- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Manolyalarca
Hayır,tanışmak değil evlenmeyi düşünüyor,kayınvalidem sürekli durumu iyi biriyle evlensin rahat etsin diyor kizi için.Ben tanismak icin olduğunu dusunmuyorum..Cok istiyorsa baska biriyle de tanisabilir beni ilgilendirmez ama seçimlerini benim arkadaslarimin abileri tarafindan yapması beni rahatsiz ediyor.
Ben sizi de esinizi de anlamadim acikcasi. Normalde evlenmeyi düşünmüyor ilerde bu iş olmazsa ben arkadaşımla kötü olurum diye istemez insanlar siz ciddi düşünüyor o yüzden istemiyorum diyorsunuz. Arkadaşımla akraba olamam diyorsunuz ki akraba dediğinizde dıdınızın dıdısı. Arkadaşınızla kaynınız evlense de elti olsanız neyse.
Eşiniz de ayrı ilginç, kardeşi ile ihiç bilmediği bir adamın evlenmesi mi onu korkutur yoksa huyunu suyunu bildiği biri mi anlamadın. Hani onun arkadaş çevresinden olan x ile de tanıştırmak istememiş ya o yüzden dedim.
Görümcenizin sizin bu kadar karşı olduğunuz bir duruma ısrarla yeltenmesine içerlediğinizi anlıyorum. Verdiğiniz bütün mesajları ısrarla anlamamakta direnmiş. Ama ben sizin tam olarak bu olaya neden karşı olduğunuzu hiç ama hiç anlamadım. Yazdıklarınızdaki alt metini ben de çözemedim. Olay sadee akrabalık olayı mı? Arkadaş çevrenizin maddi durumu iyi ve görümceniz sadece bu yüzden sizin çevrenize yanaşıyor diye olay maddi kullanma mı? Ya da görümcenizin sevmediğiniz bir yönü var da ilerde bir anlaşmazlık olursa arkadaşlarınızla aranızda sevimsiz bir durum olur diye mi? Son sebep bence esas sebep olabilirdi ama onu da görümcemle tam bir samimiyetimiz yok diyorsunuzi huyunu suyunu ne kadar bilirsiniz bilemedim. Üstüne iyi biridir de diyorsunuz. Hani en mantıklı sebep sizin sebebiniz değil gibi.