- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Evet zaten bana göre hareket etmemis ki.Benim mesajlardan haberim yoktu,bir sekilde iletisime gecmis ama olmamış.Arkadaşım inanilmaz neselidir,kotu niyetinden gulmuyor onu biliyorum..Zaten sakin kimseye soyleme goruncene esine falan soyleme lutfen abim soyleme dedi ben tutamadim icimde diye basladi soze.Iste soylemis olmanizin bir sey ifade etmedigini kabul etmiyorsunuz, kiz sizin isteklerinize gore hareket etmek zorunda degil. Belki gercekten cok begendi. Sevgilisi var demissiniz ama inanmamis olabilir ki hakli cikmis.
Arkadasinizin bunu neden gulerek anlattigina da anlam veremedim. Senin gorumcen benim abime yazmis hihihi tarzi bir konusma mi oldu, niye ki? Arkadasinizin bunu size duyurma sekli de normal degil o zaman.
Evlenmesini istemiyormusun neden araci olmuyorsun bunun nesi kötü bence sizin yaptiginiz ayip gorumceniz once size danismis siz hic yardimci olmamissiniz o da ne yapsin kendisi halletmeye kalkmis yasi gelmis yuvasini kurmak istiyor belliki sanirim sinir oluyor ve cekemiyorsunuz gorumcenizi.Kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.Eşimin kız kardeşi ile çok samimi bir iliskim yok,ailesine olduğu gibi kendisine de mesafeliyim zira kendisi de en baştan beri küçük dağları ben yarattım edasında bir profil çiziyordu.Bir gün kendi ailem ve kv,görümcem bende yemekteydiler..Konu etrafta doğru düzgün evlenecek erkeklerin olmamasından açıldı vs.Ben koltukta yanyana görümcemle oturuyordum instagrama bakarken bana"bir dk geri gelsene,bu kim"diye sordu.Ben de arkadaşımın abisi dedim"hmm"dedi.Sonrasında ben sakayla karışık yaa senin tipin diil ki nesini merak ettin sen uzun boylu seviyorsun bu cocuk 1.65 dedim güldüm.Kobu orada kapandi.Neyse bunlar evlerine gittiler bir kac gun sonra yaa görümcem"ya arkadasinin abisine fotoğrafımı atar misin"dedi, sasirdim.Ben de canım sevgilisi vardir zaten bi samimiyetim yok atamam olmaz oyle sey dedim.Bunun uzerine israr etti bende tamam kiz arkadasimi ariyim soruyim dedim ama tabii ki ayak yaptim aramadim sonra aramis gibi canim dedigim gibi ciddi düşündüğü kiz arkadasi varmis dedim.o da ya oyle mi peki dedi..Konu orada kapandi.
Ve yine bundan 1 ay önce görümcem yine mesaj atti bana"canim bisi sorucam,benim keşfetim de cikiyor x kim dedi"Ben bu defa inanilmaz sinirlendim ama belli etmeden"benim ve kiz kardesimin en yakin arkadasi,dostumuzun abisi,hayirdir ne oldu" dedim.O da "hiç,begendim" diyip gulucuk ekledi.Cevap vermedim yine mesaj atti"acaba sevgilisi var mi"dedi.Ben de canim bildigim kadariyla var uzun suredir..Olmasa bile sizin isiniz yine olmaz,ben arkadasimla akraba olamam diyip güldüm savuşturdum.O da "hı evet hatirladim arkadasini,dpgru diyosun olmaz"dedi...Bugun aldığım haberde şok oldum resmen.Arkadaşım aradı"abime yemin ettim ama soyliycem sen en yakin arkadasimsin bunu saklayamam icimde dedi."ne oldu"dedim.Görümcem instagramdan arkadasimin abisine yazmış.Bir kac cumle konuşmuşlar sonrasinda arkadasimin abisi fotograflarinda beni gorunce kiz arkadasima sormus bu kiz kim diye.Arkadasim da bizim x'in Görümcesi aaa sok oldum demis.Abisi de yakışık almaz demis silmis engellemis...
