Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

Ben sizi de esinizi de anlamadim acikcasi. Normalde evlenmeyi düşünmüyor ilerde bu iş olmazsa ben arkadaşımla kötü olurum diye istemez insanlar siz ciddi düşünüyor o yüzden istemiyorum diyorsunuz. Arkadaşımla akraba olamam diyorsunuz ki akraba dediğinizde dıdınızın dıdısı. Arkadaşınızla kaynınız evlense de elti olsanız neyse.
Eşiniz de ayrı ilginç, kardeşi ile ihiç bilmediği bir adamın evlenmesi mi onu korkutur yoksa huyunu suyunu bildiği biri mi anlamadın. Hani onun arkadaş çevresinden olan x ile de tanıştırmak istememiş ya o yüzden dedim.
Görümcenizin sizin bu kadar karşı olduğunuz bir duruma ısrarla yeltenmesine içerlediğinizi anlıyorum. Verdiğiniz bütün mesajları ısrarla anlamamakta direnmiş. Ama ben sizin tam olarak bu olaya neden karşı olduğunuzu hiç ama hiç anlamadım. Yazdıklarınızdaki alt metini ben de çözemedim. Olay sadee akrabalık olayı mı? Arkadaş çevrenizin maddi durumu iyi ve görümceniz sadece bu yüzden sizin çevrenize yanaşıyor diye olay maddi kullanma mı? Ya da görümcenizin sevmediğiniz bir yönü var da ilerde bir anlaşmazlık olursa arkadaşlarınızla aranızda sevimsiz bir durum olur diye mi? Son sebep bence esas sebep olabilirdi ama onu da görümcemle tam bir samimiyetimiz yok diyorsunuzi huyunu suyunu ne kadar bilirsiniz bilemedim. Üstüne iyi biridir de diyorsunuz. Hani en mantıklı sebep sizin sebebiniz değil gibi.

ıma falan yapma dırekt syle ben rahatsız oluyorum yapma de . egılıp bukulme dırekt kararlı şekılde knus

Hanimefendi,benim takildigim maddiyat diil ki.Benim zaten durumum cok iyi,ailemin durumu cok iyi yani.

Bekar kiz yav yazsin dursun, sizin tanidiklariniz bir tuhaf bence,sanki ilk gunden sevisilecekmis gibi yakisik almaz deyip engellemeleri ne kadar sacmasapan hele

Bence gorumcene abin duyarsa sıkıntı olur benim cevredekilerle bağlantı kurma de.ne bileyim koskoca kıza da birşey soylenmezki rahatmis biraz

Ben de tepkileri anlamadım ya. Herkes görümceyi savunmuş. sosyal medyada kız aranıyor resmen. Bu zaten yeterince çirkin. Ben erkeklerin yapmasından da rahatsız oluyorum kızların da. Bu kadar mı yokluktasın be kızım. Piskopat mı değil mi bilmediğin adamları ekliyon. Ben erkek olsam bi kız kardeşim aracılığıyla fotoğrafını yollasa muhtemelen kaale bile almam. Niyeti evlenmek olan insan böyle boş işlerle uğraşmaz. Uğraşıyosa da beni rezil etmeden uğraşsın banane.

Konu sahibi eşinize söylemeyin ama kızı uyarın. Nasihat alacak yaşı geçmiş de en azından size bulaşmasın onu söyleyin.

Benim.gorumcemle hic bir zaman samimi bir iliskim olmadi,olmaz da..Samimi olmadigimiz icin benim kendimce mesafelerim var ve bu mesafe bana cok iyi geliyor su an.Ben etliye sütlüye karismiyorum,kendi dünyamda cok huzurluyum,istiyorum ki onlardan da kimse benim sınırlarıma girmesin..Ileri de bir sorun olmasin..Bu mesafeyi almakta hakli nedenlerim var bunlardan bahsetmek istemiyorum,herkesin aile ici sorunlari kendine..Ben onunla ilgili kotu bisi dusunmuyorum,ne gerekiyorsa onu yapiyorum ozel gunlerde ama o kadar.Olay bu aslinda.

sen, çocuğun sevgilisi olup olmadığını bilmesen de başından savmak için ciddi düşündüğü sevgilisi var demişsin. Buna rağmen, o erkeğe yazması çok yanlış. beni asıl şaşırtan bu. burada görümceye normal diyen arkadaşlar var ama soruyorum: sevgilinize birisi ınstagramdan feceden tanışma mesajı yazsa bu ne kadar doğru olur.rahatsız olmaz mısınız? yani görümcenin davranışı hiç hoş değil. tanışmak istemesi normaldir ama erkek avına çıkmış gibi listeyi inceleyip sonra bilgi almaya çalışıp sevgilisi var lafından sonra hala olayı kaşıyorsa çok ayıp.

Ne bu sanki görümce sosyal medyada 10 kişi ile yazismis gibi erkekleri ekliyor falan. Sadece birine yazmış, ayıp yahu gerçekten ayıp.

Yalnız 1 ay sonra yazmış, araştırmış olamaz mı?
Ki konu sahibine de inanmamış olamaz mı?
Sonuçta konu sahibi yalan söylemiş.

