Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

yani ben burada şunu söylemek istiyorum
yanlızlık korkusu insana böyle hareketlerde bulundurabilir
beyin çok değişik bir mekanizma sizi inandığınız şeyle öyle bir yoğuruyor ki
şu an siz evli olduğunuz için bu korkuyu anlamamış olabilirsiniz
bekar ya da boşanmış olsaydınız biraz daha tolore edebilirdiniz belki de katkım olsun diye düşünebilirdiniz

siz kendinizce haklısınız ayrı hayatınıza almak istememişsiniz
görümceniz kendisini kendine göre haklı görüyor çünkü yanlız kalmak istemeyip harekete geçmiş bu evrede kendı yaptıgını doğru görüyor

dediğim gibi hikayedeki erkek hoşuma gitmedi saçma bir tip
adam kategorisindeki biri bunu kendınce hallederdi cunku

Ben nerden biliyim,sevgilisi var diyince hmm diyip cekilicek sandim,cunkua dap gereği sevgilisi olan adama yazilmaz.ya dogru olsaydi,sevgilisi gercekten olsaydi,bunu bile bile yazmış..Anlam veremiyorum gozunu karartmis,ya sevgilisi mesaji gorseydi vs vs..Dallanip budaklaniyor kafamda.. Simdi gidip konusuyim mi yani gorumcemle?

Ben 2 muhabbette de yalan soyledim kabul ediyorum sevgilisi var düşünme gibilerinden ama pusuya yatmis 1 ay beklemis gecen gun yazmış..Valla şoktayım ya.O kiz boyle seyler yapmazdi.
Neden gorumcenize potansiyel erkek avcisi koca manyağı gibi bakıyorsunuz ki,ben kötü bulmadım hoşlanmıyor olabilirsiniz direkt ben istemiyorum demeniz daha doğru. Yoksa yaptığı öyle omg derecesinde bir durum değil,ben yapar miyim yapmam ama yapana da yerin dibi gibi bakmam. Yani şikayet etmek falan 27 yaşında bir genç kadın var. İstediğine yazar,görüşür. İstese mesela size söylemezdi arkanizdan is cevirirdi size söylemiş.
İlk söylediğinde canım sevgilisi var benim çevremdekiler ile dusunmesen sevinirim laf söz olmasın diyip kapatabilirdiniz. Yani konunun içeriği yorumlarınız bile irrite edici geldi bana.

Yokluk neler yaptiriyo insana düşün ışte

Bence şimdi değil ama tekrarı olursa sen konuş abisi vs değil.

Ben 28 bitiyordu evlendigim de nerdeyse 29dum..Esimle 1 yil icinde tasinip evlendik..Ben de o yaslardan gectim ama ben yapmam boyle bisi.Yani ayıp ya,ben onu guzelce uyardim olmaz vs diye hala neden mesaj atiyorsun,hadi attin boyle arkadasim pat diye bana bunu soylediginde hos olmadi.

bende 29 yaşımda evlendim
ama çevremdeki çoğu arkadaşım 26 yaşındayım çok geç kaldım diye düşünüyordu
herkes için bu evre farklı
benim anlatmak istediğim o bu korkuya kapılmış
bence arkadaş listenizi kapayın sorun direk çözülür

Son cumlenizi aynen dedim ona."sevgilisi var,hem ben en yakin arkadasimla akraba olamam dedim gulucuk koydum artik daha kirici olmadan nasil denirdi bilemedim.Bunun uzerine hmm evet olmaz o zaman dogru diyosun diye mesaj atti bana ben bozuldugumu belli etmek icin cevap vermedim..son konusmamiz buydu..Yani bunun uzerine artik soylediklerimi hice sayarak,ne düşündüğümü anladigini bilmiyorum buna ragmen onemsemiyerek arkadasimin abisine yazmis hemde cok salak bir muhabbetle..yanlışlikla sizi ekledim sorun olur mu...Allahim ya.

Nasil kapaticam?listeyi instagramda?hemen yapiyim:)

En yakin arkadasinizin abisi gorumcenizle sohbet etmesinin neresinde bir ayip var ki o abi de X'in gorumcesi deyince aaa yakisik almaz deyip engelliyor.
Problem nerde cozemedim, yarin obur gun sirf arkadasinizin abisi diye siz ayarlamissiniz gibi ustunuze gelinse bile, herkesin agzi var degil mi oyle olmadigi soylenilir.
Kaldi ki 27 yasinda koskoca kadin (ortadaki tek problem sevgilisi var dediginiz halde yazmis olmasi, ben arkadasimla akraba olamam bla bla fln tamamen sizin tribiniz).

Instagramdaki forogtaflarindan ve en yakın arkadasimi taniyor gorumcem..
Abisi fotograflarinda benim yorumlarimi görmüş ve kiz kardesine xle bu kizin ne ilgisi var demis,kiz arkadasimda oha gorumcesi demis.abisi de silmis yakisik kalmaz demez.
Ben istemiyorum benim cevremdeki arkadaslarimin abilesiyle gorusmesini.
Arkadasimin abisini de severiz cok zamanimiz birlikte geçti yurtdisinda..birlikte okuduk diyebilirim.Aile gibiyiz onlarla.

Sadece bir arkadas diil benim kiz arkadasim,kardesimle dostumuz.aileden gibi.Simdi aralarinda bisi olsa esim konuya girse vs..Hersey olabilir o zaman,11 yillik dostlugumu,cok sevdiğim insani kaybetsem...Ben taraftar diilim yakin çevremden biriyle olmasina.Istedigi kisiyle gorusebilir beni ilgilendirmez..burasi istanbul kac milyon insan var...

Eşine söyle tabikide yarın öbür gün sanki sen çöpçatanlık yapmışsın gibi konuma düşersin. Ve gorumceyi çıkar listenden

Bakın olaya taraflı bakıyorsunuz :)
Akraba olamam demissiniz belki gorumcenizin amacı evlilik değil,belki flört.
Keskin bir şekilde çevremdekiler laf söz yapmasin diyip kesmeniz lazımdı.
Ve bence gayet normal bir bahane,sizi rüyamda gördüm diyemezdi ya.
Sizinle muhabbet etmek istiyorum ama konu bulamadım,sohbeti başlatayım=yanlışlıkla ekledim :)

Amacı evlilik de...Evet haklisiniz,keske oyle deseydim de ben oyle keskin cümleler kuramiyorum,esim surekli merhametle bahsediyor kardesinden.saf,saftirik,heo kandirirlar onu vs diye.Ben de acikcasi uzulmesin yazik kiza dedim.
Valla keske keşfette sizi gördüm deseydi daha iyiydi

Nasil bir cumledir bu ??

Yahu eklediyse ekledi.
Konuştuysa konuştu.
Sanki tapulu arazinizden pay yürüttü kız.
Ne var bekar biri sonuçta.
Art niyetli bakmasanız keşke
Yorumlar cok fena. Gorumcenin azdigini, yandığını yazanlar var benim ailem olacak insana bu sekilde yabanci insanlara konusturmam cok ayip

Nasil bir cumledir bu ??

üzgünüm ama her gördüğü erkeği yengesine sorup ( ben böyle bir durumda soracağım varsa da soramam, hem millete malzeme olmak istemem hem de abimden çekinirim ), yengesi, onun sevgilisi var vs. dediği halde msj atan bir hatun için başka bir cümle bulamadım. işin esprisi tabii, biz arkadaşlar arasında çok kullanırız bu kelimeyi o yüzden size fazla yakışıksız gelmiş olabilir ama hatun kişisi de pek masum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…