Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

Haklisiniz. Bence kayınpeder evleri kendi üzerinde. Çocuklarının üzerine yapsa çoktan toz duman olurdu evler de. Sadece gelirini çocuklara paylastirmis şimdiden. Eşinin çalışmadığını söyledi. E bu zenginlikte alışmış yani nasılsa geliyor neden çalışsın. Ekmek elden su gölden. Velhasıl ne demişler zenginin mali zugurdun çenesini yorarmış. Bizim parmaklar da yoruldu baya ama pek bir sonuca da ulaşılamadı.:KK45:
20. Sayfadayiz daha konuyu anlayamadik :KK53:6 milyon deyince bizim beyinler durdu he:KK70:

bir de arkadaş 6 milyonluk arsa geliri olan adamın evlerinin tanesinin kirası 750 lira mı tutuyor
gecekonduyu bulamadı benim amca oğlu o fiyata çok da büyük olmayan bir şehirde
O kiralar 1500tl değilde 1,5 milyon olmasın.
Malum tek erkek toruna 6 milyon değerinde arsa bırakiliyor:eğlence:

O kiralar 1500tl değilde 1,5 milyon olmasın.
Malum tek erkek toruna 6 milyon değerinde arsa bırakiliyor:eğlence:
ne bileyim deminden beri hesap yapıyorum tutmuyor
görümce bekar ama aylık 8 bin geliri var
ama aynı zamanda anne babayla yaşıyor
eğer bir kız bir oğlan çocuğuysa bunlar ve dört eşit parçaya bölündüyse nasıl görümcenin geliri 8 bin oluyor da gelininki 1500 lira oluyor
ayrıca dört ev varsa birinde oturuyorlar diyelim kaldı üç ev o zaman kiraları her evin 500 lira
ben zaten matematiğe çok kafam basmazdı bu konu beni iyice cozuttu :deli:
bizim ailede de beş kişi çalışıp bir ev alırken 10 senelik borca girdiğimizden kıskançlığımda tuttu sanırım:mapus:

Son düzenleme:
Bence konu sahibi eksik anlatıyor. Kiralar evler ortak fakat kendisi evli çocuklu, kocası işsiz olduğu için kendinde daha çok hak görüyor.
Görümce bekar, ailesiyle yaşıyor diye ona kira verilmesini istemiyor.
6 milyonluk mal varsa satın bi kısmını şu sıkıntıdan kurtulun.

eğer bir kız bir oğlan çocuğuysa bunlar ve dört ev dört eşit parçaya bölündüyse nasıl görümcenin geliri 8 bin oluyor da gelininki 1500 lira oluyor
ayrıca dört ev varsa birinde oturuyorlar diyelim kaldı üç ev o zaman kiraları her evin 500 lira
bizim ailede de beş kişi çalışıp bir ev alırken 10 senelik borca girdiğimizden kıskançlığımda tuttu sanırım:mapus:
:) valla kıskanmamak elde değil Sağolsun konu sahibi hesabi kendi de karistirmiş ki görumcesi'nin baba parasiyla,emeğiyle aldiği giyime kusama karisir olmuş.Herkes bu kadar şanslı değil. Konu sahibine önerim ye-iç-gez-toz bırak hesabı kitabı yok illa benim hesabım kitabım olsun diyorsa o da çalışıp o eve katkıda bulunsun.Yoksa
Böyle aileden kalan kiraları yerse olacağı budur.

Bence konu sahibi eksik anlatıyor. Kiralar evler ortak fakat kendisi evli çocuklu, kocası işsiz olduğu için kendinde daha çok hak görüyor.
Görümce bekar, ailesiyle yaşıyor diye ona kira verilmesini istemiyor.
6 milyonluk mal varsa satın bi kısmını şu sıkıntıdan kurtulun.

benim hatırladığım bir yaşıyorlardı zaten. evini ayıralı 1-2 ay falan oluyor.
bakıcam merak ettim:)

eğer bir kız bir oğlan çocuğuysa bunlar ve dört eşit parçaya bölündüyse nasıl görümcenin geliri 8 bin oluyor da gelininki 1500 lira oluyor

görümcenin değil ailenin geliri 8 binmiş. görümcenin ayrıca bir geliri olduğunu sanmıyorum ben..

Sende git acımadan kendine ne istiyosan onu al.
Madem öyle de gidiyo böyle de gidiyo üzülme bari kendi aldığını da ödersiniz.

Du bakam dogru cikarsa seni kknin bana verdigi yetkiye dayanarak mali musavir ilan edecem hemi de en yeminlisinden. :KK66:

Ben genel olarak su yorumu yapayim, esimin ailesinden gelen mal ve gelir beni asla ilgilendirmez. Esim isterse sokaga atar isterse yer isterse de kardesine anasina verir diye dusunuyorum. Cunku ayni sey bana yapilsin istemem. Zavalli anam babam 35er sene devlet memurlugu yapmis bir seyler edinmis esim kim oluyor ki o mallar uzerinde bir kelime olsun laf edebiliyor? Adamin alnini karislarim.
ayni fikirdeyim
bence mali musavir ilan et beni dogru anlamisim sanirim

Varsayalim ki evleri bolusturdu, kizin istedigi para yine babasinin parasi.. sen calisip yapmadin neticede, uzerine giyecek bir seyin yoksa bir ise gir.. adamin parasi uzerinde kizindan daha cok hak talep ediyorsun yahu ayip.. en sinir oldugum seydir gelinlerin, damatlarin eslerinin ailelerinin parasi uzerinde hak iddia etmesi.. elin kolun tutuyor git calis al pantolonunu..

Back