Görümcem Bana cahilsin demek istedi!!!!

hahahahhaha bence öyle demek istememiş
demek istemişki ben çok zekiyim bak gazte neyin okuyom gamyoncuiremsu

Görümcem çooooookk ayıp etmiş, terbiyesiz karııııııı nolucek. Hem sana "hössstt gelin gelin çabuk bana kahve yap, sonrada cahilliğini gider gazete oku, yaktın kardeşimin başını, kaynar kazanlara düşesice, boyu devrilesice mendebur suratlı" demek istemiş.
Evet evet görümcenin sana verdiği mesaj tam tamına budur. Fazlası vardır eksiği yoktur. Allah bilir daha içinden neler geçirmiştir. Göremeyesice görümceeeeee.

vayyyyy...be....:1shok: demek bu kadar agır şeyler demiş......bak sen........
:mymeka:

beterin beteri var...ya ciplak ayagiyla dokunsaydi sanalmaz:... yok yok bu gelinlere yaranilmaz... ne guzel senin iyiligini istemis. ne var okuyuversen??? ben gorumcemin bir dedigini iki etmem. goslerinin icine bakarim. Allah var benim gorumcem de beni cok sever. nispet yapmak gibi olmasin:dilcikar yorum yapayim derken dusman catlatan uyezemuszemus)

Son düzenleme:
abartma canım sende kendine dert arıyosun.........gayet normal söylemiş herkesin tarzı alışkanlığı farklıdır....alınganlık sanırım sadece..

gördünüzmü ben gelince topiğe uğrayamadı,açıklarını vereceğim diye:jeyyar:

Sarı kafam şükret ya meydan larusla gelseydi gıcık görümcen oku deseydi netcektin bakalım ucuz kurtulmuşsun gene :jeyyar: :sm_cool:

Böcük sen daha boşanmadınmı böle görümceyle bi ömür boyu nasıl yaşanır düşman başına :gitme:

Bak zarıböcükçüüm..Ben boşan ya da boşanma diyemem..ama benden sana tavsiye..:Saruboceq:

Boşanmaya da boşanamıyon.yusuf yusuf ediyooo..çocuk bahane...süprizzzzz

Görümcen elinde boş A4 le bilem gelse okuyacan..başka yolu yok..vereliniortak

Sen ona yavaaaaşça intikam pilanları yap..
Gel sana kaaave ısmarlıycam biyerde de..al onu il halk kütüphanesine götür.. ki anlasın ne menem zarıböcükle tanz ettiğini..
Sonra da arşive kitle.. kalsın orda ..kemiklerini bulsunlar 150 sene sooona..

Anlasın deyyus görümce.. bi geline kave içmeye geldiğinde yanında gaste getiripte.. ima ederek kaveyle okuruz denilmiyceeni..şakkıdı

Kalsın arşivde...kaydirigubbakcemile5

gorumcen sana hizmet ettirmeye ve asalamaya gelmiss sana resmen cahil demis..:gitme:
dost aci soylerrrr:ecrin_bebek:
insallah bunlari uluorta yapip seni ailene neymm irezil etmemistir..:gitme::roflol:belkide kiskaniyordur seni hi ne dersinnnsengözlerimebaksanab
patavatsiz gorgusuz gorumceeee..lmaz:
eltin varsa onuda yaz kardes o daha ekşın oluyorrrr:teytey::dance:
ıdmanlıyız oncedennn..:roflol:

geldim..kaçtın diyenlerin ebelerine hörmetler:mymeka:
misafirim gelecek bugün bir süre hazırlığım var beee...
görümcem anca laf sokuştursun;yardıma neyin gelmedi...:gitme:

çağır pek hürmetli görumcenin sana yardım etsin çocukla nasıl yapacan onca şeyi gazeteyi alıp kahve içmeyi çok iyi biliyor ama

ŞenizŞeniz

o görümcenin ben kaydirigubbakcemile

canım benümm yorma kendini fazlaŞeniz

ne yaptın karar verdinmi menülere
o görümcenin ayağına sıkalım istersen :jeyyar:bir şarjör yeter bile

çağır pek hürmetli görumcenin sana yardım etsin çocukla nasıl yapacan onca şeyi gazeteyi alıp kahve içmeyi çok iyi biliyor ama

he doğru dedin wallaha kaldırsın mıçını biraz demi CADIARZU

:1shok::1shok::1shok: wuuuuu plana bak:jeyyar::lepi:
:roflol:

şimdi bu lafın üstüne görümce geniş bir alana götürülür.
bir kazanın içine atılır.
altınada getirdiği gazete ve hatta elde olan bütün ansiklopedilerle birlikte bir ateş yakılır.
sonra o ne yapıyorsun dedikçe bizde gazeteler ateş yakmaya yarar görümceciğim denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…