Görümcem etrafımızdaki erkeklere yazıyor.

Evet zaten bana göre hareket etmemis ki.Benim mesajlardan haberim yoktu,bir sekilde iletisime gecmis ama olmamış.Arkadaşım inanilmaz neselidir,kotu niyetinden gulmuyor onu biliyorum..Zaten sakin kimseye soyleme goruncene esine falan soyleme lutfen abim soyleme dedi ben tutamadim icimde diye basladi soze.

Evlenmesini istemiyormusun neden araci olmuyorsun bunun nesi kötü bence sizin yaptiginiz ayip gorumceniz once size danismis siz hic yardimci olmamissiniz o da ne yapsin kendisi halletmeye kalkmis yasi gelmis yuvasini kurmak istiyor belliki sanirim sinir oluyor ve cekemiyorsunuz gorumcenizi.

Arkandan is cevirmemis en basimda daha yardim istemis sen reddetmissin o da ne yapsin.

Konu sahibi sevmediği için taraflı bakıyor,normalleştiremiyor olayı.
E zaten bazı kadınlar var kadının düşmanı kadındır cinsten onlarda yorumlarda destekleyip,sıvazlıyorlar.
Görümce mutlu olur inşallah

görümce doğal olanı yapmış, evlenmek istiyor, bekar ee ne olmuş yani, bence siz abartıyorsunuz, gitmişkonuşmuş olmamış, kimseye anlatmayın, gururu incinir, normal davranın

görümceni bilemem de bana da senin bazı düşüncelerin tuhaf geldi.

görümcen birinin tipi olmayınca, yani beğenilmeyince senin için neden onur kırıcı oluyor ki bu? bana da çok sağlıklı bir tanışma yöntemi olarak gelmese bile insanlar artık sanal mecralar üzerinden birileriyle tanışıp konuşabiliyorlar. varsın mesajlaşsınlar ne var bunda? bir de önce sana söylüyor kadın zaten. neden kız arkadaşı var vs diye yalan söylüyorsun ki? belki olacak bir şeyi engelliyorsun. zengin tipleri beğeniyor demişsin, herkesin sosyal statüsü farklıdır, eşinin ailesinin durumunun iyi olduğunu kendin söylüyorsun. suç mu yani kendine denk birilerini beğenmesi? ayrıca arkadaşlarından birinin abisiyle vs evlense ne olacak allah aşkına bundan sana ne yani? bir de abisine şikayet etme mevzusu var ki, koskoca kadının kimle görüştüğünden abisine neymiş yani. kime yazarsa yazsın bence seni çok da bağlamamalı. dedikodunu yapmıyor bir şey yapmıyor. yahu benim bekar erkek kuzenim var kendi arkadaşlarımla tanıştırmayı çok istiyorum ne var ki bunda yardımcı olacağına gereksiz yere yadırgıyorsun.

Ya görümce gelsin ben ayarlayacağım bekar arkadaşlarımdan söz

+1 arkadaş katmış olurum hayatıma

Şu hayatta insan/arkadaş biriktirmek önemlidir :))

Benim yapabilecegim bir sey degil . Ben araci sevmiyorum .

... ama ben gorumceyi takdir ettim. Kimsenin ne dusundugu umrunda degil. Tipini mi begenmemis umrunda mi? Konu sahibi gorumceden cok takiyor. Aslinda gorumcenin ne hale dustugunu taktigini da sanmiyorum. Bence tek dusundugu cevresinde karizmasinin cizilecek olmasi.

Esimin diil benim ailemin durumu iyi..Benim hosuma gitmedi,uyarmama ragmen gidip yazması.Zaten yazmis,burada benim bir engellemem olmamis ki...Abisi kendisi bitirmis muhabbeti..Benim haberim arkadasim sayesinde oluyor.Benim samimiyetim yok gorumcemle.

Evlendirdireceksin ay ben bile bunu becerdikten sonra sende becerirsin kayınlarıma kızı ben buldum , şimdi dört köşeler

Ya bazi yorumlarinizda arkadasla akraba olamam n'ayir n'olamaz modundasiniz, bazilarinda da gorumcem rencide olmus cocuk engellemis zoruma gitti modundasiniz.

Ben anlamadim simdi??? Bu arkasaslarim dediginiz kisiler arkadas olarak iyiler hoslar ki aile gibiyiz diyorsunuz ama ciddi iliskiler ve evlilik vs vs durumlarinda pekte guvenilir degiller mi diyorsunuz?
Yani asil amac gorumceyi korumak mi zira bunlar arkadas olarak iyiler hoslar ama gorumcemi uzerler mi diyorsunuz?
(Eger buysa mesele gorumcenize soylemeniz gerekirdi)
Yoksa tamamen sadece ve sadece sirf sizin arkadasiniz ve anilariniz var diye istememe durumunuz cok sacma.

Baska bir yorumunuzda da ayni kisiyle bir buyuk tarafindan tanistirilsalardi karismazdim bir sey demezdim diyorsunuz.
Baska bir yorumda da arkadasimla olmaz cunku kavga etseler arkadsimdan mi olayim diyorsunuz ama bir buyuk tarafindan tanistirilmalari yine kavga gurultu olmayacaginin garantisini vermiyor ki.
Yani cocuk sirf sizin arkadasiniz ve siz mesul tutulacaksiniz diye korkuyorsunuz desem o da degil ki kimse mesul tutamaz sizi o da ayri mesele. Cidden anlamadim hic maksadinizi.

Son düzenleme:
dün bi film izledim kadın ısrarla kızın ilişkisini merak ediyordu amacı karşılaştırmakmış acaba benim ilişki içerisinde bulunduğum erkekten daha mı zengin bir erkekle beraber diye

ben sizi iyi niyetli göremedim "zengin" biriyle evlenince depresyona gireceğinizi düşünüyorum arkadaş listenizde olmasa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…