Görümcem Bana cahilsin demek istedi!!!!

çoluk çocuğum var benim kardeş..nasıl edeyim:sinifsinif:
aileme de mahçup oldum..çok üzgünüm anlatamam:1no2:

hım demek ekonomik özgürlüğün neyim yok!!!! işte böyle seviyonuz sonra da başınıza bunlar gelince ah vah para etmeyo gari
görümcenin kocasından boşat o zmn :KK70: yok bu taktik senin ayağına dolanır gelir size çöreklenir :KK70: en iyisi sen kocandan boşan şartlarıını zorla be güzelim! bi ömür bu görümcenin dırdırlıyla vırvırılyla hakareti ile geçer mi kötükedihüso kötükedihüso :gitme:

delikafadulden

çoluk çocuğum var benim kardeş..nasıl edeyim:sinifsinif:
aileme de mahçup oldum..çok üzgünüm anlatamam:1no2:

ailene kım söylşemiş.yoksa geceken elınde gazeteyle annenelremı ugrasız kızınıza göturuyoırummkı dmeş ayy ne bu şimdi yaaaa ne bıcım insnlar varyahu şu dunyadaa

bugun gazete getiren yarın ansikliopedi getirir anacım baştan al önlemnı gıt ansıklopedını çatıur çatır kıy parana kendın alll

belikide görümcenin geçmişten gelen bir karın agrısı var.........

düşün bakalım böcek.......

mesela........balayına giderken yanınızda götürmediniz ondan imali konuşuyor......olabilir?????

şimdi
dedimi
demedimi:uhm:

dediyse tam ne dedi
demediyse sen nasıl anladın demediği şeyi:jeyyar:

sen şimdi bunları cevapla ben ona göre cevap yazacağım işim olmazsa-tatlicadiarzu-

heyheyy konu sahıbu gel bakem topıkın başına cvp yaz bakem ole konu açıpta gıtmk olmuyor anacımmm heyyeheyeyyyy

sende evdeki en kalın ansiklopediyi alıp ona kahve içmeye git
yok yok
ansiklopedi olmaz bilgisayarı al da git
hatta deki
belki sizde pc yoktur diye getirdim biraz takılırız internette kahve içerkenlaelaelaelaelae

kaçmadı kaçmadı :umursamaz:

gazeteleri topluyor piyasadan cahil kalmamak için:jeyyar:

bulduğu kopuk parçaları bile topluyor çöpten okumak için

yakında kk ya gelemez kültür yüklü olduğu için:roflol::roflol:

Geçende görümcem elinde gazete ile geldi bize..Ne bu dedim.Kahvenin yanında okuruz dedi..
Altında ima var biliyorum ben..
Amaç gelin sen cahilsin,kendine gel gazete oku..Beni ezmek istiyor..Değilmi?.
:sinifsinif:

Konuşmayı denedinmi böcüğüm ?sengözlerimebaksanab

heyy heyy konu sahıbı çabık kaçtın heheeee
nerdesın ayol sen gelıyoken bizgiidiyodk anacım hem daha 4sayfa anca oldu 40sayfaya kadr yolu var bu işinnn

aaaa ben senin yerinde olsam o görümcenin kardeşi olan adamı hemen boşarım bir dakka bilem durmamm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

:roflol: :sm_cool: :dance: :teytey: :içelim: vereliniortak laelaelaelaelae zemuszemus kafamçokkarıştı yerimseniben CADIARZU :dance: :hooray:

yaz yaz SARUBÖCEKyaz bakalım.sen benim kim oldğm biliyormusun bakalım
he he he ben senin görümcen KARABÖCEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X