- 22 Şubat 2022
- 13
- 8
- 6
- 27
- Konu Sahibi deligorumce
-
gerçekten öyle eşimin bir görümcemle çok iyidir arası ama aile içindeki sorunlarımızı anlatmaz ben bu konuda çok netim bilir ama geri kalan her şeyi paylaşırlar bizim ilişkilerimiz samimi değil uzağız ama sever sayarım en güzeli mesafeli olmakgörümcemi severim çünkü uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruzkimse kimsenin özelini bilmez, kırk yılda bir bir araya geliriz. ben henüz görümce olmadım ama ilerde olduğumda da mesafe candır diyeceğim. ne kadar mıç mıç olursan o kadar yüz göz olunuyor. çok sevdiğim bir arkadaşımın 3 görümcesi var üçü de birbirinden beter. sürekli üçü birlik olup akıllar vermeye çalışıyorlar. tabii kocası da aralarında ne geçerse onlara anlatıyormuş, daha doğrusu içlerinden biriyle çok samimi kocası, o da diğerlerine de anlatıyor hemen koalisyon kuruluyor filan. gelini gömme koalisyonu bence kız da ailesi de sizdeki potansiyeli görmüş olabilirler. işi baştan sağlama almak istemiş olabilirler. iyi niyetli olabilirsiniz ama bazı insanlar samimiyetten hoşlanmıyor olabilir, yapacak bir şey yok. kardeşinizle evleniyor diye gelin de direk kardeşiniz olmuyor, her zaman o bağ kurulamıyor. kendi hallerine bırakın.
Evlilik teklifi, düğün alışverişi vb hicbir konuda direk içinde bulunmayın, benim Görümcem de evlilik teklifini abisiyle beraber yaptı herşeyin içinde olmaya çalıştı, eşimle yüzük bakmaya giderken bile gelince ben aşırı irrite olmuştum, siz biraz uzaktan izleyin onları herşeye dahil olmayın çünkü gerçekten sinir bozucu oluyor, biz eşimle o zamanlar az kavga etmedik , alışveriş, yüzük, evlilik teklifi her haltın içinde Görümcem de olmak zorundaydı ve bu beni acayip kasıyordu, biraz anlayışlı olun ve onları yanlız bırakın, ben görümcemi seviyorum şuanda aramız iyi ama mesafeli bir ilişkimiz var ve bu çok sağlıklı size de aynısını tavsiye ederim ...Görümceler neden sevilmiyor?
Hayirlisiyla abim en yakin bir zamanda evliliğe adim atacaktır.
Abim benden yardim istemişti evlilik teklifi konusunda. Ben hiç bir şekilde karışmak istememiştim o yüzden tamamen abime birakmiştim. Zaman ilerledikçe gördümki abim işin içinden çıkamadı. Bende kıyamadım ve yardim etmeye karar verdim. Abim hayalindeki teklif organize edebilmek icin elimden gelenin fazlasını yaptım. Bu yaptıklarıma Annem ve kuzenlerim şahit oldular. Evlilik teklifi maalesef hava durumu sebebiyle hayalindeki gibi olmadı ve moreli bozuldu. Tekliften sonra ciğaran sarayinda aksam yemeği ayarladıki hep birlikte bunu kutlayabilmek icin.
Maalesef gelin hanim abimi bana karsi dolduruyor. Ve diyorki senin kiz kardeşin bütün gece surat asip ve butun gece telefondan kuzenleriyle birlikte benim hakkımda mesajlaştılar. Bunun dışında birde bazı fotoğraflarda arkada bende çıkışım ve ben bunun farkında değildim. Ayni zamanda butun organizasyon güzel bir şekilde devam etsin diye herkes yönetiyordum. Fotoğraflarda bile gözükmem rahatsız etmiş.