Ya gerçekten anlamıyorum bazı insanlari.Saldiricak yer ariyorlar,tüm streslerini bosalticak ve catir catir tartisicak insan istiyorlar karsilarinda.Ben sanki boşattım,yuvasini bozdum gibi...Neler neler soylediler.Herkese elimden geldigince cevap vermeye calistim,olumlu olumsuz yorunlara..Ne bencilligim,ne fesat kiskancligim kaldi.Baziları baslarda farkli,son sayfalarda topluluga uyarak farkli yorumlar yapti.Ben sadece fikir almak istedim..Yetişkin bireylerden,bana yardimci olmasini istedim ne yapmam konusunda..O kadar.Ama inanilmaz acımasız insanlar var aramızda.Elestirene haklisin dedim,hak verene tesekkur ettim.Benden bu kadar.Gercekten kırılmış hissediyorum.Herhangi bir yorumda bulunmiycam.Yorum yapan herkese tesekkur ederim.Iyi aksamlar.

Ne bu sanki görümce sosyal medyada 10 kişi ile yazismis gibi erkekleri ekliyor falan. Sadece birine yazmış, ayıp yahu gerçekten ayıp.

SEVgilisi olduğunu öğrendiği bir adama yazıyor bu kız. Araştırıp ne öğrenecek acaba? Biz evlenmeden önce hiç birlikte fotoğrafımız yoktu sosyal medyada mesela. Bir kişi eklemek neyi hafifletiyor ki. Benim için sosyal medyada 3 tip insan var. Tanımadıklarını ekleyenler. Tanıdığı herkesi ekleyenler.bir de tanıdıklarını bile ayıklayanlar. İlk grup bence çok çok dipler. Çalışan bir insan içinse fazlaca ezik.

Yalnız 1 ay sonra yazmış, araştırmış olamaz mı?
Ki konu sahibine de inanmamış olamaz mı?
Sonuçta konu sahibi yalan söylemiş.
ben ne zaman yazdığını falan görmedim belki araştırmıştır doğrudur da. birisi bana bir erkek için sevgilisi var dese ben araştırmam üzerinde de durmam . bu görümce, iyi bir işi olan belli ki çevresi olan birisi ne diye netten ava çıkıyor çevresine alıcı gözle baksın sevgilisi olan olmayan da belli olur zaten. ordan yürür gider.

Gerçekten çok ilginçsiniz, birisinin sevgilisi olup olmadığını öğrenmek çok mu zor? Ki sevgilisi olduğunu konu sahibi uyduruyor. Birini beğenerek sosyal medyadan yazmak eziklik ise yaşasın eziklik. Siz yucesiniz
Ve not: yargılamayın, büyük yargilanirsiniz.

Canım sen boşver olumsuz yorum yapanları. Boş yere gereksiz biri için canını sıktın. Soyle abisine gitsin. Sonra sen suçlu olursun. Yani görümcen için bir tabir var ama çok ayıp kaçar ve ban yerim. Ayrıca uyuz oluyorum böyle erkek manyaklarina. Başını agritmadan uzatmadan eşine hemen bugün soyle. Ve eşine gorumceni engelleyeceğini de söyle .sosyal hesaplarından kaldır. Hadsiz kadın. Sinirlendim yaaa

Birisini beğenip yazmak neden av oluyor? Sanki çok kötü birşey yapmış, erkeği mı sıkıştırmış, sadece yazmış. Size ters diye yargılamak niye. Konu başlığına bakarak yanilmayin lütfen. Bir kişi beğenilmiş yazılmış. Beni.de başıma gelse keşke denemek için yazardım.

Siz hemcinsinizin hatasını neden ört baş etmeye çalışıyorsunuz?? Evli mısınız bilmiyorum. Ama birisi eşinize mesaj atıp yamanmaya çalışsa o kadın için demediğinizi birakmazdiniz. Aynı şey. Sevgilisi olduğunu (öyle zannetmesi ile aynı şey) bildiği birine neden yapışır insan yaa. Bir kadın bile bile benim sevgilime/ eşime böyle yapsa sahibi olduğunu bile bile, ortalığı ayağa kaldiririm. Abisine kendim söylerim. Ayıp yaa. Neden konu sahibini zora sokuyor. Gitsin nerden buluyorsa bulsun erkek avcısı

Kimi eklicem 30umdan sonra acaba nasıl büyük yargılanırım? Evet zor öğrenmesi. herkes sosyal medyada yaşamıyor. Ayrıca sevgilisi var denmiş daha ne uğraşıyosun. Erkek mi kalmadı çevrende? bence eziklik size göre olmayabilir. Herkes istediğini ekleyebilir. Ama beni dahil etmesinler meseleye. Aynı şekilde konu sahibi de arada kalmamalı bence. Benm okuldan erkek bir arkadaşım iş yermden bir kızı eklemişti.kız geldi bana söyledi. Ortak arkadaş sensin ama engelledm dedi. Ben de engelledim üstüne çocuğu daha başkalarını eklemesn diye benden görüp. Yani benim listemi didklemesinler arkadaş. Benm birlikte fotoğraf koyduğum kızları çat diye eklemesnler. Ispanaklının arkadaş listesi abaza dolu mu dedirteyim?

Canım bu arada istersen konunu kapatmasını isteyebilirsin Mune hanimdan. Fazla canını sıktın yorumlara

Sevgilim kendisi der sevgilisi olduğunu.
Konu sahibi neden zora sokuyor. Gidip erkekge konu sahibi seni dedi ondan yazdım mı demiş.
Konu sahibi kıskançlığını konuşturmuş sadece. Konu görümce olunca böyle oluyor sanırım. Allah'ım sana bin şükür 2 abla verdiğin için bana
27 yaşındaki kadın kendi sorumluluğunu alabilecek yaşta. Kimsenin alnında sevgilisi var yazamiyor. Sorarsın söyler olur biter. Lütfen artık 2017 yılında olduğumuzu ve kadınlarında hoşlandığı erkeğe yazabileceğini kavrayin. Bu ayıp birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…