• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce Ve Koca

"Esim üzülmesin diye gittim" diyorsunuz fakat ayni zamanda ablasi için "götünden yapti o yemege" diyebiliyorsunuz. Bu laf nasil esinizi üzmez?

Görümceyi felan bilmem fakat sizin en az onun gibi oldugu apacik ortadi. Ki laflari, tavirlari bile aslinda findik kabugu dolduracak kadar seyler degil bile. Sonuçta evliliginize karismiyor birsey yapmiyor. En fazla hadsiz sakalar, konusmalar felan yapmis. Fakat hiçbir konusmasi "götünden yemek yapmis" yada "biz özürlüyüz" gibi cevaplar gerektirmezdi.

Esinizi gerçekten üzmek istemiyorsaniz görevinizi yapip, ailesine gidersiniz ve görümcenin söylediklerini umursamazsiniz.

"Esim üzülmesin diye gittim" diyorsunuz fakat ayni zamanda ablasi için "götünden yapti o yemege" diyebiliyorsunuz. Bu laf nasil esinizi üzmez?

Görümceyi felan bilmem fakat sizin en az onun gibi oldugu apacik ortadi. Ki laflari, tavirlari bile aslinda findik kabugu dolduracak kadar seyler degil bile. Sonuçta evliliginize karismiyor birsey yapmiyor. En fazla hadsiz sakalar, konusmalar felan yapmis. Fakat hiçbir konusmasi "götünden yemek yapmis" yada "biz özürlüyüz" gibi cevaplar gerektirmezdi.

Esinizi gerçekten üzmek istemiyorsaniz görevinizi yapip, ailesine gidersiniz ve görümcenin söylediklerini umursamazsiniz.
gotunden miiiiiii.....
nerde geciyor o cumlem gosterin cabuk !!!!

gotunden miiiiiii.....
nerde geciyor o cumlem gosterin cabuk !!!!

Lütfen tavriniza dikkat edin. Ben kimsenin emiri altinda degilim!

Kendi yaziklarinizi tekrar okuyun, okuyup kendiniz görürsünüz artik.

Lütfen tavriniza dikkat edin. Ben kimsenin emiri altinda degilim!

Kendi yaziklarinizi tekrar okuyun, okuyup kendiniz görürsünüz artik.
Bence Siz tekrar okuyun. G... yemek yapmıstır. Bu cumlede ismimin bas harfi var esim gorumceme cevaben boyle soylemiş. Emir degil pekiştirmeydi.

Niye baskalari uzulmesin diye kendi istemedigin biseyi yapiyorsun ki. 3 gundur asagidayiz kayinvalidelerde esim geldi mac var asagi inelim. Hayir evimde oturucam hergun isim yok in sen dedim. Kusura bakmasin. Gorumce konusunda da tavrini belli et sinirlari ciz ne konusup ne konusamayacagini bilsin bu da anca senin verecegin cevaplarla sergileyecegin tavirla olur. Bu sekilde zor canim :(

Bazi insanlar ilgin cekmek icin abuk subuk davranir sanirim görümcenizde onlardan,bencede mesafeli olun soguk davranin!

ıyk. ne kadar iğrenç bir kadın. kocan ses çıkarmıyor mu

Konunuzu biyerden sonra okumadım. Özürlülük bir hakaret değil asıl özürlu ( neyin ozruyse ) zihinler tarafından konulmuş bir isimdir ! Birbirinize kızınca kullandığınız özürlü engelli sakat bilmemne kelimeleri bazı insanların mecbur kaldığı hayatları ve evet bazı özürlüler! Gerçekten o hayatları çok zorlastiriyor!

Sana hakaret eden insana sustuğun müddetçe ciddiye alınmazsın.

ay ya ne bu gorumcelerden cektımız.bendede 2 tane var buyuk olan cok ıyı kucukse deli ediyor benı daha bense 4aylık evlıyım dusunun artık kayınvalden onun agzına bakıyor aılem geldı memleketden gorumcem mısafır getırcekmıs annemler var sonra gelsınler bıyerlere faln gderız dıyorum kız anlamıyokıı ııı gdın annem var otrrz bız dıyo annmlerın gelcegı gun dayı kızıyla gelceklrmıs toplanm annemler gelıcek dedım bıde dalga gecer gıbı kalabalı mı oluruzkı aman bısey olmaz otrrz dıyoo yaaa.kocasda alaycınn tekı artık en sonnda dayanamadım onlar alaycı konstukca bnde cıddytm bozmadan laf soktum artık yapamıyor kcasıda esımde cok severdı laf soyletmezdı sımdı anladı kardesını artık laf dedirtmiyooo

Bu kisi esinizden buyuk mu? Eger buyukse esiniz tavirlarini bildigi halde ablam diye cok ses cikaramiyo olabilir.Birde evde tek kiz ise simartilmistir.Tabi bunlar size istemediginiz tavirlar sergilemesine izin vermiyo.Espiri yaptigini dusundugu seylere gulmeyin ve tavrinizi koyun.Mesafeli olun.Aranizda ekonomik kulturel egitim farklari varsa
kiskaniyodur.Benimki kiskaniyo iyi bi isim
vardi bebegim olana kadar unv.mezubuyum kocam saygi duyuyo vs.biz farkliyiz ve kiskaniyo.İkide bir yok senin kocan izin veriyo pyok senin kocan yapiyo deyip duruyo benim gorumcede gicik oluyorum ama yapacak bisi yok.Seviyemi bozmuyorum.

Hic orali olmayin, takmayin onu.
Belli ki insanliktan nasibini pek almamis.
Sizide cekemiyor sanirim.
Ilgilenmeyin kendisiyle.

gorumce ne yapmış anlamadim. Kadın gayet normal kendince espri yapıyor. Sen daha fesat geldin bana kusura bakma

pardon anlamadım neden özürlü olmayı hakaret olarak kullandınız ikinizde?

ayıp ya cidden ayıp
O hakaret olarak söylemiş belli ama ,hem günümüzde de çoğu kişi dalga geçmek için falan kullanıyor bu kelimeyi..
Kötü bir şey ama bana böyle dense ben de sinirlenirdim,siz de sinirlenirdiniz bence.:KK43:

bence sadece espri anlayışınız tutmuyor onun dışında düşündüm taşındım bi sorun göreemdim.

eşinizi size karşı dolduruyor mu?
sürekli size ve evinize karışıyor mu?
herşeyden haberi olsun istiyor mu?
annesi ve babasına sizi kötülüyor mu?üstünüze salıyor mu?

bence hayır. onun dışındakiler yok çanta yok espri falan filan.bence geçiniz bunları.takılmayın. boş yere kendinize dert aramayın. sadece görümcenizden hoşlanmıyorsunuz onu anladım

3 yılda değişen şeyler ve geçen zaman..
Vallahi yazık olmuş 3 yılıma :KK51::KK51:

Back
X