- Konu Sahibi Manolyalarca
-
Benlik bir durum diil bu..Baska yerde kismetini aramalı.Birsey olsa 11 yillik dostum dedigim insandan kopmak istemem..Sonucta dost kolay bulunmuyor.
Sadece bir arkadas diil benim kiz arkadasim,kardesimle dostumuz.aileden gibi.Simdi aralarinda bisi olsa esim konuya girse vs..Hersey olabilir o zaman,11 yillik dostlugumu,cok sevdiğim insani kaybetsem...Ben taraftar diilim yakin çevremden biriyle olmasina.Istedigi kisiyle gorusebilir beni ilgilendirmez..burasi istanbul kac milyon insan var...
baktım da öyle bir ayar bulamadım nedense face....k sitesi sandım konuyuNasil kapaticam?listeyi instagramda?hemen yapiyim:)
Neşeli mi:) aksine çok soğuktur..Doğru düzgün konuşmaz,hep tepeden bakar herkese.En azindan ben oyle taniyorum.Arkadaslariyla nasil bilemem..
Her gördüğü erkek değil birinde diretmis konu sahibi de basindan atmak icin sevgilisi var demis. Bunun yolu bu olmamali medeni insansak konusup soylenir. Bir kadin olarak soylediginiz siz size yakismadiüzgünüm ama her gördüğü erkeği yengesine sorup ( ben böyle bir durumda soracağım varsa da soramam, hem millete malzeme olmak istemem hem de abimden çekinirim ), yengesi, onun sevgilisi var vs. dediği halde msj atan bir hatun için başka bir cümle bulamadım. işin esprisi tabii, biz arkadaşlar arasında çok kullanırız bu kelimeyi o yüzden size fazla yakışıksız gelmiş olabilir ama hatun kişisi de pek masum değil.
Yorumlar cok fena. Gorumcenin azdigini, yandığını yazanlar varbenim ailem olacak insana bu sekilde yabanci insanlara konusturmam cok ayip
Herkesin arkadaslik anlayisi farklidir.Ben sadece arkadaslik iliskisi olarak bakmiyorum,genis bakin olaya lutfen.Derinlemesine dusundugunuz de konu arkadaşlığı da aşıyor..Onun abisi,benim dostum,ortak arkadaslarimiz,eşim vs.Ben istemiyorum bana göre yanlış o kadar.Ya ne kadar bencilsin
Sırf arkadaşlık ilişkin için kızı neden engelliyosun
Sanki kız evli de millete yazıyo gibi olayı abartmışsın
Bu kişi eşinin ablasi ve ailesi olacak. Gorumcen bunlari okusa yuzune bakmazKadının düşmanı yine kadın.
Öyle yorumlar yapılınca aklıma çok güzel bir söz geliyor.
Kişi kendinden bilir işi (kendi zihniyetinden ).
Der ve susarım
Herkesin arkadaslik anlayisi farklidir.Ben sadece arkadaslik iliskisi olarak bakmiyorum,genis bakin olaya lutfen.Derinlemesine dusundugunuz de konu arkadaşlığı da aşıyor..Onun abisi,benim dostum,ortak arkadaslarimiz,eşim vs.Ben istemiyorum bana göre yanlış o kadar.
Cidden bu ne kıskançlıktır. Durumu işi iyi diye gorumceyi nasıl gömsem adlı konu olmuşAynen öyle ben de sizin gibi düşünüyorum.Listemden zengin koca avına çıkmış gibi hissediyorum.Bu da beni rahatsız ediyor..
