- 22 Şubat 2022
- 13
- 8
- 6
- 27
- Konu Sahibi deligorumce
-
Ben de görümcemle kanka gibiyim. Nerdeyse Her hafta görüşürüz, konuşuruz, eğleniriz.Ben seviyom görümcelerimi valla.
Anneniz ve abiniz bile size karşıysa bu konuda demek ki yanlış şeyler yapmışsınız. Bir muhasebesini yapın dürüstçe olayların.
Görümce niye kendisine tavır gösterildiğini net olarak yazmamış. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum çünküDüşünüyorum acaba ben yanlış ne yapmış olabilirim diye. Benim aklıma doğru düzgün bir sebeb gelmiyor. Çünkü benim yaptığım tek şey herseyin onların gönlünce olması.
Bu sebebten gelin hanimin annesi 1 hafta sonra bütün bu olayları konuşmak icin kahveye çağırıyor. O an bu şekilde düşündüklerini bilmiyorduk. Bu konuşmada gelin hanımın annesi lafı dolandırarak annemin beni iyi yetiştirmediğini söylüyor ve hersey senin kızının olduğunu diye ifade etmiş
Bu konuşmadan sonra annem ile abim eve geldiğinde her konu ile ilgili birlik olup beni suçluyorlar.
Bütün konuşmalarımı gösterdim ve suçsuz oldugunu kanıtladım. Buna rağmen annem ve abim bana karşı tavırlılar.
İnsanoğlu kusursuz degildir. Önemli olan niyet. Allah biliyor ya herseyi iyi niyetle yaptığımı.Geçtiğimiz yaz iki düğüne gittim.
Birindeki görümce bütün düğünle organizasyonla ilgilenen, her şeyin içinde bir kızdı. Gittiğimiz şehirde ağırlanmamızdan düğündeki orkestraya kadar ilgilendi. Hepimizle tek tek sohbet etti, oynamaya kaldırdı, fotoğraflar çekti falan. Ailece bayıldık kıza. Öyle bayıldık ki halam oğluna istemeye kalktı.
İkinci düğündeki görümce de aynı böyle her şeyle ilgileniyordu ama herşeyi ben bilirim, benden sorulur tavırlarıyla. Aşırı abartı bir elbise giymişti, gelinle mi yarışıyor dedik. 70 yaşındaki annemin yerini değiştirmeye kalktı fotoğraf çekilirken falan. Takı takılırken de bişeyler yapmış, o kısmı tam anlamadım. Ailece uyuz olduk bu görümceye de
İki ilgili görümce ama aradaki fark dağlar kadar. Yani her ilgili görümce süper görümce değildir.
Aman boş verin bir daha da karışmayın. Adınız görümce ya baştan kötü olursunuz zaten. Ben bu düğün zamanları gelin, damat, görümce, kaynanalar hatta kuaförler veya düğün arabasının yolunu kesenler vs ne istiyor dertleri ne anlamıyorum.İnsanoğlu kusursuz degildir. Önemli olan niyet. Allah biliyor ya herseyi iyi niyetle yaptığımı.
Potansiyel tehlikeHer evlilik için potansiyel tehlikedir. Mikser görevini üstlenirler çünkü genelde ondan sevilmezler. Valla ben de görümceyim hiç bir hatlarına karışmam. Banane ya isim başımdan aşkın. Siz de karışmayın yardım etmeyin. Tavsiyem bu.
Ben de görümce adayıyım, şebeklik yapıp insanları eğlendirmeye çalışmak yapacağım en son şey bile değil. İyi ama mesafeli bir ilişkimizin olması kafi.herkesi güldürdüm. Bir tek maymunluk yapmadığım kaldı.
Annemin susmasının sebebi olayın daha fazla büyümemesi icin.
Gelin hanımın arızalı olduğunu düşünüyorum.Ne kadar olumlu davransanız da art niyet arayacak tipten. Mesafeli olun..Ben gorumcelerimi seviyorum. Genel olarak gorumcelerin sevilmeme sebebi herseye burunlarını sokmasiyla alakali.(lafim size degil genel bir yorum) Belki yaptiginiz birseyler yanlis anlasilmistir. Cunku anneniz ve abinizde sizin uzerinize gelmiş. Gerci mesajin icerigini bilmeden benim hakkimda konustu demek normal degil. Gelin hanim ariza olabilir. Ufak bir tavsiye vermek isterim ne baskasinin isine karisin (iyilik amaciyla olsa bile) ne de kendi isinize karistirin.
Yardim etmek istememin sebebi abimin pimpirikli olması. Ben korkum en ufak birsey de beni suclamasıydı. Kaç senelik abim onunda huyunu biliyorum. Ama en kotusu korktugum basıma gelmesi. Ben hiç bir şekilde surat yapmadım hiç kimse kendi dışlanmış hissetmesin diye herkesi güldürdüm ve eğlendirdim. Bunun icinde suclu olmam saçma olur. Çünkü ben herzaman neşeli biriyimdir. Diğer yandan şahitlerim var. Gelin hanımım kendi kardeşlerdi onayladi eğlenceli oldugumu!İlk başta teklif için abinize yardım etmek istememeniz abinizi kıskandığınızı gösterir. Ayrıca surat yapmışsınız ki gelininiz bunu söylemiş.
.
Üstelik Çırağan'da, bu detayı unutma.evlilik teklfii kutlamak için aileyle yemek yemek hayatımda duyduğum en romantik olmayan şeylerin başında geliyor
nasip etme Allah'ım
Eglence herkes icin ayni tanimda değildir. Gelinin kardesleri de bu konuda otorite degiller. Ayrica gelin hanim diyerek nefret kusuyor gibisin.Yardim etmek istememin sebebi abimin pimpirikli olması. Ben korkum en ufak birsey de beni suclamasıydı. Kaç senelik abim onunda huyunu biliyorum. Ama en kotusu korktugum basıma gelmesi. Ben hiç bir şekilde surat yapmadım hiç kimse kendi dışlanmış hissetmesin diye herkesi güldürdüm ve eğlendirdim. Bunun icinde suclu olmam saçma olur. Çünkü ben herzaman neşeli biriyimdir. Diğer yandan şahitlerim var. Gelin hanımım kendi kardeşlerdi onayladi eğlenceli oldugumu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?