Şimdi ben ne yapmalıyım?Eşime söylemeyi düşünmüyorum,söylersem belki rencide olur yada gider kız kardeşine bisi soyler bu büyür..Belki gider arkadasimin abisine yazar neden soyledin diye vs vs..Ama bildiğimi de belli etmek istiyorum.Açıkçası bu durum hiç hoşuma gitmedi.Resmen listemdeki insanları arayıp tarayıp bir sekilde ulaşıyor yada bana soruyor...Ne yapmalıyım?
Uzattım kusura bakmayın..
Not:Bu arada seçtiği insanlar hep maddi durumu iyi insanlar.Listemde o kadar arkadasimin arasında onları seçiyor sanırım.27 yaşında.
Yokluk neler yaptiriyo insana düşün ışte
Bence şimdi değil ama tekrarı olursa sen konuş abisi vs değil.
Arkandan is cevirmemis en basimda daha yardim istemis sen reddetmissin o da ne yapsin.Ben rahatsız oluyorum,arkadaslarima karşı mahcup hissediyorum.Istanbulun en guzel semtinde yasiyor iyi bir işte calisiyor istese tabii ki birini bulabilir ama neden benim etrafimdan tercihi onu anlamiyorum.Kendisinin benimle hic bir bağı yok arkamdan iş cevirmek bu yaptığı.
Konu sahibi sevmediği için taraflı bakıyor,normalleştiremiyor olayı.Hayır bir de şeyi yazmış arada.
"Ben de ya sevgilisi var diyip savusturdum?belki de gitti yazdi sonrasinda "
Belkileriyle burada topluca sövdürecek kadına, amaç o.
Yok pusu kurmuş, yok arkasından iş çeviriyormuş.
İnsanın bakış açısı olaylara ne kadar önemli.
görümce doğal olanı yapmış, evlenmek istiyor, bekar ee ne olmuş yani, bence siz abartıyorsunuz, gitmişkonuşmuş olmamış, kimseye anlatmayın, gururu incinir, normal davranınKızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.Eşimin kız kardeşi ile çok samimi bir iliskim yok,ailesine olduğu gibi kendisine de mesafeliyim zira kendisi de en baştan beri küçük dağları ben yarattım edasında bir profil çiziyordu.Bir gün kendi ailem ve kv,görümcem bende yemekteydiler..Konu etrafta doğru düzgün evlenecek erkeklerin olmamasından açıldı vs.Ben koltukta yanyana görümcemle oturuyordum instagrama bakarken bana"bir dk geri gelsene,bu kim"diye sordu.Ben de arkadaşımın abisi dedim"hmm"dedi.Sonrasında ben sakayla karışık yaa senin tipin diil ki nesini merak ettin sen uzun boylu seviyorsun bu cocuk 1.65 dedim güldüm.Kobu orada kapandi.Neyse bunlar evlerine gittiler bir kac gun sonra yaa görümcem"ya arkadasinin abisine fotoğrafımı atar misin"dedi, sasirdim.Ben de canım sevgilisi vardir zaten bi samimiyetim yok atamam olmaz oyle sey dedim.Bunun uzerine israr etti bende tamam kiz arkadasimi ariyim soruyim dedim ama tabii ki ayak yaptim aramadim sonra aramis gibi canim dedigim gibi ciddi düşündüğü kiz arkadasi varmis dedim.o da ya oyle mi peki dedi..Konu orada kapandi.
Ve yine bundan 1 ay önce görümcem yine mesaj atti bana"canim bisi sorucam,benim keşfetim de cikiyor x kim dedi"Ben bu defa inanilmaz sinirlendim ama belli etmeden"benim ve kiz kardesimin en yakin arkadasi,dostumuzun abisi,hayirdir ne oldu" dedim.O da "hiç,begendim" diyip gulucuk ekledi.Cevap vermedim yine mesaj atti"acaba sevgilisi var mi"dedi.Ben de canim bildigim kadariyla var uzun suredir..Olmasa bile sizin isiniz yine olmaz,ben arkadasimla akraba olamam diyip güldüm savuşturdum.O da "hı evet hatirladim arkadasini,dpgru diyosun olmaz"dedi...Bugun aldığım haberde şok oldum resmen.Arkadaşım aradı"abime yemin ettim ama soyliycem sen en yakin arkadasimsin bunu saklayamam icimde dedi."ne oldu"dedim.Görümcem instagramdan arkadasimin abisine yazmış.Bir kac cumle konuşmuşlar sonrasinda arkadasimin abisi fotograflarinda beni gorunce kiz arkadasima sormus bu kiz kim diye.Arkadasim da bizim x'in Görümcesi aaa sok oldum demis.Abisi de yakışık almaz demis silmis engellemis...
