Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

başlığa bakarak değil içeriğe bakarak yorum yazıyorum gözümden kaçan noktalar olabilir tabi ki. konu sahibi görümcesinin listeden iki erkeği sorduğunu söylemiş ama görümce bunlardan birisiyle net üzerinden iletişime geçmiş. bu bir başlangıç olamaz mı nihayetinde yazışmanın sonu hüsranla bitmiş. daha devamı gelir belki, başka kişileri beğenip sorgulamaların. evlenmek ya da hayatına birisini almak isteyebilir ama bunu daha ağır, daha düzenli tıkır tıkır işleyecek bir şekilde yapabilir. belki cesur bir hareket bilmiyorum ama bana şık bir davranış olarak gözükmedi tablo.

Yargılayan başkadır. Anlamı büyük anlamamanız normal.

Yazamaz demedim. Ama ben sevgilisi olan birine yazmam. Neden ? Çünkü o terbiyeyi aldım. Artı yazsin ama neden özellikle konu sahibinin arkadaşlarına yazıyor. Kastı var sanki. Madem kocaman kadın bir zahmet kendi çevresinden bulsun.

Evet işte size göre sık olmayabilir bu gorumceyi kötü yapmaz ama. Ona göre normal birisini beğendiğini belirtmek demek ki

Bak hala arkadaşları diyorsunuz. Vallaha 3,4 arkadaşına yazmış olsa size hak vereceğim. Yahu 1 kişi sadece. Demek ki o kadar beğenmiş ki 1 ay sonra yazmış. Belki çevresinde beğendiği biri yok. Benimde çevremde yoktu. Bu nasıl bir yargıdır

Evet işte size göre sık olmayabilir bu gorumceyi kötü yapmaz ama. Ona göre normal birisini beğendiğini belirtmek demek ki
tamam arkadaşım sakin ol :) ne ben konu sahibini tanıyorum ne de sen görümceyi tanıyorsun. bu arada ben de görümceyim ha ! niye kötü yapsın bana göre bir insana kötü demenin kriterleri çook başkadır. ben sadece davranışı şık bulmadım, tecrübeyle konuşuyorum.sağlıcakla kal...

Tatlım olmayabilir. Ama konu sahibi de bilmiyor belki 3- 4 kişiye yazdı. Kadın önlemini almak istiyor. Valla benim görümcen yok. Ama böyle bir şey yapsa ve Eşime soylemesem sonradan öğrense bana cöpçatan muamelesi yapar.
Sen de üzülme. Doğru insan gelir bilir inşallah bir gün.

Zaten sakinim

Ama şuan 1 kişi yüzünden bu muamele göründü.
Üzülecek bir şey yok, yanımdaki doğru insan olsun yeterli

Simdi de diyor ki yok akrabam kendini kucuk dusurmesi hosuma gitmiyor. Konunun başında akraba olmak istemiyorum diyordu simdi bu

Simdi de diyor ki yok akrabam kendini kucuk dusurmesi hosuma gitmiyor. Konunun başında akraba olmak istemiyorum diyordu simdi bu
Rica ediyorum bana, aynen akraba olmak istemiyorum dediğim cumleyi bulup buraya koyar misiniz?ya gercekten okumuyorsunuz ve dümdüz yürüyorsunuz.Saglicakla kalin.hadi iyi aksamlar.

Hiç normal değil yaptığı şey.27 yaşında kadının sosyal medyadan avlanmasını normal kabul edemiyorum.Senin çevrenden 2 kişi sadece bildiğin daha listesindeki insanlardan kimlere kimlere ulaşmıştır.Sevgilisi var dediğin halde adama yazması da çok ayıp bence.Araştırıp öğrenmiştir olmadığını falan demiş arkadaşlar da sonuçta sevgilisi olduğu halde yokmuş gibi profil çizenlerle dolu sosyal medya.Adam konu sahibinin arkadaşının abisi.Ben adamın nette çizdiği sevgilim yok imajına inanacağıma yengemin söylediğine inanırım.
Hadi gördü çok beğendi oluru vardır belki diye şansını denemek istedi diyelim.Ee zaten konu sahibine sormuş.İki tarafı tanıyan da o.Kız hiç yanaşmamış. Olsun diye diretmenin manası ne artık sanki erkek kalmadı piyasada.

Konu sahibi var böyle laftan anlamayan insanlar ama bence şimdilik kimseye bir şey söyleme.Tekrar böyle bir şey yaşanırsa görümcenle konuşursun.Eşini bulaştırma bu işe.Görümcenle aranızda halledersiniz.

Nasıl bir yokluktaysa artık. Sevgilisi var diyor kuma gidecek nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…