• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem bebeğime vurdu,sinirim hala gecmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

muallimecivciv

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
42
-6
3
26
Hanımlar iyi geceler.
Tatlı bir giriş yapmak ve pozitif başlamak isterdim ama o kadar nefret dolu ve sinirliyim ki...sanırım dürüst olmak gerekirse gorumcemi şu an boğmak istiyorum. 29 haftalık hamileyim, gorumcem bu akşam bendeydi. Normalde benden çekinen birisidir ama hareket eden bebeğim karnımdan belli oldu ve o da buna tanık olunca "zengin kocalar bulcam sana,popise bak popise" diyerek karnıma vurur tarza hareket yaptı. Ben "Sen benim kızıma nasıl dokunursun bu şekilde konusursn" diyerek kavga çıkardım. Bu sefer de bana dönüp demez mi "Sen bu hassaslıkla anne falan olamazsin,sanki başına hiç kötü bisey gelmicek çocuğun" dedi. Esim de gorumcemi "Gelmicek tabi,çık dışarı" diye evden kovdu. Kaynanam olaydan 2 saat içinde arayıp durumu benden dinlemek istedi,anlattım. Kaynanam haklı olduğumu ama hamilelikten dolayı hassas davrandığımi söyledi, lohusa zamanı yanarız vs dedi. Ses tonu gayet yapıcıydı belki de haklıdır ben orada değilim ama sinirim cidden hala geçmedi. Çocuğumun halasından ziyade ona zarar vermek istemiş birisi olarak görüyorum. Hamileliginde buna benzer hassasiyetler yaşayıp sonradan stabillesen anneler var mı? Benim çok tuhafıma gider mesela, anne çocuğun yanında olsun veya olmasın başkasının bağırması bile.

Hanımlar iyi geceler.
Tatlı bir giriş yapmak ve pozitif başlamak isterdim ama o kadar nefret dolu ve sinirliyim ki...sanırım dürüst olmak gerekirse gorumcemi şu an boğmak istiyorum. 29 haftalık hamileyim, gorumcem bu akşam bendeydi. Normalde benden çekinen birisidir ama hareket eden bebeğim karnımdan belli oldu ve o da buna tanık olunca "zengin kocalar bulcam sana,popise bak popise" diyerek karnıma vurur tarza hareket yaptı. Ben "Sen benim kızıma nasıl dokunursun bu şekilde konusursn" diyerek kavga çıkardım. Bu sefer de bana dönüp demez mi "Sen bu hassaslıkla anne falan olamazsin,sanki başına hiç kötü bisey gelmicek çocuğun" dedi. Esim de gorumcemi "Gelmicek tabi,çık dışarı" diye evden kovdu. Kaynanam olaydan 2 saat içinde arayıp durumu benden dinlemek istedi,anlattım. Kaynanam haklı olduğumu ama hamilelikten dolayı hassas davrandığımi söyledi, lohusa zamanı yanarız vs dedi. Ses tonu gayet yapıcıydı belki de haklıdır ben orada değilim ama sinirim cidden hala geçmedi. Çocuğumun halasından ziyade ona zarar vermek istemiş birisi olarak görüyorum. Hamileliginde buna benzer hassasiyetler yaşayıp sonradan stabillesen anneler var mı? Benim çok tuhafıma gider mesela, anne çocuğun yanında olsun veya olmasın başkasının bağırması bile.

Halası çocuğa neden zarar versin abartmayın.
yaptığı hareket yanlış ama tepkileriniz aşırı.

Halası çocuğa neden zarar versin abartmayın.
yaptığı hareket yanlış ama tepkileriniz aşırı.

Hormonlar tavan sanırım biraz sakinlesmenizi öneriyorum 😅 ben ortada herhangi bir problem göremedim normal halini tavrını bilemem ama yalnızca anlattiginiz olay ozelinde bu hikayede yanan gorumceniz olmuş 😅 sağlıkla gelsin bebiş 🌸
Geçecek mi sizce? Yani doğumdan sonra..Surekli bir koruma güdüsü..Ya kötü insanlarla karsilasirsa endişesi..

Geçecek mi sizce? Yani doğumdan sonra..Surekli bir koruma güdüsü..Ya kötü insanlarla karsilasirsa endişesi..
Geçer illa ki ben de hamileyim şuan ve ilk gebeligim o yüzden bilemiyorum ama ömür boyu öyle sürecek değil sonuçta 😂 akışına bırakın çok müdahaleci olmamaya çalışın

Ben henuz anne olmadim ama bir anne adayiyim. Sizi haklı buldum icgudusel davranmissiniz. Halanin sozleri irrite edici. Sadece evden kovulmasi vs abarti daha guzel uyarabilirdiniz. Omur boyu kizinizin halasi o cunku, sorunu bu sekilde cozemezsiniz ki.
Ya demek ki öyle bir ortam olusmus ki esi evden kovmus yoksa adam kardeşini niye kovsun

Hanımlar iyi geceler.
Allah çevrendekilere yardım etsin🥴😑 Sakin ol.Oyle bir başlık ki tekme,tokat attı sandım

Ben henuz anne olmadim ama bir anne adayiyim. Sizi haklı buldum icgudusel davranmissiniz. Halanin sozleri irrite edici. Sadece evden kovulmasi vs abarti daha guzel uyarabilirdiniz. Omur boyu kizinizin halasi o cunku, sorunu bu sekilde cozemezsiniz ki.
Yo ben kovmadım ama esim kovarken engel de olmadım, genelde garip bir kardeşlik bağları var. Öyle olmasa kaynanam hayatta pozitif takılmazdı, sadece didismeli bir kardeşlikleri var, o direkt beni anlatmış kaynanama

Bu arada oğlum tam hala aşığı. Ama halası kafasına göre asla hareket etmez. Biz ne dersek ona göre davranır
Halasını çok sevsin, hatta gorumcem pek de güzel kızdır ona benzesin dediğim bile olmuştur ama zengin koca, vurması bir de tepkimi alınca anne olamazsın vs konuşması beni çok çileden çıkardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back