• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem bebeğime vurdu,sinirim hala gecmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar sorunun benlik olduğunun farkındayım, sadece sinirle başlığı dahi olay üzerinden açmışım. Sadece daha önce rahat bir insan olarak asla yaşamadığım,hatta yaşamadığımız bu durumun geçici olup olmadığını merak ediyorum. Yoksa elbet çocuğuma her ses yükseltene,el şakası yapana yukselsem çevremde kimse kalmaz, bunun bilincindeyim. Yine de objektif ve saygılı yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Özel anlara olan sinir hallerine çare vardır ama genel haliyle sürekli bir yargılama ve hakaret haliyle tanımadığı insanlara sallama hakkını kendinde görüp bundan rahatsızlık duymadan karşısındaki insanları rahatsizlikla suçlayan insanlar için çare biraz zor. Buradaki saygılı her kadının fikri benim için çok değerlidir tanımasam bile. En azından bu duygudurumumun geçici olduğunu öğrendim, tavsiyenizi dinleyip yarın gorumcemi kahveye davet edeceğim. Umarım tekrar yaşanmaz. İyi geceler 💗🍀

Yani hala, karnınıza yumruk, tekme dalmadıysa abartı olmuş.
Görümceme bu şekilde davransam bir daha yüzüne bakamam, siz hala boğmak istiyorum diyorsunuz.
Eşiniz ayrı abartmış, hamilelik onunda mı hormonlarını etkiledi acaba?

Yani hala, karnınıza yumruk, tekme dalmadıysa abartı olmuş.
Görümceme bu şekilde davransam bir daha yüzüne bakamam, siz hala boğmak istiyorum diyorsunuz.
Eşiniz ayrı abartmış, hamilelik onunda mı hormonlarını etkiledi acaba?

Anlaşmaları öyle, kv bile umursamadı o kısmı valla, dalmadi elbet, sadece o anlık garip hissettim ve tepki verdim. O da bu hassaslikla anne olamazsın vs deyince.. Sinirim o yüzden geçmedi. Ama buradaki sizin gibi saygılı ve pozitif hanımlar haklı. Yarın gerekeni yapıp davet edeceğim özür dileyerek

Hanımlar iyi geceler.
Tatlı bir giriş yapmak ve pozitif başlamak isterdim ama o kadar nefret dolu ve sinirliyim ki...sanırım dürüst olmak gerekirse gorumcemi şu an boğmak istiyorum. 29 haftalık hamileyim, gorumcem bu akşam bendeydi. Normalde benden çekinen birisidir ama hareket eden bebeğim karnımdan belli oldu ve o da buna tanık olunca "zengin kocalar bulcam sana,popise bak popise" diyerek karnıma vurur tarza hareket yaptı. Ben "Sen benim kızıma nasıl dokunursun bu şekilde konusursn" diyerek kavga çıkardım. Bu sefer de bana dönüp demez mi "Sen bu hassaslıkla anne falan olamazsin,sanki başına hiç kötü bisey gelmicek çocuğun" dedi. Esim de gorumcemi "Gelmicek tabi,çık dışarı" diye evden kovdu. Kaynanam olaydan 2 saat içinde arayıp durumu benden dinlemek istedi,anlattım. Kaynanam haklı olduğumu ama hamilelikten dolayı hassas davrandığımi söyledi, lohusa zamanı yanarız vs dedi. Ses tonu gayet yapıcıydı belki de haklıdır ben orada değilim ama sinirim cidden hala geçmedi. Çocuğumun halasından ziyade ona zarar vermek istemiş birisi olarak görüyorum. Hamileliginde buna benzer hassasiyetler yaşayıp sonradan stabillesen anneler var mı? Benim çok tuhafıma gider mesela, anne çocuğun yanında olsun veya olmasın başkasının bağırması bile.
Allahım yaaa 🤣😂 karninizda ki bebeği nasıl dövdü 🤣🤣

Allahım yaaa 🤣😂 karninizda ki bebeği nasıl dövdü 🤣🤣 siz gerçekten bilerek olay cikartmissiniz eşinizde istediğinizi vermiş kardeşini kapı dışarı ederek sizinkisi hamilelikten değil bilinçli yapıyorsunuz hiç normal değilsiniz

Bilerek? İyi geceler hanımefendi

Ay sandım ki doğmuş bebeğe tokat attı .

Rahatladım okuyunca.

Sinir anıyla olay odaklı başlık açtım, yeniyim burada, başlığı düzeltme imkanım var mıdır? Aslında hassasiyetimin geçici olup olmadığını üzerine fikir almak istemiştim olayi anlatarak

Tabii ki muhtemelen bunu yaparım ama sorunum şuan ki hassasiyetim, başlığı bile sorun odaklı değil olay odaklı açmışım...Hiç olmayan duygular içinde olduğumu fark etmeye başladım, halbuki ne kadar sakin ve huzurlu bir hamilelik geçirmiştim. Sanırım okuduğum haberler bunu tetikledi, geçici olmasını umuyorum yoksa ben bu "kötü biriyle karşılaşır mi, birisi bağırır mi" diye düşünerek ömür curutmekten çok korkuyorum. Yani böyle hayal etmedim bu aylara kadar
Evet karşılaşıyorlar ve birileri de onlara bağırıyor. Sandığınız gibi hep yetişkinlerden gelmiyor bunlar. Malesef kreşte yaşıtlarından başlıyorlar kötü muamele zorbalık görmeye.

İstediği kadar değişik kardeş ilişkileri olsun, kan bağı olan beraber büyüdüğü kardeşine bunu yapan adamda merhamet eksikliği vardır. Bu ne abartmadır, lütfen sakince bir düşünün ve görümcenizi arayıp konuşun.

Evet karşılaşıyorlar ve birileri de onlara bağırıyor. Sandığınız gibi hep yetişkinlerden gelmiyor bunlar. Malesef kreşte yaşıtlarından başlıyorlar kötü muamele zorbalık görmeye.

İstediği kadar değişik kardeş ilişkileri olsun, kan bağı olan beraber büyüdüğü kardeşine bunu yapan adamda merhamet eksikliği vardır. Bu ne abartmadır, lütfen sakince bir düşünün ve görümcenizi arayıp konuşun.

Evet mesaj atacaktım vazgeçtim, önemsiz birisi degil sonuçta, yarin arayıp kahveye davet etmenin daha uygun olduğunu düşündüm. Sabah ola hayrola

Ay eminim kiz kardeşe bu kadar kaba saba davranıliyordur. Kardeşi abisini kovsa evinden kimse bu kadar normal karsilamazdi.

Şaka yapıyorsun değil mi? Ya da trol olabilir misin? Gerçek olamaz değil mi bu🙄?

Burada ne olaylar var. Sadece duygudurumumu anlamlandiramadigim ve olayı aynen anlattığım bir konu var...Cidden bu soru işaretinden ibaret olan yorumunuzu samimiyetle mi attınız?
Arkadaşlarımın taraflı davranacağını dusundugum icin buradaki insanlardan fikir almak istedim. Egonuzu başka konulara harcayın. İyi geceler🙃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back