- Emoji Skoru
- 458
- Puanlar
- 63
Umarım anlayış görürsünüzTesekkur ederim uygulamaya koyacagım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım anlayış görürsünüzTesekkur ederim uygulamaya koyacagım :)
gotunden miiiiiii....."Esim üzülmesin diye gittim" diyorsunuz fakat ayni zamanda ablasi için "götünden yapti o yemege" diyebiliyorsunuz. Bu laf nasil esinizi üzmez?
Görümceyi felan bilmem fakat sizin en az onun gibi oldugu apacik ortadi. Ki laflari, tavirlari bile aslinda findik kabugu dolduracak kadar seyler degil bile. Sonuçta evliliginize karismiyor birsey yapmiyor. En fazla hadsiz sakalar, konusmalar felan yapmis. Fakat hiçbir konusmasi "götünden yemek yapmis" yada "biz özürlüyüz" gibi cevaplar gerektirmezdi.
Esinizi gerçekten üzmek istemiyorsaniz görevinizi yapip, ailesine gidersiniz ve görümcenin söylediklerini umursamazsiniz.
tsklerVallah görümceyi bilemiycem ama siz tam bi Gelinsiniz o belli...
gotunden miiiiiii.....
nerde geciyor o cumlem gosterin cabuk !!!!
Bence Siz tekrar okuyun. G... yemek yapmıstır. Bu cumlede ismimin bas harfi var esim gorumceme cevaben boyle soylemiş. Emir degil pekiştirmeydi.Lütfen tavriniza dikkat edin. Ben kimsenin emiri altinda degilim!
Kendi yaziklarinizi tekrar okuyun, okuyup kendiniz görürsünüz artik.
O hakaret olarak söylemiş belli ama ,hem günümüzde de çoğu kişi dalga geçmek için falan kullanıyor bu kelimeyi..pardon anlamadım neden özürlü olmayı hakaret olarak kullandınız ikinizde?
ayıp ya cidden ayıp