Görümcem Bana cahilsin demek istedi!!!!

çoluk çocuğum var benim kardeş..nasıl edeyim:sinifsinif:
aileme de mahçup oldum..çok üzgünüm anlatamam:1no2:

gel bacım sen , senin o görümcen var ya o görümcen, o mendebur karı ben onu moderen pazarından bilirim çaçarozun tekidir.laelaelaelaelae
bak canım bu kadınn kahrı çekilmez hiç çoluk çocuğum var diye düşünme al yavrunuda
gerekirse merdiven siler yine bakarsın olmadı KK ya zimmetleriz biz bakarız
Seni o cadolozun eline bırakmayız merak etme.
Ama şunu unutma ki intikam bir çeşit soğuk mezedir ( böylemiydi bu söz)
bir nevi cacık bu arada görümce hıyar oluyor bu ince detayı atlamayalım.
şimdi tez vakitte bir plan yapıp intikamını alıp gururlu, başın dik , mağrur bir halde o evi terk-i diyar edeceksin.
Senin kafan pek basmaz böyle şeylere bu kadın sana sadece cahil demek istememiş bu hareketin altında kim bilir daha neler vardır.
Dünde eltim bakımsız tırnaklarıma bakıp tırnakların çok güzel bende hep böyel tırnakalrım olsun isterim dedi kinayeli kinayeli.
Fesat ne olucak kim bilir aslında ne demek istedi , sırf gözü kalmasın diye tırnklarımı kestim.

görümcem var mandm ama beni gayet iyi tanır..
bende onu..:sinifsinif:
birde eltim benden geçende çay istedi..ben ayağa kalkınca banada koyarmısın dedi..:1shok:
herkese rezil oldum..
ah benim dertli başım,ah benim şanssız kızım...rezil oldum ah ah..senağlama

Eltin senden çikolata istememişmiydi lan, ne çayı. kandırıyormusun bizişakkıdı

hatta sen ona görgüsüz demiştin.

Bak şimdi aklıma geldi geçenlerde, yai yaklaşık 3 sene kadar önce kayınvalideyle pazara çıkmıştık
tam domates alacaktım ki ordan alma gel şurdan alalım dedi
hala içinde yaradır o vakitler teze gelin olduğumdan sustuydum , acaba bu kadın bana ne demek istedi
ve şimdi ne yapmalıda intikamımı almalıyım...

geçenlerde benim eltimle görümcem bize geldiler..bana yardım ettiler ev temizliginde içlerinden pis dediler..o yüzden yardım etme geregi duydular sanırımkaydirigubbakcemile3

Geçende görümcem elinde gazete ile geldi bize..Ne bu dedim.Kahvenin yanında okuruz dedi..
Altında ima var biliyorum ben..
Amaç gelin sen cahilsin,kendine gel gazete oku..Beni ezmek istiyor..Değilmi?.
:sinifsinif:

ezdirmee kendinii
açsaydın hemen laptopu biz burdan okuyoruz
sen hala oralardamı kaldın diyiverseydinnn

böcük be olmadı , böyle çakma mevzularla gündem yaratılmıyormuş anladık.
Bak aleme 40 sayfa atraksiyon var. konu geyikte olunca sarmıyor gidelim buralardan kaydirigubbakcemile

böcük be olmadı , böyle çakma mevzularla gündem yaratılmıyormuş anladık.
Bak aleme 40 sayfa atraksiyon var. konu geyikte olunca sarmıyor gidelim buralardan kaydirigubbakcemile

anaaaaaaaa görümcen seni mi dövdüüü
bi de evden mi kovduuu
vahh yazıkkk
ankarada KUZUM sığınma evi var bacım bi müracaat ett

kuzum o ben değelim başkasıydı:mymeka:
ben öyle görgüsüzle filan kalmam saçını başını yoldum bilem derimkaydirigubbakcemile
ayn kesinlikle altında bişeler var biliyim ben..mafoldumben
çitlenbik kafa sen tezeymişsin şimdi..biz sana bir plan kurak da sen hallet bence..olmaz böyle..sositososito
nidam sen varya atla bacım şuralardan bi ölüver en iyisi..valla. senin halin harap!:bbo:
yooooook çitlembik ben gitmem bir yerlere..görgüsüz müyüm ule ben..benneyaptımki

O görümce öncee o KUŞ KAFASINI düzeltsin:mymeka:kaydirigubbakcemile3Kuşkafalı cahilll asıl kendisi

bu arada zampuşda konu açmış.arkadaşının kocası asılıyomuş bilginize:icecream:
kayınvalidemin gel bizde kal dönüştede bugünki misafirin için yaptığım dolma mozaiği de götürürsün demesinin altında kötü bişe varmış zati tahmin etmeliydim..

böcüğün görümcesi benim
ona göre konuşunnn,kafam da gayet düzgünn bal suratt:)

Geçenlerde benim kayınbiraderin sefkülüsü..kayınanama ben ordayken mantı yapıp getürdüydü..

Alın bunları afiyetle yiyin, bakın 10 yıllık gelinden böyle lezzetler tatmadınız..Bi mantı bilem açamıyo
O beceriksizin teki, benim elime su dökemez mi demek istedi acep?mafoldumben

Görümce, elti aynı topun kumaşı bunlar bacım...mirmirmirmir

görümce görmiiim ömrümce diye boşuna dememişler :roflol:

görümcek işte nolcak sen al gasteyi getir kıza bide emirler yağdır kahve neyim yap diye
bi de kalkmışken bana da koyar mısın de
aaaaa ahlaksız terbiyesiz herkesin içinde seni rezil etmiş

bi dahakinde sende ona laptopunu götür kahvelerimizi içerken bi yandan da gazeteleri inceleyeceğim de anlasın :eek:klava: :roflol:

Geçende görümcem elinde gazete ile geldi bize..Ne bu dedim.Kahvenin yanında okuruz dedi..
Altında ima var biliyorum ben..
Amaç gelin sen cahilsin,kendine gel gazete oku..Beni ezmek istiyor..Değilmi?.
:sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hayırlı olsun topiğin böcükümmm

X