- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.444
- 88
- Konu Sahibi muallimecivciv
şaka gibisiniz ya da keşke şaka olsanız. Ben o görümcenin yerinde olacağım kapımın önünden geçirmem sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu birde avukat tutsun 7 yılda hapis yatsin görümce.
şaka gibisiniz ya da keşke şaka olsanız. Ben o görümcenin yerinde olacağım kapımın önünden geçirmem sizi
Yani hala, karnınıza yumruk, tekme dalmadıysa abartı olmuş.
Görümceme bu şekilde davransam bir daha yüzüne bakamam, siz hala boğmak istiyorum diyorsunuz.
Eşiniz ayrı abartmış, hamilelik onunda mı hormonlarını etkiledi acaba?
Allahım yaaa karninizda ki bebeği nasıl dövdüHanımlar iyi geceler.
Tatlı bir giriş yapmak ve pozitif başlamak isterdim ama o kadar nefret dolu ve sinirliyim ki...sanırım dürüst olmak gerekirse gorumcemi şu an boğmak istiyorum. 29 haftalık hamileyim, gorumcem bu akşam bendeydi. Normalde benden çekinen birisidir ama hareket eden bebeğim karnımdan belli oldu ve o da buna tanık olunca "zengin kocalar bulcam sana,popise bak popise" diyerek karnıma vurur tarza hareket yaptı. Ben "Sen benim kızıma nasıl dokunursun bu şekilde konusursn" diyerek kavga çıkardım. Bu sefer de bana dönüp demez mi "Sen bu hassaslıkla anne falan olamazsin,sanki başına hiç kötü bisey gelmicek çocuğun" dedi. Esim de gorumcemi "Gelmicek tabi,çık dışarı" diye evden kovdu. Kaynanam olaydan 2 saat içinde arayıp durumu benden dinlemek istedi,anlattım. Kaynanam haklı olduğumu ama hamilelikten dolayı hassas davrandığımi söyledi, lohusa zamanı yanarız vs dedi. Ses tonu gayet yapıcıydı belki de haklıdır ben orada değilim ama sinirim cidden hala geçmedi. Çocuğumun halasından ziyade ona zarar vermek istemiş birisi olarak görüyorum. Hamileliginde buna benzer hassasiyetler yaşayıp sonradan stabillesen anneler var mı? Benim çok tuhafıma gider mesela, anne çocuğun yanında olsun veya olmasın başkasının bağırması bile.
Allahım yaaa karninizda ki bebeği nasıl dövdü siz gerçekten bilerek olay cikartmissiniz eşinizde istediğinizi vermiş kardeşini kapı dışarı ederek sizinkisi hamilelikten değil bilinçli yapıyorsunuz hiç normal değilsiniz
Neyse ya:) görümce Unutmaz inşallah rövanşı fena alır umarım. şansı bol olsun görümcenizin:):) Ya neyse
Ay sandım ki doğmuş bebeğe tokat attı .
Rahatladım okuyunca.
TmmNeyse ya:) görümce Unutmaz inşallah rövanşı fena alır umarım. şansı bol olsun görümcenizin:)
Evet karşılaşıyorlar ve birileri de onlara bağırıyor. Sandığınız gibi hep yetişkinlerden gelmiyor bunlar. Malesef kreşte yaşıtlarından başlıyorlar kötü muamele zorbalık görmeye.Tabii ki muhtemelen bunu yaparım ama sorunum şuan ki hassasiyetim, başlığı bile sorun odaklı değil olay odaklı açmışım...Hiç olmayan duygular içinde olduğumu fark etmeye başladım, halbuki ne kadar sakin ve huzurlu bir hamilelik geçirmiştim. Sanırım okuduğum haberler bunu tetikledi, geçici olmasını umuyorum yoksa ben bu "kötü biriyle karşılaşır mi, birisi bağırır mi" diye düşünerek ömür curutmekten çok korkuyorum. Yani böyle hayal etmedim bu aylara kadar
Evet karşılaşıyorlar ve birileri de onlara bağırıyor. Sandığınız gibi hep yetişkinlerden gelmiyor bunlar. Malesef kreşte yaşıtlarından başlıyorlar kötü muamele zorbalık görmeye.
İstediği kadar değişik kardeş ilişkileri olsun, kan bağı olan beraber büyüdüğü kardeşine bunu yapan adamda merhamet eksikliği vardır. Bu ne abartmadır, lütfen sakince bir düşünün ve görümcenizi arayıp konuşun.
Ay eminim kiz kardeşe bu kadar kaba saba davranıliyordur. Kardeşi abisini kovsa evinden kimse bu kadar normal karsilamazdi.Evet karşılaşıyorlar ve birileri de onlara bağırıyor. Sandığınız gibi hep yetişkinlerden gelmiyor bunlar. Malesef kreşte yaşıtlarından başlıyorlar kötü muamele zorbalık görmeye.
İstediği kadar değişik kardeş ilişkileri olsun, kan bağı olan beraber büyüdüğü kardeşine bunu yapan adamda merhamet eksikliği vardır. Bu ne abartmadır, lütfen sakince bir düşünün ve görümcenizi arayıp konuşun.
Yeni insan türleri öğreniyorum ben bu sitede.Şaşırtıcı .
Sizinki hamile insan türü sanırım .
Şaka yapıyorsun değil mi? Ya da trol olabilir misin? Gerçek olamaz değil mi bu?