- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Çok zekiceeeHani şu mesajları kendine yolladın ya. O sırada kendi telefonunmasadaydı demek ki. Hiç korkmadın mı birinin eline geçer de bakar diye?!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zekiceeeHani şu mesajları kendine yolladın ya. O sırada kendi telefonunmasadaydı demek ki. Hiç korkmadın mı birinin eline geçer de bakar diye?!!
Şu SS lerdeki diyalog
Konuyu tasdik etsin diye ayarlanmis.
Bariz yani.
Sirketi degistir surekli sehirdisina yolluyooolar, ben yipraniyore ahahah
Hadi tamam tamam inandim :d
Hani şu mesajları kendine yolladın ya. O sırada kendi telefonunmasadaydı demek ki. Hiç korkmadın mı birinin eline geçer de bakar diye?!!
3 ay önce patronun tacizine uğra, işi bırak, 2 ay önce yeni ise başla, ik dan seninle görüşen kişi sana aşık olsun, 1 ay önce nişanlan, hatta önce gorumcenle kavga et ayrıl, sonra nisanlan, bu akşam da bu olay. Evde boş boş oturan bayanlar da ah ah vah vah yorum yapsın. Aldatan erkek telefonu öyle ortada bırakmaz sekercim, gözü hep telefonda olur, kimse öyle çantasına atıp gidemez. Ss lerde tam olay, gerçekten çok inandırıcı. Bence bir sonraki olay ne olsun biliyor musun, gorumcenin sevgilisi sana aşık olsun. Takip ediyorum bakalim ne çıkacak
Yalniz cooh hosuma gitti resmen emek vermis ss hazirlamis. 3. Sayfada da ozellikle belirtmis, fake dersiniz diye koydum diye.
Ne yaparsan yap yaptigin seye saygi duyacaksin![]()
Aşkım mesajı 20:54 de gelmiş, ss 21'de alinmış, bayaği zaman var arada. Bir de bu görümcenin sözlüsünün teli bu kizda yoktur, olması anlamsız. Görumcemin eşinin teli yok bende 6 yıl oldu. Telini adama ekle watsup icin, ss al, ss'i sil, tel nonu sil, konusmayı sil, oncesi tuvalet yap 15 dakika gitti zaten. 6 dakika sadece ss alma vakti. Adam telinin olmadığını hiç mi anlamadı o zamanda? Hele yakın saatte fanfinisi ile konuşan adam. Ya bu masada kalan 3 kişi zalak, ya biz.
Evet aslinda en mantiklisi bu kiza da gorumcenin numarasını versem aslında
Ismini soyle demisim, soyleme diyecektim :)
Bunu yap bence. Onlar kozlarini paylassin. Sessiz kalma ama sakin. Vicdanin psini birakmaz. Belkide gorumcen evlenecek ve 3 cocukla ortada kalicak cok gec ogrenip. Bari o cocuklari dusun.
Hatta eger istersen benle irtibata gec ben bile ulasabilirim kiza kullanmadigim bi telefon numarasindan.
Biraz daha fikirler gelsin ama bunu yapmaya karar verirsem sizinle özelden konusalim hem benimle cok alakasiz olduğu için sizin numaraniz benimle kimse bağlantı kuramaz.
Benim cekincem de şu bu adamla evlenirse dediğiniz gibi evliyken de aldatirsa vicdanim sızlar büyük vebal almış olurum. Hem gorumcemi sevmem ama o o adami öyle cok seviyor ki bi görseniz. Bana ne kadar sirret ve uyuzsa o adama da o kadar pamuk gibi.
Ben karmaya inanirim. Yaptigniz her iyilik eninde sonunda size geri donecektir.
Sizin basiniza boyle bisey gelse( ki insallah gelmez), herseye ragmen bilmek istersiniz bunu. Basta acitir belki, ama yinede ardiniza baktiginizda " verilmis sadakam varmis, Allah beni korudu" dersiniz. Iste o sadaka bu sadaka..
Dedigim gibi yapabilirim bunu sizin icin.
Kiza yolluyacagim mesaji siz duzenlersiniz, banada sadece kullanmadigim bi numaradan yollamak kalir. Sonra hatti kirar atarim. Kkda bilen bilir beni. Guvenebilirsiniz asla isminizi felan soylemem kiza. Zaten isminizide bilmeme bile gerek yok. Sadece insanlik namina 2 genc kizin hayatini karartmalarina engel olmak niyetim.
Ben :))Adam telefonuna şifre koymamış mı? Şifresiz telefon kullanan bir kişi bile tanımıyorum da merak ettim..
Bunlar da arama kayıtlarınin bazıları. Bunları da siz görün diye mi ayarladim. Kendinizi bu kadar önemsemeyin bence.
Arama kayıtlarını hiç silmemiş bi kaç tane daha böyle inş kenan inş mustafa falan vardı onlarla da sürekli konuşmuş ama onlar gerçekten erkek mi kiz mi bilmiyorum.
Aşkım mesajı 20:54 de gelmiş, ss 21'de alinmış, bayaği zaman var arada. Bir de bu görümcenin sözlüsünün teli bu kizda yoktur, olması anlamsız. Görumcemin eşinin teli yok bende 6 yıl oldu. Telini adama ekle watsup icin, ss al, ss'i sil, tel nonu sil, konusmayı sil, oncesi tuvalet yap 15 dakika gitti zaten. 6 dakika sadece ss alma vakti. Adam telinin olmadığını hiç mi anlamadı o zamanda? Hele yakın saatte fanfinisi ile konuşan adam. Ya bu masada kalan 3 kişi zalak, ya biz.
Çelişki dolu bi konu...
Aldatan adam telefonuna şifre koyar, şifre koymadıysa bile aldattığı için telefonu orta yere koymaz.
Telefonlarımızın modeli aynı demişsiniz, e siz de hani sürekli başkalarıyla mesajlaşıyordunuz? Telefonunuz ne ara karıştı?