Şimdi ben ne yapmalıyım?Eşime söylemeyi düşünmüyorum,söylersem belki rencide olur yada gider kız kardeşine bisi soyler bu büyür..Belki gider arkadasimin abisine yazar neden soyledin diye vs vs..Ama bildiğimi de belli etmek istiyorum.Açıkçası bu durum hiç hoşuma gitmedi.Resmen listemdeki insanları arayıp tarayıp bir sekilde ulaşıyor yada bana soruyor...Ne yapmalıyım?
Uzattım kusura bakmayın..
Not:Bu arada seçtiği insanlar hep maddi durumu iyi insanlar.Listemde o kadar arkadasimin arasında onları seçiyor sanırım.27 yaşında.
Bak şaka bi yana bu kız sana guvenmis gerçekten öyle.senin ona karşı olan olumsuz duygularını bilmiyor bence.Dediğiniz gibi yapıcam..Saygi duyuyorum yorumunuza.
Konu sahibi sevmediği için taraflı bakıyor,normalleştiremiyor olayı.
E zaten bazı kadınlar var kadının düşmanı kadındır cinsten onlarda yorumlarda destekleyip,sıvazlıyorlar.
Görümce mutlu olur inşallah
Esimin diil benim ailemin durumu iyi..Benim hosuma gitmedi,uyarmama ragmen gidip yazması.Zaten yazmis,burada benim bir engellemem olmamis ki...Abisi kendisi bitirmis muhabbeti..Benim haberim arkadasim sayesinde oluyor.Benim samimiyetim yok gorumcemle.görümceni bilemem de bana da senin bazı düşüncelerin tuhaf geldi.
görümcen birinin tipi olmayınca, yani beğenilmeyince senin için neden onur kırıcı oluyor ki bu? bana da çok sağlıklı bir tanışma yöntemi olarak gelmese bile insanlar artık sanal mecralar üzerinden birileriyle tanışıp konuşabiliyorlar. varsın mesajlaşsınlar ne var bunda? bir de önce sana söylüyor kadın zaten. neden kız arkadaşı var vs diye yalan söylüyorsun ki? belki olacak bir şeyi engelliyorsun. zengin tipleri beğeniyor demişsin, herkesin sosyal statüsü farklıdır, eşinin ailesinin durumunun iyi olduğunu kendin söylüyorsun. suç mu yani kendine denk birilerini beğenmesi? ayrıca arkadaşlarından birinin abisiyle vs evlense ne olacak allah aşkına bundan sana ne yani? bir de abisine şikayet etme mevzusu var ki, koskoca kadının kimle görüştüğünden abisine neymiş yani. kime yazarsa yazsın bence seni çok da bağlamamalı. dedikodunu yapmıyor bir şey yapmıyor. yahu benim bekar erkek kuzenim var kendi arkadaşlarımla tanıştırmayı çok istiyorum ne var ki bundayardımcı olacağına gereksiz yere yadırgıyorsun.
Kiz arkadasim ve kardeşimden baska kimse bilmiyor,soylemem zaten.Esime de bahsetmiycem gerek yok.görümce doğal olanı yapmış, evlenmek istiyor, bekar ee ne olmuş yani, bence siz abartıyorsunuz, gitmişkonuşmuş olmamış, kimseye anlatmayın, gururu incinir, normal davranın
Yakın bir arkadaşım var gel seni kuzenimle tanıştırayım diyorum gelinimiz ol diyorum kıza, sen görümcem olacaksan asla çenenle gömersin beni diyor
Bence de gomerim bende var o potansiyel :)Ama bence gömersin pitimitikare :))
Senin cevapların tam yerine oturuyor konularda görüyorum :)
Evet zaten bana göre hareket etmemis ki.Benim mesajlardan haberim yoktu,bir sekilde iletisime gecmis ama olmamış.Arkadaşım inanilmaz neselidir,kotu niyetinden gulmuyor onu biliyorum..Zaten sakin kimseye soyleme goruncene esine falan soyleme lutfen abim soyleme dedi ben tutamadim icimde diye basladi soze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?