- Konu Sahibi muallimecivciv
Görümce konusu yüzünden ceza yemiş biri olarak; ben bile görümceyi suçlu bulamadım şu an Sanki fazla hassaslaşmışsınız gibi geldi bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üye de demiş zaten didişmeli bir kardeslik bağları varmıs normal geldi eğer öyleyseOyle bir ortamin olusmasini abarti buldugumu soyledim iste?
Geçici olup olmadığını merak ediyorum? Klavye yargıçlıgı için yanlış konudasın.Drama queen seviyesinde son nokta.
Kiz benim yorumumdan sonra yazmis ben nerden bileyim kardeslik baglarini :dÜye de demiş zaten didişmeli bir kardeslik bağları varmıs normal geldi eğer öyleyse
Evet öyle olmusKiz benim yorumumdan sonra yazmis ben nerden bileyim kardeslik baglarini :d
Asla boyle değildim sonradanprenses, hep rahat takilacagim şeklinde atıp tutuyordum ama son haftalar garip geçmeye başladı ve geçici olup olmadığını merak ediyorum.Bebek nerde anlamadım ben karnınızda mı? Kızıma nasıl dokunursun demişsiniz diğer cümlede? İyi misiniz?
Üf bazı kadınlar hamileliği ne kadar abartıyor yaa.. Tek hamile sizsiniz hayatta. Görümce densiz de olsa esprili laf etmiş ne var bunda
Bence hormonal bir duygu patlamasi yasamişsiniz bu olayda bu kadar buyutulecek bir sey göremedim ben bebiş dogsun 5 6 aylık olsun anca o zaman normale dönüyor insan (bende öyle olmuştu)
Görümce sevmediğim için 2-3 kere okudum vardır bi hatası diyerek ama yok yani masum görümce buGörümce konusu yüzünden ceza yemiş biri olarak; ben bile görümceyi suçlu bulamadım şu an Sanki fazla hassaslaşmışsınız gibi geldi bana.
Yani hormonlar etkileyebilir evet ama kendinizi tutabilirdiniz elinizde olmayan şeyler değik bunlar. Halası sevme amaçlı yapmıştır bunu ve şakalaşırken bizim toplumumuzda zengin koca muhabbeti çok yaygın ne yazık ki Öyle görümceler okudum ki sizinki melek şu an gözümde
:)Görümce konusu yüzünden ceza yemiş biri olarak; ben bile görümceyi suçlu bulamadım şu an Sanki fazla hassaslaşmışsınız gibi geldi bana.
yani biri bana birden çocuğuma nasıl dokunursun diye yüksekse bende onu yaralayıcı bir şeyler söylerdim bu anneliğiyle ilgili olmazdı ama sanırım o an sinirle ağzından o çıktı. Eşinizde kovmuş kızı bence ayıp etmşsiniz baya bi gönlünü alın derimHaklısınız, sanırım kendim çok zor şartlarda okuyup bir şeyleri başardığım için, çocuğum da kız olunca belki o da çok irite etti o an ama hassaslikla anne olamamanın bağlantısı olabilir mi
Vallahi ben de şaşırdım. Darısı masum olmayan görümcelerin başınaGörümce sevmediğim için 2-3 kere okudum vardır bi hatası diyerek ama yok yani masum görümce bu
Bebeğime nasıl dokunursun mu?Hanımlar iyi geceler.
Tatlı bir giriş yapmak ve pozitif başlamak isterdim ama o kadar nefret dolu ve sinirliyim ki...sanırım dürüst olmak gerekirse gorumcemi şu an boğmak istiyorum. 29 haftalık hamileyim, gorumcem bu akşam bendeydi. Normalde benden çekinen birisidir ama hareket eden bebeğim karnımdan belli oldu ve o da buna tanık olunca "zengin kocalar bulcam sana,popise bak popise" diyerek karnıma vurur tarza hareket yaptı. Ben "Sen benim kızıma nasıl dokunursun bu şekilde konusursn" diyerek kavga çıkardım. Bu sefer de bana dönüp demez mi "Sen bu hassaslıkla anne falan olamazsin,sanki başına hiç kötü bisey gelmicek çocuğun" dedi. Esim de gorumcemi "Gelmicek tabi,çık dışarı" diye evden kovdu. Kaynanam olaydan 2 saat içinde arayıp durumu benden dinlemek istedi,anlattım. Kaynanam haklı olduğumu ama hamilelikten dolayı hassas davrandığımi söyledi, lohusa zamanı yanarız vs dedi. Ses tonu gayet yapıcıydı belki de haklıdır ben orada değilim ama sinirim cidden hala geçmedi. Çocuğumun halasından ziyade ona zarar vermek istemiş birisi olarak görüyorum. Hamileliginde buna benzer hassasiyetler yaşayıp sonradan stabillesen anneler var mı? Benim çok tuhafıma gider mesela, anne çocuğun yanında olsun veya olmasın başkasının bağırması bile.
bende 3 tane var ah ben napayım bennnVallahi ben de şaşırdım. Darısı masum olmayan görümcelerin başına