- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Saldırgan tavirlarinizi anlamadim...Ben bana saldirin diye konu acmadim stresinizi baska yerde atin lutfen.Ben bana yardimci olun ne yapmaliyim konusunda onu istiyorum.istediginiz gibi elestirebilirsiniz beni,benim herkesin yorumuna saygim var,sonuc odakli yorumlar bekliyorum.
İyiki senin gibi bi gelinimiz yok
Eşinin kardeşini şurda ne duruma düşürdün
Çok tuhaf
Peki..saygi duyuyorum.Sen istemiyorsunda belki tanissalar cok mutlu olacaklar
Senin cevrenden uzak durmak zorunda degil bekar kiz. Bi sekilde ulasip konusursada seni ilgilendirmez.
Kusura bakma konu sahibi cok bencilce seyler yaziyorsun
Gorumcenizin.Kimin durumu iyi?
Ben zaten hiç arada diildim.Haberim yoktu mesaj attigindan,bastan sevgilisi var dedim kapattim konuyu.Abisi muhabbeti bitirmis.Bencilce deniliyor ama ben yine de yorumlarimda ne olursa olsun gorumcemle akrabayim,onun dalga konusu olmasi bana dokunuyor.Esimi beni rencide ediyor icten ice..Bu insanlar bizi taniyorlar.Kendince bi ise kalkismis yuzune gozune bulastirmis baska birsey diil.Sonuç aradan çekil :)
Gorumcemin durumu iyi diil,her iyi semtte oturan,iyi isi olan iyi durumda demek diil ki.Benim ailemin gorumcemden cok daha iyi durumu dolayisiyla benimde..Benim sorunum onun maddi durumu diil.maddi durum icin yaptığı sey.Gorumcenizin.
Haklısın her iyi semtte , iyi işi olanın durumu iyi değilGorumcemin durumu iyi diil,her iyi semtte oturan,iyi isi olan iyi durumda demek diil ki.Benim ailemin gorumcemden cok daha iyi durumu dolayisiyla benimde..Benim sorunum onun maddi durumu diil.maddi durum icin yaptığı sey.
Hayir tutturmazdim.Gorucu usulü,yada esimin gayette iyi bulduğumuz arkadaslariyla gorusup ciddiyete gitmesini isterim.Daha onceki yorumlarimda da belirttim.Benim sinirlendiğim mevzu benimle konusmasina ragmen gidip arkadasimin abisine yazmasi o kadar...Benim hic bir anımın olmadığı biriyle görüşse buna takilmam ama bu gorusmeye çalıştığı kisi ve kiz kardesiyle bizim cok anımız var aile gibiyiz.Yoksa ben gidip esime ya x i kardesine yapalim mi,hem biri olsun istiyor hayatinda,sevdigim ve kaliteli cocuk diye oneride bulunmazdim.Benim ne alip veremedigim olabilir gorumcemle,hic bir samimiyetim yok.Tekrar diyorum cok yajin arkadasimin bana bunu kotu niyetli diil ama gulerek anlatmasi sinirlerimi cok bozdu.Yanlış yapti dedim.Gorumceniz kendi basina degil de baska bir buyuk tarafindan birbirlerine onerilseydiler gorucu usulu misali yine de karsi cikarmiydiniz?
Olayin ozu gorumcenizin yanlis tavir takinarak alay konusu olmasi ve sizin buna icerlemeniz degil.
Arada siz olmasaydiniz da bizzat baska birinin onermesiyle gorusselerdi de gene istemem de istemem diye tuttururmuydunuz?
Arkadasimin abisi"tipim diil zaten"demis.Bu bile dokunuyor sonucta ben bu kizla akrabayim.Bu duruma dusurmemeliydi kendini.Iyi mi oldu cocuk birden engellemis,nasil kotu bir durum..sahsen ben yasasam bozulurdum.Hani bekarım , gencim , arada bir radarlarımı da açarım
Pişman olacağıma şansımı deneyeyim diyen biri olabilir .
