Görümceler

rahim2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
36
-94
Merhaba! Arkadaşlar şöyle anlatayım kocamın ailesi ile aram çok kötü anlaşamıyoruz. İki çocuğum var benim ilki oğlan oğlumu seviyorlar ama kızımı sevmiyorlar öncelikle benim onların sevgisine ihtiyacım yok ama beni kızımdan vurmaya çalışıyorlar. Mesela bir görümcem arıyor diyor biz bunu tanımıyoruz ve benim kızım daha 9 aylık bir diğeri bugün aramış diyor anne diyor adı neydi bu arada eşimi arıyorlar ses bana geliyor diye söylüyorlar sırf ben kızayım sinirleneyim diye bende hiç muhattap olmayıp onlara cevap dahi vermiyorum onlardan korkmuyorum ben sakin değilim daha önceden de tartışmışlığım var onlarla sadece muhattap olmak istemiyorum. Ama onlar da her defasında böyle şeyler yapıyorlar. Beni kızımdan vuruyorlar. Allah’ın hakkı üçtür bugün arayan görümcemi diğer aradığında içinden geçicem kendi 40 küsür yaşında evde kalmış anne olamamış bende onu böyle vurucam sizce böyle mi yapim yada napim bana akıl yada msj mı atayım ?

Hiç kimseyi evlenmedigi ve ya çocuk sahibi olmadığı/olamadığı/olmak istemediği için vurmaya çalışmayın. Bu doğru değil.
Onlarin tavrına gelirsek; dümdüz cahil işte. Ben bunu buradan bile anladım. İnanın oturup iki kelime etmeye degmez.
Çok haklısınız bak ama o duruma getiriyorlar

Arayıp sürekli kızımdan vuruyorlar canımı acıtmak için sizce karşılıklı olmamalı mı
Olmamalı kizinizdan sadece ismini hatırlama konusunda vuruyorlar sizin tepkiniz buna susan kocaniza olsun ! Kocanız haddinizi bilin lan desin.

Ne demek niye takıyorsun arkadaşlar !! O çocuk büyüyünce onun yanında yaparlarsa ne olacak . Parçala konu sahibi bunları ikisinin kafasını birbirine sürtüp ateş çıkar . Evde kalmalarindan tut ne biliyorsan yapıştır valla . Benim çocuğumdan girenin yedi ceddinden çıkarım . O kız büyüyüp bunu hissederse ne olacak

Ay tanimasinlar adını bilmesinler sevmesinler hala dediğin değil dayı dediğin değil teyze amca anane banane bile değil.Bir çocuk için dünya kim anne baba.Niye takiliyorsunuz ha zarar verirler o ayrı bak .Yani bişey yokki kızınız da büyüyünce onlar isevmeyiversin trilyon bırakacak değilse akraba çokda tın yani.Cok büyütüyorsunuz .Adını bilmiyorlarmis koca kadınlar 9 aylık çocukla uğraşmaları komik.Ama sizde öyle saçma şeyler söylerseniz olmaz.Hem o hala ilerde sizin oglandan gün yüzü görmez onu çok seviyormus ya çünkü ne varsa kızlarda var arama sorma hatır gönül bilme yalanmı yanlış ata oynuyor 😂Uyandirmayin gülün gecin yahu.

Kesinlikle hadlerinin bildirilmesi gerek. Buna susan eşinin de arada kaynaması lazım. Ama evde kalmışlığıyla vurma tabi o hiç hoş değil. Onu söylemeden bi güzel kavga edebilirsin ama tepki vermen demek istediklerini elde etmeleri demek o da başka bi durum tabi

"kızımdan vurmak"? Hiç bir anne evladının bir özelliğinden vurulmaz hele ki cinsiyetinden. Ayıp nedir günah nedir bilmeyen bir bebek için kuruyorsunuz bu cümleyi. Görümcelerinizi bilmem ama siz utanmalısınız böyle düşündüğünüz için. Çok üzüldüm bir anneye yakıştıramadım evladınız emanetiniz en iyi şekilde yetiştirin. Sağlıkla büyütün

Merhaba! Arkadaşlar şöyle anlatayım kocamın ailesi ile aram çok kötü anlaşamıyoruz. İki çocuğum var benim ilki oğlan oğlumu seviyorlar ama kızımı sevmiyorlar öncelikle benim onların sevgisine ihtiyacım yok ama beni kızımdan vurmaya çalışıyorlar. Mesela bir görümcem arıyor diyor biz bunu tanımıyoruz ve benim kızım daha 9 aylık bir diğeri bugün aramış diyor anne diyor adı neydi bu arada eşimi arıyorlar ses bana geliyor diye söylüyorlar sırf ben kızayım sinirleneyim diye bende hiç muhattap olmayıp onlara cevap dahi vermiyorum onlardan korkmuyorum ben sakin değilim daha önceden de tartışmışlığım var onlarla sadece muhattap olmak istemiyorum. Ama onlar da her defasında böyle şeyler yapıyorlar. Beni kızımdan vuruyorlar. Allah’ın hakkı üçtür bugün arayan görümcemi diğer aradığında içinden geçicem kendi 40 küsür yaşında evde kalmış anne olamamış bende onu böyle vurucam sizce böyle mi yapim yada napim bana akıl yada msj mı atayım ?
Kocan neden HÖST demiyor bu hayvancıklara, kız onun da kızı değil mi?

Ben anlayamadım, niye böyle davranıyorlar ve siz niye kızımdan vuruyorlar diyorsunuz kızınızın bir sıkıntısı mı var?

Ya açıkcası kendi görümcelerimden nefret ediyorum günahım kadar sevmem. Ama acaba dilleri mi öyle, kimisi sanki kızıyormuş gibi sever, ay kime benziyor bu bize çekmemiş gibi. Onu bir araya geldiğinizde anlarsınız. Telefonda konuşulan bazen yanlış anlaşılabilir. Ayrıca kendileri de kadın değil mi? Kız olduğu için mi böyle yapıyorlar?

O kizin akli erdiginde sevilmedigini hissettiginde yasadigi duyguya sahit olursam hepsini ust uste koyar islak hortumla dinlene donlene doverdim. 4 yasinda kiz yegenim var bir kac kisi anne tarafina benziyor diye salak sacma espri yapti cocuk anladi kotu bir sey dendigini. 65 yasindaki kadina direk lafimi soyledim. Babamdan çekinmesem carpardim. Bende zaten saygissizsa yaşa hurmet yoktur yani. Uzeni uzerim. Kaldiki cocugumun canini acitacak. Suan hamileyim esimin ailesiyle gorusmuyorum kulagima geliyor cocuk detaylida esime benziyor. Boburleniyolar. Ama goz tarafi cekmemis gibisine sozde bana cekmis gibisine. Az kaldi dogurayim hepsinin icinden gececegim

Muhatap bile olma canım ama eşini uyar görümcelerini anlayacağı dilden o uyarsın 9 aylık bir bebek sevilmez mi hiç, çocuk sevmeyen insanın kalbi net kötüdür. Sende öyle bir insandan kendini de çocuklarını da uzak tut Ayrıca hangi devirdeyiz kız erkek ayrımı yapıyor senin görümcelerin cahil kalmışlar

Kızınızdan vurmak ne yaa. Sanki kızınız zaten problem de sizin yaranızı deşiyorlar gibi yazmıssınız.
Ek olarak dokuz aylık yeğeninin adını öğrenemedin mı deseydi ya eşiniz mal mı ne

X