Nişanlınızın tepkisi ne oldu? Bir de görümcenin sevgilisi falan var mı?
Çekimlerde ne işi var? O da mı var fotoğraflarda?
Yok kendi kendine selfie çekindiyse sallama da saçmaymış.
Beğendim nişanlınıGörümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.
Beğendim nişanlını
O habersiz çekimi yaptır
Fotoları ortaya yay görümcen görsün
Bundan daha güzel ders olamaz ona
Sizin de gününüz gelecek görümceniz evlenirken hiç affetmeyin siz de gelinliğe karşı gelinlik giyin. Çok ciddi söylüyorum
ay ben güvenilir miyim acaba bana da atın
nişanlınız hiç mi bir şey dememiş sonuçta kız sürpriz yumurtadan çıkmadı evde bir yerde hazırlanmıştır hiç mi görmedi? kendi sevgilimi düşünüyorum onu yerin dibine sokardı.
Düğüne gelinlik gibi elbiseyle gidip peşinden ayrılmayın. Siz ondan habersiz bir daha çekim yaparsınız ama o bir daha düğün yapamaz:))Görümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.
EvtGörümcem de 3 ay sonra evlenecek. Nişanlım şok oldu o an tepki vermedi çekim bittikten sonra bana başka bir çekim daha yapalım ablamdan habersiz dedi sadece.
Düğüne gelinlik gibi elbiseyle gidip peşinden ayrılmayın. Siz ondan habersiz bir daha çekim yaparsınız ama o bir daha düğün yapamaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?