- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 30
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Bayanin yasinin 27 oldugunu gormedim ayrica bu tarz seyler yapanin birinin lise caginda birisi oldugunu dusundum...Umarim aciklayici olmustur27 yaşında bir kadına neden hesap soruluyor?
Biriyle görüşmesi neden bir problem yaratıyor?
Evet gorumcem zaten kiz arkadasimla bir kac kez ayni ortamda bulundu az biraz tanimistir onu.Abisi biraz havali bir tip,iste boyle konusmalari duyduğumda ben rencide oldum,arkadasim gulerek anlatiyor çünkü kiz isin geyiginde o kotu dusunmez,ben uff yaa rezillik ne yaptin görümce falan dedim içimden.Gorumcemde havalı bir tipti ne oldu ona anlamadim..Burnu yere dusse almaz.
Ben nerden biliyim,sevgilisi var diyince hmm diyip cekilicek sandim,cunkua dap gereği sevgilisi olan adama yazilmaz.ya dogru olsaydi,sevgilisi gercekten olsaydi,bunu bile bile yazmış..Anlam veremiyorum gozunu karartmis,ya sevgilisi mesaji gorseydi vs vs..Dallanip budaklaniyor kafamda..Okuyorum.
Ben de diyorum ki kendisyle konuşmak demek onu rencide etmek demek değildir.diyorsun ki bir daha olursa eşime derim diyorsun.
Bende insanlara karşı açık ol eğer bu durumdan rahatsizsan ki öylesin öylesin bunu gorumcene söyle.yani sevgilisi var vs demek yerine net ol.
Neden gorumcenize potansiyel erkek avcisi koca manyağı gibi bakıyorsunuz ki,ben kötü bulmadım hoşlanmıyor olabilirsiniz direkt ben istemiyorum demeniz daha doğru. Yoksa yaptığı öyle omg derecesinde bir durum değil,ben yapar miyim yapmam ama yapana da yerin dibi gibi bakmam. Yani şikayet etmek falan 27 yaşında bir genç kadın var. İstediğine yazar,görüşür. İstese mesela size söylemezdi arkanizdan is cevirirdi size söylemiş.Ben 2 muhabbette de yalan soyledim kabul ediyorum sevgilisi var düşünme gibilerinden ama pusuya yatmis 1 ay beklemis gecen gun yazmış..Valla şoktayım ya.O kiz boyle seyler yapmazdi.
Yokluk neler yaptiriyo insana düşün ışteBen nerden biliyim,sevgilisi var diyince hmm diyip cekilicek sandim,cunkua dap gereği sevgilisi olan adama yazilmaz.ya dogru olsaydi,sevgilisi gercekten olsaydi,bunu bile bile yazmış..Anlam veremiyorum gozunu karartmis,ya sevgilisi mesaji gorseydi vs vs..Dallanip budaklaniyor kafamda..Simdi gidip konusuyim mi yani gorumcemle?
Ben 28 bitiyordu evlendigim de nerdeyse 29dum..Esimle 1 yil icinde tasinip evlendik..Ben de o yaslardan gectim ama ben yapmam boyle bisi.Yani ayıp ya,ben onu guzelce uyardim olmaz vs diye hala neden mesaj atiyorsun,hadi attin boyle arkadasim pat diye bana bunu soylediginde hos olmadi.yani ben burada şunu söylemek istiyorum
yanlızlık korkusu insana böyle hareketlerde bulundurabilir
beyin çok değişik bir mekanizma sizi inandığınız şeyle öyle bir yoğuruyor ki
şu an siz evli olduğunuz için bu korkuyu anlamamış olabilirsiniz
bekar ya da boşanmış olsaydınız biraz daha tolore edebilirdiniz belki de katkım olsun diye düşünebilirdiniz
siz kendinizce haklısınız ayrı hayatınıza almak istememişsiniz
görümceniz kendisini kendine göre haklı görüyor çünkü yanlız kalmak istemeyip harekete geçmiş bu evrede kendı yaptıgını doğru görüyor
dediğim gibi hikayedeki erkek hoşuma gitmedi saçma bir tip
adam kategorisindeki biri bunu kendınce hallederdi cunku
Ben 28 bitiyordu evlendigim de nerdeyse 29dum..Esimle 1 yil icinde tasinip evlendik..Ben de o yaslardan gectim ama ben yapmam boyle bisi.Yani ayıp ya,ben onu guzelce uyardim olmaz vs diye hala neden mesaj atiyorsun,hadi attin boyle arkadasim pat diye bana bunu soylediginde hos olmadi.
Son cumlenizi aynen dedim ona."sevgilisi var,hem ben en yakin arkadasimla akraba olamam dedim gulucuk koydum artik daha kirici olmadan nasil denirdi bilemedim.Bunun uzerine hmm evet olmaz o zaman dogru diyosun diye mesaj atti bana ben bozuldugumu belli etmek icin cevap vermedim..son konusmamiz buydu..Yani bunun uzerine artik soylediklerimi hice sayarak,ne düşündüğümü anladigini bilmiyorum buna ragmen onemsemiyerek arkadasimin abisine yazmis hemde cok salak bir muhabbetle..yanlışlikla sizi ekledim sorun olur mu...Allahim ya.Neden gorumcenize potansiyel erkek avcisi koca manyağı gibi bakıyorsunuz ki,ben kötü bulmadım hoşlanmıyor olabilirsiniz direkt ben istemiyorum demeniz daha doğru. Yoksa yaptığı öyle omg derecesinde bir durum değil,ben yapar miyim yapmam ama yapana da yerin dibi gibi bakmam. Yani şikayet etmek falan 27 yaşında bir genç kadın var. İstediğine yazar,görüşür. İstese mesela size söylemezdi arkanizdan is cevirirdi size söylemiş.
