Görümcem 600 tl çanta alsın ben 2 senedir tek çanta kullanım!!

1500 lira kira gelirim Görümcemin istediği yutar bu bi yerin geliri.. 6 milyonluk gayrimenkuller arsa değeri 6 milyon

Evet.
Bu arada ogluma 6 milyonluk mal birakan adamin kizina da laf etmem,varsin totomda don olmasin. Calisir kendim alirim sukurler olsun derim.

Aynen öyle görümcenin aldıkları harcadığı mebla rahatsız ediyo neden ediyo anlamadım.
Onun babasının malı mülküyle geçinip istediği borcada laf etmek çok büyük nankörlük geldi

Kaşa para var dışardan yemeğe para var ama cepte para yok tabi olmaz

bunun içinde tüketici mahkemesine başvurun.
paranızı alıncada gidip kendinize pantolon alın.
Kayin babanin mali deniz yemeyen k...z der gibi maşallah 600tl ye kaş yaptirmissiniz.
Bırakın kızı da babasının parasını yesin.O çantaya vermiş siz kaşa M meryemakca78

Bu konuyu anlayani dogrudan yeminli mali musavir yapsinlar bence hic bir sey anlasilmiyor
ben soyle anladim
8 tane ev var , dordunun geliri gorumcede dordunun ki konu sahibinin kocasinda
bir de ayrica toruna yapilan 6 milyonluk arsa var ama konu sahibi onu satamiyor cunku oglunun uzerinde
yani hic calismayip 4 tane ev kirasiyla yasamak guzel sey , bence bosuna sinirleniyorsunuz konu sahibi

yani calismadan kiradan geciniliyor ve o evlerde kayinbabaninmi aslinda anmaladim bende

6 milyon liralık arsadan bahsediyorsunuz demek.. bi altı milyon da görümcenin değerli arsası var demek kj

Du bakam dogru cikarsa seni kknin bana verdigi yetkiye dayanarak mali musavir ilan edecem hemi de en yeminlisinden.

Ben genel olarak su yorumu yapayim, esimin ailesinden gelen mal ve gelir beni asla ilgilendirmez. Esim isterse sokaga atar isterse yer isterse de kardesine anasina verir diye dusunuyorum. Cunku ayni sey bana yapilsin istemem. Zavalli anam babam 35er sene devlet memurlugu yapmis bir seyler edinmis esim kim oluyor ki o mallar uzerinde bir kelime olsun laf edebiliyor? Adamin alnini karislarim.

Kullanıcı adındaki isim soyisim doğum tarihi doğru değildir inşallah. Bu paranın peşine düşebilecek ne insanlar var burası internet ortamı sonuçta. Nasıl bu kadar rahatsınız?

Ortalığı yıkmakta geç bile kalmışsın şımarık görümceye dersini ver

kp görümceyede 6 milyonluk arsa bırakmış mı peki?

işte böyle kaynanalar kayınbabalar verseniz de suçlusunuz vermeseniz de
adamın kiradaki evlerinden birinde oturup üçünün kirasını alıp üstüne sürekli söylenmek nasıl bir şeydir acaba
birde bana altın takmadılar şu bu
daha ne yapacak acaba bu insanlar

Haklisiniz. Bence kayınpeder evleri kendi üzerinde. Çocuklarının üzerine yapsa çoktan toz duman olurdu evler de. Sadece gelirini çocuklara paylastirmis şimdiden. Eşinin çalışmadığını söyledi. E bu zenginlikte alışmış yani nasılsa geliyor neden çalışsın. Ekmek elden su gölden. Velhasıl ne demişler zenginin mali zugurdun çenesini yorarmış. Bizim parmaklar da yoruldu baya ama pek bir sonuca da ulaşılamadı.

Evet.
Bu arada ogluma 6 milyonluk mal birakan adamin kizina da laf etmem,varsin totomda don olmasin. Calisir kendim alirim sukurler olsun derim.
+1000
heralde bu konudan sonra kadınlar kocalarını ve ailelerini vurmalı
düğün salonunun parasını geline ödeten
alacağı teneke bileziğe kadar oğluna ödeten
bütün bunların karşılığında geline hayatı dar edip her ay oğlundan ve karısından aylık 1000 lira beklentisi olan aileler
onlar ne yapsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…