Görümcem Dış Çekimimde Gelinlik Giydi

Hiç öyle ne yaparım da ona bu yaptığını ödetirim diye sidik yarışına girip kendini yıpratma. Kıza yazık kendi kendini rezil etmiş ciddi hastalıklı ruh hali. Çevreden görenler de manyak mı bu demiştir. Mümkün mertebe muhattap alma. Böylelerine en güzel cevap hiçe saymaktır.

Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.
nişanlısı bunu aldatıyodu sizin de telefonlarınız karışmıştı da mesajlarını mı yakalamıştınız ne. O görümce bu di mi? Ruh hastası manyak kadın layığını bulmasına az kalmış üzülmemeye çalışın dengesiz işte.

Yani şu stresi yaşamak için çabaladın mı?
Neden kafana takıyorsun? Zevki oymuş, beyaz tercih etmiş.
Senin kızlar beyaz giyse ne olacaktı?
Çok gereksiz takılıp, intikam planı tavsiye isteğin.
Bence çoğu Türkiye kadını, daha tanışır tanışmaz erkeğin ailesine, sülalesine düşmanlık besliyor, her adımına kıskançlık manası yüklüyor. Bu durum nerden besleniyor, %50 burası, diğeri de adettendir

Ben de çok merak ettim ama atma bana
Atarsan at Yok demem
Sen bilirsin at atma

Kızzzz ben inanıyorum buna
Ablam evlendi geçenlerde
Ben görümcelerini zaten hiç görmemiştim
Nikahta iki kadın beyaz dantel elbise giymiş ve aynı elbiseyi kızlarına da giydirmiş resmen gelinlik
Kim bu saygısızlar derken anaaaa görümcelermiş
Bunu niye yapar bir insan ben anlam veremedim
Ama var yani giyenler o yüzden inanıyorum
Yollasana resim

Kiskancliga tur bindirmis gorumceniz evlilik hayatiniz cok renkli gececege benziyor...

Fikrim tabiki aldirmamaniz hatta o yokmus gibi davranirsaniz amacına ulasamaz tum dikkatleri uzerine cekmek istiyor belli...

Fotoğrafları almayın. Habersiz başka çekim yaptirin durumunuz varsa. Peki sizin dugununuzde ne giyecek ?

En sinir olduğum şey. Görümcenizim ciddi sorunları olmalı. Nişanlınız ne dedi bu durums?

seninle çok zıt düşüyoruz ama bu konuda son yazdıklarına hak verdim burası cidden insanı etkiliyor millet öküz altında buzağı arıyor çoğunlukla erkek ailesinin davranışları hakkında.

amaa bu görümce harbi gelinlik giymiş ay. hani beyaz elbise filan değil bilmiyorum ben mi kör oldum ama cidden kol detayları filan olan gelinlik gibi yani. arıza çıkarmak için giydiği çok belli. ama intikam vs o da çok ucuz hareket olur takmamak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…