İlk söylediğinde canım sevgilisi var benim çevremdekiler ile dusunmesen sevinirim laf söz olmasın diyip kapatabilirdiniz. Yani konunun içeriği yorumlarınız bile irrite edici geldi bana.
Nasil kapaticam?listeyi instagramda?hemen yapiyim:)bende 29 yaşımda evlendim
ama çevremdeki çoğu arkadaşım 26 yaşındayım çok geç kaldım diye düşünüyordu
herkes için bu evre farklı
benim anlatmak istediğim o bu korkuya kapılmış
bence arkadaş listenizi kapayın sorun direk çözülür
Instagramdaki forogtaflarindan ve en yakın arkadasimi taniyor gorumcem..ben şuna takıldım maddi durumları iyi olanlara yazıyor diyorsun ınstagramdan ne bilecek durumu iyi kötü. Kaldı ki arkadaşının ağabeyiyle çıkınca da ne olacak ki yani beğenir yazar bir de kız arkadaşları var diye yalan söylemişsiniz. Ayrıca çocukla görümcenizle konuşurken kız kardeşine bu kim diye niye sormuş ne bilmiş kardeşinin tanıdığını. hem belki hoşlanacaktı yok boyu uzun değil falan gönül bu yani.Arkandan iş çevirmemiş açıkça söylemiş sana ama sen ona da engel olmuşsun yalan demişsin. nedir yani çıksalar ne olacak arkadaşınıb ağabeyi senin etrafından birü olmuyor ki yaa valla anlamadım arkadaşının ağabeyi sende niye ekli zaten
Sadece bir arkadas diil benim kiz arkadasim,kardesimle dostumuz.aileden gibi.Simdi aralarinda bisi olsa esim konuya girse vs..Hersey olabilir o zaman,11 yillik dostlugumu,cok sevdiğim insani kaybetsem...Ben taraftar diilim yakin çevremden biriyle olmasina.Istedigi kisiyle gorusebilir beni ilgilendirmez..burasi istanbul kac milyon insan var...En yakin arkadasinizin abisi gorumcenizle sohbet etmesinin neresinde bir ayip var ki o abi de X'in gorumcesi deyince aaa yakisik almaz deyip engelliyor.
Problem nerde cozemedim, yarin obur gun sirf arkadasinizin abisi diye siz ayarlamissiniz gibi ustunuze gelinse bile, herkesin agzi var degil mi oyle olmadigi soylenilir.
Kaldi ki 27 yasinda koskoca kadin (ortadaki tek problem sevgilisi var dediginiz halde yazmis olmasi, ben arkadasimla akraba olamam bla bla fln tamamen sizin tribiniz).
Bakın olaya taraflı bakıyorsunuz :)Son cumlenizi aynen dedim ona."sevgilisi var,hem ben en yakin arkadasimla akraba olamam dedim gulucuk koydum artik daha kirici olmadan nasil denirdi bilemedim.Bunun uzerine hmm evet olmaz o zaman dogru diyosun diye mesaj atti bana ben bozuldugumu belli etmek icin cevap vermedim..son konusmamiz buydu..Yani bunun uzerine artik soylediklerimi hice sayarak,ne düşündüğümü anladigini bilmiyorum buna ragmen onemsemiyerek arkadasimin abisine yazmis hemde cok salak bir muhabbetle..yanlışlikla sizi ekledim sorun olur mu...Allahim ya.
Amacı evlilik de...Evet haklisiniz,keske oyle deseydim de ben oyle keskin cümleler kuramiyorum,esim surekli merhametle bahsediyor kardesinden.saf,saftirik,heo kandirirlar onu vs diye.Ben de acikcasi uzulmesin yazik kiza dedim.Bakın olaya taraflı bakıyorsunuz :)
Akraba olamam demissiniz belki gorumcenizin amacı evlilik değil,belki flört.
Keskin bir şekilde çevremdekiler laf söz yapmasin diyip kesmeniz lazımdı.
Ve bence gayet normal bir bahane,sizi rüyamda gördüm diyemezdi ya.
Sizinle muhabbet etmek istiyorum ama konu bulamadım,sohbeti başlatayım=yanlışlıkla ekledim :)
Nasil bir cumledir bu ??seni ilgilendiren bir durum yok canım, görümce yanıyor belli baya baya aranıyorbulabilirseniz birini bulun, yok ben bu işlere karışmama derseniz de ki benim tavsiyem budur hiç karışmayın ve umursamayın, abiye söylemeyin yok yere olay çıkmasın :)
Yorumlar cok fena. Gorumcenin azdigini, yandığını yazanlar varYahu eklediyse ekledi.
Konuştuysa konuştu.
Sanki tapulu arazinizden pay yürüttü kız.
Ne var bekar biri sonuçta.
Art niyetli bakmasanız keşke
Nasil bir cumledir bu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?