- 26 Ağustos 2017
- 127
- 7
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
-
1500 lira kira gelirim Görümcemin istediği yutar bu bi yerin geliri.. 6 milyonluk gayrimenkuller arsa değeri 6 milyonLafın gelişi diyosunuzda üstünüze başınıza bişey almıyosunuz eskileri giyiyorum demişsiniz.
Oğlunuza 6milypnluk gayrimenkul yaptı ama size 1500 lira getiren 2 yer verdi?
6 milyonluk gayrimenkulun gelirini kim alıyo ?
Görümce bekar ailesiyle yaşıyo eve giren para 8bin hesap bi türlü tutmuyoda
Evet.
Bu arada ogluma 6 milyonluk mal birakan adamin kizina da laf etmem,varsin totomda don olmasin. Calisir kendim alirim sukurler olsun derim.
1500 lira kira gelirim Görümcemin istediği yutar bu bi yerin geliri.. 6 milyonluk gayrimenkuller arsa değeri 6 milyon
Kayin babanin mali deniz yemeyen k...z der gibi maşallah 600tl ye kaş yaptirmissiniz.bunun içinde tüketici mahkemesine başvurun.
paranızı alıncada gidip kendinize pantolon alın.
ben soyle anladimBu konuyu anlayani dogrudan yeminli mali musavir yapsinlar bence hic bir sey anlasilmiyor
aynen öyleSen yemezsen yiyen bulunur bacım. Ben bunu bilir bunu söylerim. 2 yıl herşeyin hesabını yaptım ucuz olsun idare ederim vırt zırt dedim noldu sanki anası istedi pat gönderdi. Ye bacım ye ne diye hesap kitap yapıyorsun çalışsın ödesin
yani calismadan kiradan geciniliyor ve o evlerde kayinbabaninmi aslinda anmaladim bendeben soyle anladim
8 tane ev var , dordunun geliri gorumcede dordunun ki konu sahibinin kocasinda
bir de ayrica toruna yapilan 6 milyonluk arsa var ama konu sahibi onu satamiyor cunku oglunun uzerinde
yani hic calismayip 4 tane ev kirasiyla yasamak guzel sey , bence bosuna sinirleniyorsunuz konu sahibi
Du bakam dogru cikarsa seni kknin bana verdigi yetkiye dayanarak mali musavir ilan edecem hemi de en yeminlisinden.ben soyle anladim
bir de ayrica toruna yapilan 6 milyonluk arsa var ama konu sahibi onu satamiyor cunku oglunun uzerinde
yani hic calismayip 4 tane ev kirasiyla yasamak guzel sey , bence bosuna sinirleniyorsunuz konu sahibi
Evet.
Bu arada ogluma 6 milyonluk mal birakan adamin kizina da laf etmem,varsin totomda don olmasin. Calisir kendim alirim sukurler olsun derim.
Kusura bakmayın ama sizin 600tl kaşa verecek paranız var ve aynı gün Üstüme başıma alamıyorum demişsiniz hangisi doğru?1500 lira kira gelirim Görümcemin istediği yutar bu bi yerin geliri.. 6 milyonluk gayrimenkuller arsa değeri 6 milyon
ben soyle anladim
işte böyle kaynanalar kayınbabalar verseniz de suçlusunuz vermeseniz deben soyle anladim
O degil depardon da kp cimriymiş
Haklisiniz. Bence kayınpeder evleri kendi üzerinde. Çocuklarının üzerine yapsa çoktan toz duman olurdu evler de. Sadece gelirini çocuklara paylastirmis şimdiden. Eşinin çalışmadığını söyledi. E bu zenginlikte alışmış yani nasılsa geliyor neden çalışsın. Ekmek elden su gölden. Velhasıl ne demişler zenginin mali zugurdun çenesini yorarmış. Bizim parmaklar da yoruldu baya ama pek bir sonuca da ulaşılamadı.Du bakam dogru cikarsa seni kknin bana verdigi yetkiye dayanarak mali musavir ilan edecem hemi de en yeminlisinden.
Ben genel olarak su yorumu yapayim, esimin ailesinden gelen mal ve gelir beni asla ilgilendirmez. Esim isterse sokaga atar isterse yer isterse de kardesine anasina verir diye dusunuyorum. Cunku ayni sey bana yapilsin istemem. Zavalli anam babam 35er sene devlet memurlugu yapmis bir seyler edinmis esim kim oluyor ki o mallar uzerinde bir kelime olsun laf edebiliyor? Adamin alnini karislarim.
+1000Evet.
O degil de
Sen bilirsin belki,kp kafasina gore al torunum bu 6 milyonluk mal senin olsun diyebiliyor mu? Bu gorumce kp rahmetli olunca dava acabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?