin arkadaşı hakkında atıp tutarsa ne olacak? Görümceler küserse ne olacak konu sahibinin tutumu?
Valla bence çook haklısınız. Bi de bir defa değil ili defa sizin çevrenizden birileriyle ilgilenmesi hoş değil. Ama bence eşinize de söylemeyin. Zaten arkadaşınızın abisi incelik edip silmiş. Bundan sonra bi hareketi daha olursa eşinize de söylersiniz bence.
Bir kulup toplantısında gorduk birbirimizi,ikimizin de üye olduğu.Sonrasinda internetten bulup ekleyip muhabbet etmeye basladik sonra bulusmalar vs
Evet cekinmiyormuş,çünkü biz cok samimiyiz ve o kizi da taniyor.Elbet benim kulagima gelecegini biliyordu..Hala anlam veremiyorum.Demekki bu gorumcenin cekindigi biri yada bisey yok.. abisine soyle yani esine. Bildirsin haddini. Gorumcene de sunu ilet AVA GIDEN AVLANIR!!!
Gorumceninde yaşı gelmiş artik :) bazen kismetini kendin yaratirsin.gorumcenin kismetide senin etrafindaki insanlardan biridir belkide. Boşver haberin yokmustan gel. 27 yaşında koca kız medeni medeni konusmayi biliyordur heralde
Evet doğru,ben direkt hayır diyemiyorum benim sorunum o..Ben bozulmasın,kabalık olmasın diye gülerek sana olmaz yaa,bilmem ne dedim..2.kez sorduğunda da açık açık "ben arkadasimla akraba olamam"dedim ama ifademi yumusatmak adina gulucuk koydum.Tersledim zannetmesin diye...Ben nerden biliyim 1 ay beklemiş gitmiş mesaj atmış.Ben konu kapandı bir daha boyle birsey sormaz bana diye düşünüyordum..
Ben soylemem çünkü acayip hassas kiz kardesi konusunda..Bana belli etmez de arkadan ne der ona bilmiyorum.Acikcasi esim sıkıntıya girsin istemiyorum,o takar boyle seyleri kafaya.Ayy bende hiç hoşlanmam böle şeylerden. resmen sizi küçük düşürüyor. Senin arkadaş listene girip zengin avcılığı yapıyor. Arkadaş listenden çıkar ve engelle. . Eşine söyleme ama bence tesadüfen öğrenmesini sağla.. aslında ben söylerim eşime ama senin eşim sen daha iyi bilirsin.
Kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.Eşimin kız kardeşi ile çok samimi bir iliskim yok,ailesine olduğu gibi kendisine de mesafeliyim zira kendisi de en baştan beri küçük dağları ben yarattım edasında bir profil çiziyordu.Bir gün kendi ailem ve kv,görümcem bende yemekteydiler..Konu etrafta doğru düzgün evlenecek erkeklerin olmamasından açıldı vs.Ben koltukta yanyana görümcemle oturuyordum instagrama bakarken bana"bir dk geri gelsene,bu kim"diye sordu.Ben de arkadaşımın abisi dedim"hmm"dedi.Sonrasında ben sakayla karışık yaa senin tipin diil ki nesini merak ettin sen uzun boylu seviyorsun bu cocuk 1.65 dedim güldüm.Kobu orada kapandi.Neyse bunlar evlerine gittiler bir kac gun sonra yaa görümcem"ya arkadasinin abisine fotoğrafımı atar misin"dedi, sasirdim.Ben de canım sevgilisi vardir zaten bi samimiyetim yok atamam olmaz oyle sey dedim.Bunun uzerine israr etti bende tamam kiz arkadasimi ariyim soruyim dedim ama tabii ki ayak yaptim aramadim sonra aramis gibi canim dedigim gibi ciddi düşündüğü kiz arkadasi varmis dedim.o da ya oyle mi peki dedi..Konu orada kapandi.
Ve yine bundan 1 ay önce görümcem yine mesaj atti bana"canim bisi sorucam,benim keşfetim de cikiyor x kim dedi"Ben bu defa inanilmaz sinirlendim ama belli etmeden"benim ve kiz kardesimin en yakin arkadasi,dostumuzun abisi,hayirdir ne oldu" dedim.O da "hiç,begendim" diyip gulucuk ekledi.Cevap vermedim yine mesaj atti"acaba sevgilisi var mi"dedi.Ben de canim bildigim kadariyla var uzun suredir..Olmasa bile sizin isiniz yine olmaz,ben arkadasimla akraba olamam diyip güldüm savuşturdum.O da "hı evet hatirladim arkadasini,dpgru diyosun olmaz"dedi...Bugun aldığım haberde şok oldum resmen.Arkadaşım aradı"abime yemin ettim ama soyliycem sen en yakin arkadasimsin bunu saklayamam icimde dedi."ne oldu"dedim.Görümcem instagramdan arkadasimin abisine yazmış.Bir kac cumle konuşmuşlar sonrasinda arkadasimin abisi fotograflarinda beni gorunce kiz arkadasima sormus bu kiz kim diye.Arkadasim da bizim x'in Görümcesi aaa sok oldum demis.Abisi de yakışık almaz demis silmis engellemis...
Şimdi ben ne yapmalıyım?Eşime söylemeyi düşünmüyorum,söylersem belki rencide olur yada gider kız kardeşine bisi soyler bu büyür..Belki gider arkadasimin abisine yazar neden soyledin diye vs vs..Ama bildiğimi de belli etmek istiyorum.Açıkçası bu durum hiç hoşuma gitmedi.Resmen listemdeki insanları arayıp tarayıp bir sekilde ulaşıyor yada bana soruyor...Ne yapmalıyım?
Uzattım kusura bakmayın..
Not:Bu arada seçtiği insanlar hep maddi durumu iyi insanlar.Listemde o kadar arkadasimin arasında onları seçiyor sanırım.27 yaşında.
Kuzenim yapsa en azindan bir samimiyetim var direkt soyleyebilirim belki."oglum,kizim yapma şöyle şeyler vs"diye ama gorumcem eşimin kiz kardesi yapinca ne yapacagim bilemedim..Bir tarafta eşim diger tarafta kiz kardeşi..Bir de samimiyetim yok kizla.Gecip karsisina yapma hoslanmiyorum desem belki kiz bozulcak yada çekemiyor beni diye dusunucek..Anlamadim gitti iki ucu...aynısını erkek kuzenim arkadaşlarıma yapmıştı listemden kız beğeniyordu ben direkt söyledim bu sefer benden habersiz irtibata geçmeye başlayınca önce arkadaş listemi gizledim sonra sildim.
geçenlerde evlendi düğününe bile çağırmadı ailelerin arası bozuktu biz çocuklar iyidik sadece çok da tın dedim yani.
görümceyi silin durumu da eşinize çıtlatın doğrusu bu
Sessizsin sen anladigim kadariyla o da buna guveniyo olabilir bi sesini cikar kocana soyle o da gorsn senin sessiz olmadiginiEvet cekinmiyormuş,çünkü biz cok samimiyiz ve o kizi da taniyor.Elbet benim kulagima gelecegini biliyordu..Hala anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?