Hem arkadaşınızın abisi de sadece sizin için kabul etmemiş kızı . Yani olurları varmış bence .
Bu arada görümcenizi zengin koca avcısı ilan etmeniz de ayrı hoş .
Mırın kırın edeceğinize ilk başta hayır olmaz deseydiniz sert bir dille belki yapmazdı .
Bu kadar basit şeyler yapmaya gerek yok .
Karşınızdakini tehdit niteliğinde ben biliyorum ne haltlar yediğini hımm demeye de gerek yok .
Al karşına kibar bir dille durumu açık açık anlat .
Ay çok Onur kırıcıArkadasimin abisi"tipim diil zaten"demis.Bu bile dokunuyor sonucta ben bu kizla akrabayim.Bu duruma dusurmemeliydi kendini.Iyi mi oldu cocuk birden engellemis,nasil kotu bir durum..sahsen ben yasasam bozulurdum.
Boyle bir seyi konuşmam ben onunla.Bu defa sessiz kalicam,bir daha yasanirsa konusucam.
Bir kisi benim duyduğum...Diger arkadasimla senelerdir gorusmuyorum,onda fotografi yolla diye israr etti..2.durumda benim yalan soyledigimi anladi bunu kendim hallediyim dedi gitti digerine yazdi.Bilmiyorum ne olursa olsun hosuma gitmiyor arkadaşimin arayip gulerek boyle boyle olmus demesi.Arkadasim boyle seylere takilmaz kiz isin geyiginde..ama ben bozuldum.Sonucta bu kizla ben akrabayim ve hic mi etrafinda biri kalmadı da gittin abisine yazdin diye dusunmustur insanlar..Ki ben gorumcem icin arkadaşlarıma soguk olduğuna bakmayin alisana kadar..alışınca cok iyidir vs diyodum cunku etrafimdaki kimse ondan hoslanmamis cok havali ,egolu bulmuslardi.
Biri de yorum yapıp şey demiş hadi birini beğenip üstünde gitse neyse. İlk beğendiği için sevgilisi var demiş konu sahibi ayrılmasını mı beklesin kadınseni seçtim pikacu ölene kadar beklicem
Sövdürmek aklima bile gelmemisti,sizin geldigine gore burada zihniyeti sormalanmasi gereken kisi bence siz oluyorsunuz.En basindan beri ne yapmam gerekiyor,fikirlerinize ihtiyacim var diyorum..Hadi ben burada gorumcemi topluca sovdurmeye calisiyorum,o zaman sizde boyle yazarak topluca tepki toplamam icin cabaliyor olmuyor musunuz?beni hedef gostermek değil de ne niyetiniz?Hayır bir de şeyi yazmış arada.
"Ben de ya sevgilisi var diyip savusturdum?belki de gitti yazdi sonrasinda "
Belkileriyle burada topluca sövdürecek kadına, amaç o.
Yok pusu kurmuş, yok arkasından iş çeviriyormuş.
İnsanın bakış açısı olaylara ne kadar önemli.
Hayir tutturmazdim.Gorucu usulü,yada esimin gayette iyi bulduğumuz arkadaslariyla gorusup ciddiyete gitmesini isterim.Daha onceki yorumlarimda da belirttim.Benim sinirlendiğim mevzu benimle konusmasina ragmen gidip arkadasimin abisine yazmasi o kadar...Benim hic bir anımın olmadığı biriyle görüşse buna takilmam ama bu gorusmeye çalıştığı kisi ve kiz kardesiyle bizim cok anımız var aile gibiyiz.Yoksa ben gidip esime ya x i kardesine yapalim mi,hem biri olsun istiyor hayatinda,sevdigim ve kaliteli cocuk diye oneride bulunmazdim.Benim ne alip veremedigim olabilir gorumcemle,hic bir samimiyetim yok.Tekrar diyorum cok yajin arkadasimin bana bunu kotu niyetli diil ama gulerek anlatmasi sinirlerimi cok bozdu.Yanlış yapti dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?