Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Ayy bende merak ettim fotoyu. Siteden kimseyle bi muhabbetim yok. Vallahi merak ettim gerekirse yüzleri kapa

Gerçekten normal mi karşıladınız?

İnsanın en özel güzel anlarından biri. Gözler gelinde olmalı. Saygısızlık ve fesatlık yani başka açıklaması yok.
@apple pie

Ya isterse çıplak gelsin, düğün onun değil ki
En az görümceninki kadar avam hareket intikam
Ki
Huyu suyu niyeti belliyse, neden takılır buna insan?
Bana çok manasız geliyor böyle kıskançlık olayları
Herkes birbirini kıskanmış demek.

Konu sahibi buna takmadan durabilirse peygamber sabrı varmış derim.. İnsan nasıl bu kadar kıskanç olabilir vallahi şaştım kaldım konuya.

Gerçekten normal mi karşıladınız?

İnsanın en özel güzel anlarından biri. Gözler gelinde olmalı. Saygısızlık ve fesatlık yani başka açıklaması yok.
@apple pie
Bence sıkıntı yok, düğün benim düğünüm
Altınları ben alacağım.
Zaten düğün millete eğlence, konu figürüne işkence, özel gün değil.
Telaşıyla hatırlanıyor, yorgunluğuyla

Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.
O nisanlinin kıymetini bil ve dediği gibi de yapın fotoğraflar çıkınca da öbür çekimde sen varsın diye eşim bir daha çekim yaptırdı demen yeter bence

Vallahi bende çok merak ettim . Sizin görümce level atlamış resmen. Dua et 3 ay sonra o da evlenecekmiş çabuk kurtulacaksın. Görümcenin düğün zamanında ilgiyi kendi üzerinize çekin. Rol çalın

Abla duvak niye takmadin kiZz diyeydin ..Aaa şaka gibi görümce ama nişanlıni taktir ettim bu resimleri bastırma yeniden çekim yaptır bu en güzel cevap olur ona

Bende merak ettim banada resim atabilirmisin.
Hem bak nicki intikam tanricasi olan biriyim ben saglam bir plan yapariz.

Ben de fotografi gorebilir miyim sakıncası yoksa :)
Gercekten inanmasi güç cok trajik bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…