Bu sebebten gelin hanimin annesi 1 hafta sonra bütün bu olayları konuşmak icin kahveye çağırıyor. O an bu şekilde düşündüklerini bilmiyorduk. Bu konuşmada gelin hanımın annesi lafı dolandırarak annemin beni iyi yetiştirmediğini söylüyor ve hersey senin kızının olduğunu diye ifade etmiş.Bu konuşmadan sonra annem ile abim eve geldiğinde her konu ile ilgili birlik olup beni suçluyorlar. Evlilik teklifi yapıldığı gün gelin hanımın kardeşleri yabacılık çekmesinler diye sohbetlerimle güldüm ve herkesi güldürdüm. Bir tek maymunluk yapmadığım kaldı. Telefon konusuna gelince. Bütün konuşmalarımı gösterdim ve suçsuz oldugunu kanıtladım. Buna rağmen annem ve abim bana karşı tavırlılar.
Düşünüyorum acaba ben yanlış ne yapmış olabilirim diye. Benim aklıma doğru düzgün bir sebeb gelmiyor. Çünkü benim yaptığım tek şey herseyin onların gönlünce olması.
Suan ne yapacağımı bilmiyorum.
Tek bildiğim kalbimin paramparça olması!
bazı adamlar böyle işte çocuk gibi. idareci olmak sadece kadına has değil, adamın idare bilmeyeni de çok zor. kız deliriyor zaten ama kocada iş yok ki...gerçekten öyle eşimin bir görümcemle çok iyidir arası ama aile içindeki sorunlarımızı anlatmaz ben bu konuda çok netim bilir ama geri kalan her şeyi paylaşırlar bizim ilişkilerimiz samimi değil uzağız ama sever sayarım en güzeli mesafeli olmak
öyle üçlü koalisyon olunca ben sanırım kaplana dönüşürdüm :)) mesafeyi korumak yüz göz olmamak gerekiyor evin özelini anlatmayı ben zaten anlayamıyorum
Allah yardımcısı olsun bizde ilk başta çook sorun yaşadık nişanlıyken eşim gerçekten orta yolu bulana kadar idare etmeyi öğrenene kadarbazı adamlar böyle işte çocuk gibi. idareci olmak sadece kadına has değil, adamın idare bilmeyeni de çok zor. kız deliriyor zaten ama kocada iş yok ki...
Biraz sabit fikirlilik olacak ama ben konu sahibinin annesinin tavrına ikna olmadım hala
Çocuğunu iyi yetiştiremedin demek direkt anneye saldırı yani
Ortada iyi yetiştiremediğini gösteren bi şey olmasa hangi anne evet deyip susar
Sabah sabah enerjine de hayran kaldım
Çocuğun gece uyudu galiba
Buna ben de katılıyorum. Genelde görümce, kaynana tarafında olurum ama bu konuda oturmayan çok şey var.Biraz sabit fikirlilik olacak ama ben konu sahibinin annesinin tavrına ikna olmadım hala
Çocuğunu iyi yetiştiremedin demek direkt anneye saldırı yani
Ortada iyi yetiştiremediğini gösteren bi şey olmasa hangi anne evet deyip susar
Sabah sabah enerjine de hayran kaldım
Çocuğun gece uyudu galiba
İşte buraya şaşırdım bu lafı gelin tarafı olarak ediyorlar ve anne gelip gorumceye tavır alıyor. ????Gelin bütün gece somurttuğunuzu siz ise bütün gece milleti eğlendirdiğinizi söylemişsiniz. Ortada büyük bir çelişki var. Ne olursa olsun eve davet edip de kızını iyi yetiştirememişsin denmez. Bu dümdüz kavga sebebi. Fotoğraflarda çıkmış diye de tartışılmaz. Bence kız tarafı çok abartmış. Tabi bunları sizden dinledik. Onların da belki kendilerince başka haklı sebepleri vardır..
Evet evet görümcem ve annem bu! Bir de sürekli ben çok safim, herkes beni kullanır derler. Sürekli manipüle etmeye çalışırlar ....Buna ben de katılıyorum. Genelde görümce, kaynana tarafında olurum ama bu konuda oturmayan çok şey var.
Konu sahibi hatalarını kabullenecek bir insan değil. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla “hep iyi niyetimden kaybettim, çok iyilik yaptım ben, çok fedakar bir insanım, allah biliyor allah görüyor” diyen kim varsa hep hatalı olup hatalarını asla kabul etmeyen insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?