Gorumcem bana mesaj atti,alip karsisina konusmadi ki.Ki ben hic onunla.boyle seyler konusmadim,sevgilin var mi diye bile sormadim çünkü beni ilgilendirmedigini dusunuyorum.Ben bu kadarini dusunurken,hem de bu kadar mesafeliyken abiye yazmamasi lazimdi.Hoslanmadigimi bile belli ettim.Bana gore diil bu durum.Her gördüğü erkek değil birinde diretmis konu sahibi de basindan atmak icin sevgilisi var demis. Bunun yolu bu olmamali medeni insansak konusup soylenir. Bir kadin olarak soylediginiz siz size yakismadi
Kimin durumu iyi?Cidden bu ne kıskançlıktır. Durumu işi iyi diye gorumceyi nasıl gömsem adlı konu olmuş
Peki gorumcene burda sıfatlar yakistirilmasi hoş mu?? Herşeyden önce kadınız biz. Birbirimize bu kadar fena sozler söylemek mi dogru olan??Gorumcem bana mesaj atti,alip karsisina konusmadi ki.Ki ben hic onunla.boyle seyler konusmadim,sevgilin var mi diye bile sormadim çünkü beni ilgilendirmedigini dusunuyorum.Ben bu kadarini dusunurken,hem de bu kadar mesafeliyken abiye yazmamasi lazimdi.Hoslanmadigimi bile belli ettim.Bana gore diil bu durum.
Saldırgan tavirlarinizi anlamadim...Ben bana saldirin diye konu acmadim stresinizi baska yerde atin lutfen.Ben bana yardimci olun ne yapmaliyim konusunda onu istiyorum.istediginiz gibi elestirebilirsiniz beni,benim herkesin yorumuna saygim var,sonuc odakli yorumlar bekliyorum.İyiki senin gibi bi gelinimiz yok
Eşinin kardeşini şurda ne duruma düşürdün
Çok tuhaf
Herkesin arkadaslik anlayisi farklidir.Ben sadece arkadaslik iliskisi olarak bakmiyorum,genis bakin olaya lutfen.Derinlemesine dusundugunuz de konu arkadaşlığı da aşıyor..Onun abisi,benim dostum,ortak arkadaslarimiz,eşim vs.Ben istemiyorum bana göre yanlış o kadar.
Her gördüğü erkek değil birinde diretmis konu sahibi de basindan atmak icin sevgilisi var demis. Bunun yolu bu olmamali medeni insansak konusup soylenir. Bir kadin olarak soylediginiz siz size yakismadi
Bu lafi ben soylemedim..söylemediğim birsey icin neden elestiriliyorum anlamadim?Ben onu okudugumu bile hatirlamiyorum,herkese elimden geldigince cevap vermeye çalışıyorum arada farkli yorunlar olabilir bende bilgisayar diilim herseyi hafizama kaydediyim lutfen yani..Peki gorumcene burda sıfatlar yakistirilmasi hoş mu?? Herşeyden önce kadınız biz. Birbirimize bu kadar fena sozler söylemek mi dogru olan??
Biz çözümü soyledik ayni sizim dediginiz gibi kendisine ama gorumcesine insanlarin laf soylemesi o kadar hosuna gitmis ki uzayip gidiyor koonu.kusura bakmayın dediğim gibi biz böyle durumlarda espri niyetine söyleriz, işin geyiğindeyim tabii ki ama ben de olsam arkadaşımın abisinin görümcemle bir munasebeti olsun istemem ve konuyu kapatırım, olacaklardan korkarım, eşimden çekinirim, kız hemen evlenicem gözüyle baksa çocukta sadece flört niyetiyle yaklaşsa bile belki bir sürü sorun çıkacak neden konu sahibi böyle bir risk alsın ki?
ama bir yorumumda da söyledim, konu sahibini ilgilendiren bir duurm yok, karışmasın, eşine de bir şey söylemesin. görümce kendi bildiği gibi takılmaya devam etsin
ama gorumcenizi gomen yorumlari hemen alintiliyorsunuz.Bu lafi ben soylemedim..söylemediğim birsey icin neden elestiriliyorum anlamadim?Ben onu okudugumu bile hatirlamiyorum,herkese elimden geldigince cevap vermeye çalışıyorum arada farkli yorunlar olabilir bende bilgisayar diilim herseyi hafizama kaydediyim lutfen yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?