Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gorumce Ve Koca
- Konu Sahibi leylmira
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır boşamadım halen sorunlarımız devam ediyor görümcem eskiye oranla daha az saldırgan. Kocamsa tam tersi eskiye göre daha saldırgan bir evladımız var oma rağmen adam yumuşamadı. Annesini ve babasını kaybetti ondan bile beni suçlu buluyor. Anne baba bırakmadın bende diyor.Neler oldu yoksa bosadinmi kocayi
Sizde bende psikoloji bırakmadınız deseydinHayır boşamadım halen sorunlarımız devam ediyor görümcem eskiye oranla daha az saldırgan. Kocamsa tam tersi eskiye göre daha saldırgan bir evladımız var oma rağmen adam yumuşamadı. Annesini ve babasını kaybetti ondan bile beni suçlu buluyor. Anne baba bırakmadın bende diyor.
Niye catir catir cevap vermiyorsun? Anlamiyorum... görümce diyemi??
Bence her lafinla boz. Eşin birşey derse sende kadin işlerine karışmamasini şöyle. Ben görümcemle şakalı kakali anlaşıyorum dersin.
Ben mustakbel kv`ye öyle yapiyorum. Nisanlima karışma asla... sen kadin diologunu anlamazsin dedim.
Anasi artik laf sokamiyor. Anladiki benim laf sokma igneli konuşma teknigim onunkinden daha gelişkin. Şimdi süt dökmüş kedi
Bence her lafinla boz. Eşin birşey derse sende kadin işlerine karışmamasini şöyle. Ben görümcemle şakalı kakali anlaşıyorum dersin.
Ben mustakbel kv`ye öyle yapiyorum. Nisanlima karışma asla... sen kadin diologunu anlamazsin dedim.
Anasi artik laf sokamiyor. Anladiki benim laf sokma igneli konuşma teknigim onunkinden daha gelişkin. Şimdi süt dökmüş kedi
O evreleri çoktan geçtik biz öylevdediğimde adı edebiyat yapmak oluyor.Sizde bende psikoloji bırakmadınız deseydin
Sanırım laf yanlış yere gitmiş.pardon anlamadım neden özürlü olmayı hakaret olarak kullandınız ikinizde?
ayıp ya cidden ayıp
Bence görümce hanım aklınca o an gelin hanımı bozmak için amaçsızca kullanmış o kelimeyi.
Haliyle gelin hanımda lafına istinaden cvp vermiş. Konu sahibi arkadaş hakaret amaçlı asla kullanmıyo bence o lafı anlık bişey.
Değilmi @leyl mira
aslında topu sıze atmış ama sız kaçırmışsınız o özürlü muhabbetinde senınle bıraz empati kurabılmek için oturduk dıyıp kapatacaktın çenesini bıdaha konuşabılıyomuydu bakalım.
sinir oluyorum böyle görümcelere ya.
hazır olda bekle ve o an geldiğinde cevabını yapıştır yapacağın tek şey bu
sinir oluyorum böyle görümcelere ya.
hazır olda bekle ve o an geldiğinde cevabını yapıştır yapacağın tek şey bu
Bana kvalide yetiyor,sukur gorumcem yok.yoksa napardim delirirdim heralde.
Cok zor bu boyle surup gidecek ayni benim kvalide ile yasadigim sikintilar gibi.cunku erkekler asla kendi ailelerine birsey diyemezler cunku kaybetmekten korkarlar maalesef esler icin aileleri daha agir basiyor.gorumcen icinde huylu huyundan vazgecmez dicem takmiycaksin baska yapacagin birsey yok.
Cok zor bu boyle surup gidecek ayni benim kvalide ile yasadigim sikintilar gibi.cunku erkekler asla kendi ailelerine birsey diyemezler cunku kaybetmekten korkarlar maalesef esler icin aileleri daha agir basiyor.gorumcen icinde huylu huyundan vazgecmez dicem takmiycaksin baska yapacagin birsey yok.
Kiminle eşimlemi 3 yaş varSizin yaşlar yakın galiba?
Canım ya bu deveyi güdecez yada bu diyardan gidecez başka bir çaresi yok.Bana kvalide yetiyor,sukur gorumcem yok.yoksa napardim delirirdim heralde.
Gercekten bende cok bozuluyorum engelli insanlarin asagilanmasina.pardon anlamadım neden özürlü olmayı hakaret olarak kullandınız ikinizde?
ayıp ya cidden ayıp
Kiminle eşimlemi 3 yaş var
Yok canım görümceyle.
Çünkü fazla laubali davranıyor gibi de, yaşınız yakın mı acaba dedim.
Benden büyük kendisi 5 yaş var aramızda.Yok canım görümceyle.
Çünkü fazla laubali davranıyor gibi de, yaşınız yakın mı acaba dedim.
Ama uslup ve yetişme tarzı böyle galiba
Benden büyük kendisi 5 yaş var aramızda.
Ama uslup ve yetişme tarzı böyle galiba
Şu an ağzım açık kaldı! 5 yaş büyük sizden öyle bayım bayım diye diye mi konuşuyor? Gözümde canlandırdım nişanlımın da benden büyük ablası var onu düşündüm öyle bayım bayım derken de saygı duyamazdım herhalde, olgun davranmıyor ki neye saygı duyacaksınız?
Canım bayım Konyanın bazı yerlerinde "bakalım" anlamında kullanılıyor. Ver bakalım şunu gibi ☺Şu an ağzım açık kaldı! 5 yaş büyük sizden öyle bayım bayım diye diye mi konuşuyor? Gözümde canlandırdım nişanlımın da benden büyük ablası var onu düşündüm öyle bayım bayım derken de saygı duyamazdım herhalde, olgun davranmıyor ki neye saygı duyacaksınız?
Canım bayım Konyanın bazı yerlerinde "bakalım" anlamında kullanılıyor. Ver bakalım şunu gibi ☺
Ayyyyy çok özür diliyorum yanlış anlamışımm bilgim yoktu da canım
Yine de yaptığı hareketler olgun gibi değil. Çantayı başkasına hediye etmesi bile büyük tavrı hakediyor. Sakin kalmaya çalış sabır çek canım. Eşinle mutluysan dert etmene değmez.