- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
Hayır boşamadım halen sorunlarımız devam ediyor görümcem eskiye oranla daha az saldırgan. Kocamsa tam tersi eskiye göre daha saldırgan bir evladımız var oma rağmen adam yumuşamadı. Annesini ve babasını kaybetti ondan bile beni suçlu buluyor. Anne baba bırakmadın bende diyor.Neler oldu yoksa bosadinmi kocayi
Sizde bende psikoloji bırakmadınız deseydinHayır boşamadım halen sorunlarımız devam ediyor görümcem eskiye oranla daha az saldırgan. Kocamsa tam tersi eskiye göre daha saldırgan bir evladımız var oma rağmen adam yumuşamadı. Annesini ve babasını kaybetti ondan bile beni suçlu buluyor. Anne baba bırakmadın bende diyor.
O evreleri çoktan geçtik biz öylevdediğimde adı edebiyat yapmak oluyor.Sizde bende psikoloji bırakmadınız deseydin
Sanırım laf yanlış yere gitmiş.pardon anlamadım neden özürlü olmayı hakaret olarak kullandınız ikinizde?
ayıp ya cidden ayıp
Kiminle eşimlemi 3 yaş varSizin yaşlar yakın galiba?
Canım ya bu deveyi güdecez yada bu diyardan gidecez başka bir çaresi yok.Bana kvalide yetiyor,sukur gorumcem yok.yoksa napardim delirirdim heralde.
Cok zor bu boyle surup gidecek ayni benim kvalide ile yasadigim sikintilar gibi.cunku erkekler asla kendi ailelerine birsey diyemezler cunku kaybetmekten korkarlar maalesef esler icin aileleri daha agir basiyor.gorumcen icinde huylu huyundan vazgecmez dicem takmiycaksin baska yapacagin birsey yok.
Gercekten bende cok bozuluyorum engelli insanlarin asagilanmasina.pardon anlamadım neden özürlü olmayı hakaret olarak kullandınız ikinizde?
ayıp ya cidden ayıp
Kiminle eşimlemi 3 yaş var
Benden büyük kendisi 5 yaş var aramızda.Yok canım görümceyle.
Çünkü fazla laubali davranıyor gibi de, yaşınız yakın mı acaba dedim.
Benden büyük kendisi 5 yaş var aramızda.
Ama uslup ve yetişme tarzı böyle galiba
Canım bayım Konyanın bazı yerlerinde "bakalım" anlamında kullanılıyor. Ver bakalım şunu gibi ☺Şu an ağzım açık kaldı!5 yaş büyük sizden öyle bayım bayım diye diye mi konuşuyor? Gözümde canlandırdım nişanlımın da benden büyük ablası var onu düşündüm öyle bayım bayım derken de saygı duyamazdım herhalde, olgun davranmıyor ki neye saygı duyacaksınız?
Canım bayım Konyanın bazı yerlerinde "bakalım" anlamında kullanılıyor. Ver bakalım şunu gibi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?